Allah hayırlısını nasip eylesin sana. AMİN.
Hayırlı akşamlar.
ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
3.553 görüntülenme · 32 yanıt
ReisulKurra, post: 557569, member: 23787Selamun Aleykum
Allah Hepinizden tek tek Razı olsun inşallah. Mahşerde Rabb'imin o Nur cemalini görmeyi nasip etsin sizlere. Ben Artık Sildim o Zat-ı kafamdan zihnimde o yok ona yerde yok. Dün gece Sevgimin yerini Korku aldı nefretim yok şükürler olsun. Allah Habibini habibimiz eylesin. Allah herkeze hayırlı eş nasip etsin, . Selamun Aleykum
ReisulKurra, post: 557590, member: 9204Selamun Aleykum
Ölenin Adı Tuba idi :) Ama o cennette sanki yani onu nedense hiç özlemiyorum yani bir özlem doğmuyor içime çok dua ettim onun için tevbesini ettirdim emin ellere teslim ettim. Gözüm arkada kalmadı. Diğeride sizin dediğiniz gibi kötü niyetli bir insan değil mecburiyetler doğrultusunda öyle yapmak zorunda kaldı ona kızgınlığım felan yok ve çok salih bir hanım kaldıki peygamber efendimiz "Bir insan Namazını Kılıyorsa Ona Şehadet Edin, Diyinki o Ehli İmandır" buyuruyor. oda Abdestli Namazlı bir insan o yüzden ona ömür boyu saadet diliyorum Allah hakkında hayırlısını versin. Rabbim Mutlu etsin.
Selamun Aleykum
Buda hediyem olsun Sizlere
ReisulKurraneden açılmıyorki? flash player yüklü değildir belki
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27661-biri-oldu-biri-kaldi-kalani-eller-aldi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.