başörtü Özel

2.483 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
alfonso_54

alfonso_54

Üye · 47 mesaj

[medya]
NİLGÜN

NİLGÜN

Kıdemli Üye · 147 mesaj

S.a. Hiç Bir şey Gözükmüyor Kardeşim.
alfonso_54

alfonso_54

Üye · 47 mesaj

NİLGÜNS.a. Hiç Bir şey Gözükmüyor Kardeşim.

Aleykum Selam kardeşim bir flash eklemeye çalıştım..ama beceremedim galiba :):)..şimdi tekrar bakıyorum..Selamun aleykum
NİLGÜN

NİLGÜN

Kıdemli Üye · 147 mesaj

hıh şimdi oldu çok güzel bir paylaşım emeğine gönlüne sağlık. Allaha emanet ol
alfonso_54

alfonso_54

Üye · 47 mesaj

NİLGÜNhıh şimdi oldu çok güzel bir paylaşım emeğine gönlüne sağlık. Allaha emanet ol

Teşekkür ederim Allah Razı olsun.. Selamun aleykum..
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

Paylaşim Için Allah Razi Olsun.elinize Sağlik.hayirli Cumalar A.e.o
azizim55

azizim55

Üye · 32 mesaj

allah kardeslerimizi hidayete erdirir insallah.
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

selamun aleykum kardeşim emeğine saglık rabbim razı olsun çok güzel bir paylaşım oldu
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile:gulegule
<<B)>>
alfonso_54

alfonso_54

Üye · 47 mesaj

<DAMLA>
selamun aleykum kardeşim emeğine saglık rabbim razı olsun çok güzel bir paylaşım oldu
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile:gulegule
<<B)>>

Aleykum Selam saolasın Sizlerdende Allah Razı olsun Selamun Aleykum..
TURUSİNA

TURUSİNA

Kıdemli Üye · 113 mesaj

Kanayan Yaramiz ülkemizde O Kadar Olumsuz şeyler Var Ki .bir Metre Beze Kafasini Takan Zavalli Fosil Beyinniler .üniversitelerde Alkol Ve Eğlence Ful Bunlara Ses Yok Ama Başörtüsüne Diller Bir Kariş Dişarda Onca Bacimizin Ahinin Altindan Kalkmak çok Zor Olacak Birileri Duysun Nasil Verirler Bunun Cevabini Nasil.canim Kadar Sevdiğim Arkadaşim Diş Hekimliğini 3 Siniftan Birakti ,kardeşimle Okul Bitene Kadar Uğraşildi Dinmedi Gözünün Yaşi Bir Damlasina Defalarca Kurban Olsun Düşüncesiz Insanlar.ne Bu Dünyada Nede Ahiret Aleminde Rahat Yok Karşi çikan Beyinsizlere .emeğine Güzel Yüreğine Sağlik Bütün Duygularim Ayaklandi Artik Kaldiramiyorum Ezilmeyi O Kardeşlerim Ne Hissediyor Rabbim C.c. Bilir :(((
Zuho

Zuho

Üye · 15 mesaj

Allah senden Razı Olsun ve selametle.... B)
masumkız

masumkız

Üye · 34 mesaj

Allah Razi Olsun Kardeşim Cok Guzel Bi Paylasim Bende Turban Sorunuyla Karsilasan Vede Zamaninda Cok Sikinti Ceken Biriydim Ama Bu Yolda Allah Yolunda Pes Etmemeye Kararliyim .
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.