şükretmeyi bilmeyenlere...(+18)

2.191 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Allah'ım sana binlerce şükür...
Sen zorda kalmışlara,çaresizlere yardım et...
ÂNI YAŞA...
ZaRiNa/MeDiNe

ZaRiNa/MeDiNe

Kıdemli Üye · 142 mesaj

tevbeYA-HAKAllah'ım sana binlerce şükür...
Sen zorda kalmışlara,çaresizlere yardım et...

AMİNN!!..
Allah razı olsun kardeşim..şükürler olsun Yarabbim sana binlerce kez şükürler olsun...
selam ve dua ile..
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

allah razı olsun ama önce slaytını izlemiştim allaha emanet olun

http://www.haykiris.net/Moduller/Video/Goster.asp?id=93
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

anka kuşu

anka kuşu

Üye · 26 mesaj

Rabbim nimetlerine nankörlük edenlerden değil de daim şükredenlerden eylesin bizleri. Allah razı olsun kardeşim.
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

anka kuşuRabbim nimetlerine nankörlük edenlerden değil de daim şükredenlerden eylesin bizleri. Allah razı olsun kardeşim.

AMİN AMİN AMİNM KARDEŞİM..SELAMÜN ALEYKÜM...GERÇEKTEN İNSANOĞLU ÖYLE NANKÖR Kİ...RABBİM BU İNSANLARI BU HALE GETİRMİŞ Kİ BİZLER İBRET ALALIM...NE OLUR Kİ HER MÜSLÜMAN VEREBİLDİĞİ KADAR SADAKA VERSE...NE OLUR ZEKATLARIMIZI TAM VE İSLAMI KURALLARA UYGUN VERSEK..BU DÜNYA BU HALE GELİR Mİ?KEŞKE DUYARLI İNSANLARIN ELLERİ HERYERLERE UZANABİLSE...AMA YETİŞEMİYORKİ...
RABBİM SANA BİNLERCE KERE ŞÜKÜRLER OLSUN...:gulegule
ÂNI YAŞA...
reyyan68

reyyan68

Aktif Üye · 50 mesaj

tevbeYA-HAK, post: 556780, member: 72560AMİN AMİN AMİNM KARDEŞİM..SELAMÜN ALEYKÜM...GERÇEKTEN İNSANOĞLU ÖYLE NANKÖR Kİ...RABBİM BU İNSANLARI BU HALE GETİRMİŞ Kİ BİZLER İBRET ALALIM...NE OLUR Kİ HER MÜSLÜMAN VEREBİLDİĞİ KADAR SADAKA VERSE...NE OLUR ZEKATLARIMIZI TAM VE İSLAMI KURALLARA UYGUN VERSEK..BU DÜNYA BU HALE GELİR Mİ?KEŞKE DUYARLI İNSANLARIN ELLERİ HERYERLERE UZANABİLSE...AMA YETİŞEMİYORKİ...
RABBİM SANA BİNLERCE KERE ŞÜKÜRLER OLSUN...:gulegule

amin... rabbim bizleri şükredenlerden eğlesin inş.
ReisulKurra

ReisulKurra

Kıdemli Üye · 414 mesaj

Selamun Aleykum

Allah razı olsun hocam, görüpte şükretmemek mümkün değil, Hepsinin ecrini bol versin Allah, o güzel değil şü güzeldeğil şu ucuz bu pahalı diyen bizlere ibret olsun
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

ReisulKurraSelamun Aleykum

Allah razı olsun hocam, görüpte şükretmemek mümkün değil, Hepsinin ecrini bol versin Allah, o güzel değil şü güzeldeğil şu ucuz bu pahalı diyen bizlere ibret olsun

evet haklısınız hocam...bir de kendimize bakıyoruz...çeşit çeşit yiyecekler,çeşit çeşit giyecekler,alıp birkaç ay bile giymeden beğenmedim diyip attığımız onca kıyafet...bunların hepsinin hesabını vereceğiz..:A
allah hepimize yardım etsin....
ÂNI YAŞA...
fahriye.avcı

fahriye.avcı

Yeni Üye · 1 mesaj

allahımıza binlerce kez hamdu senalar olsun inş verdigi bedenimize verdigi nigmetlere hamdulsun esirgen ve bagışlayan rabbim bizlerden bereketini eksik etmez inşallah
hayatısev

hayatısev

Kıdemli Üye · 171 mesaj

Rabbim nimetine hakkıyla şükretmeye gayret etmeyi nasip etsin inşallah
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.