Mükemmel bir Zeka Oyunu

3.505 görüntülenme · 12 yanıt

Paylaş:
powerful

powerful

Aktif Üye · 57 mesaj

Arkadaşlar çok zevkli ve eğitici bir oyun tavsiye edeceğim size.

OYUNA BAŞLAMA

Oyunun yüklenmesini bekledikten sonra Start New Game seçeneğine tıklıyoruz. Buradan sonra adım adım oyunun oynanışının açıklandığı kısım var. Açıklamaları görmek için her sayfada Next Açıklamaları görmeden oyuna başlama için ise Skip Instructions seçeneğine tıklıyoruz. Codu kaydedip oyuna başlarken Start New Game yerine Load Stagee tıklayıp şifreyi yazarak Entera tıklayın ve kaldığınız yerden devam edin.

OYUNUN OYNANIŞI

Yöntuşlarını kullanarak taş bloğu kend, etrafında dönderip zemindeki boşluktan aşağı düşürmeye çalışacağız. Turuncu olan yerlerde blok dik konuma gelirse yıkılıyor. Yuvarlak olan düğmelerin üzerine herhangi bir şekilde diğerlerine de dik olarak getirerek köprüleri açabilirsiniz. iki parça olan düğmenin üzerine geldiğinizde blok ikiye bölünüyor. Space Bar ile istediğinz parçayı kontrol ediyorsunuz. Sağ üstte ki Passcode ile bir dahaki girişinizde kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Oyun Şekeri-Bloxorz Oyunları- Oyunlar, Bedava Online Oyunlar, Flash Oyunlar
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Bloğ aşağı düşmese çok güzel bir oyun tabi benim gibi beceriksizler için değil...

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
gül kokusu06

gül kokusu06

Kıdemli Üye · 441 mesaj

Çok güzel bi okadarda zor oyun 3.Yü gecemiyorum.
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Mükemmel bir oyunmuş emeğine sağlık kardeşim alışmam biraz zor oldu ama şu an 3. deyim bakalım geçebilecekmiyim...selam ve dua ile...
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

bende oynadım ama 3. çok zor ya
son osm@nlı
Im_muslim

Im_muslim

Kardeşim ben ordaki ipuclarından bişey anlamdım o şifreler ne işe yarıyor...ama şu an 20. oyundayım.
powerful

powerful

Aktif Üye · 57 mesaj

Şifreler bölümlere aittir. Daha sonra girerken yeniden başlamadan kaldığınız yerden devam etmenizi sağlıyor....
gül kokusu06

gül kokusu06

Kıdemli Üye · 441 mesaj

11.ye geçtim ama o çoooook zor.A.E.O.
gül kokusu06

gül kokusu06

Kıdemli Üye · 441 mesaj

11.ye geçtim ama o çoooook zor.A.E.O.
Im_muslim

Im_muslim

ALLAH sizden razı olsun kardeşim hakikaten çok süper mükemmel bir oyundu. bu arada oyunu bitirdim. ALLAHa emanet olunuz...
selamünaleyküm...
powerful

powerful

Aktif Üye · 57 mesaj

Allah sizlerden de razı olsun.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.