Gelde Ağlama :(

1.432 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
ReisulKurra

ReisulKurra

Kıdemli Üye · 414 mesaj

Selamun Aleykum

Şuan okuduğum bir Kitapta, Beni çokca düşündüren ve ağlamaktan gözlerimi şişiren bir HAdis-i şerif okudum sizlerlede paylaşmak istedim Allah biz Ahir Zaman insanlarını bağışlasın :(

Ebu Hureyre r.a Resulullah s.a.v in şöyle buyurduğunu anlattı.

Münafıklara en zor gelen namaz, yatsı namazı ile sabah namazını cemaatle kılmaktır, Eğer onda ne gibi bir sevap olduğunu bilseler, o namaza sürünür durumda olsalar dahi yine cemaata gelirlerdi.

gece karanlığında mescitlere gidenleri kıyamet günü için tam nurla müjdele.

Resulullah s.a.v. : İstiyorumki yerime namaz kıldırmaya birini bırakayım namaza kalkıldığı zaman beraberlerinde odun taşıyan bir kısım gençlerle ççıkıp ezanı duyup namaza gelmeyenlerin evlerini yakayım . :(

hep saatimi güneşin doğmasına 30 dakika kalaya ayarlardım ezanı duymak nerde 5 dk daha uyuyayımda öyle kılarım derdim :( mahvoldum gece gece ya dua edin bana :(
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

:a:a:a....................ağliyorum.................
ÂNI YAŞA...
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

esselamu aleykum Rabbım hepımızın yardımcısı olsun... bana hep yatsı namazı zor gelr nedense sabah namazını hep ezan vaktıne kurarrım hamdolsunkı acarım camı ezanı dılerım duamı ederım... camı gıtme işi bız bayanlar ıcın bıraz zor ama sızler ıcın zor degıl aslında gıtmenız daha ıyı olur... selametle...
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

ALLAH döktüğünüz her gözyaşı için size Cennette bir derece versin inşaallah kardeşim...

Ağlamak hakikaten insanı bir huzura ve ALLAHa daha yakınlaşmaya yol açıyor...ALLAHım ibadetlerimizi dergah_ı izzetinde kabul buyursun...hayırlı cumalar kardeşim...
salih_43

salih_43

Kıdemli Üye · 366 mesaj

ALLAH YARDİMCİMİZ olsun kardesler bunları ögrendigim iyi oldu inşALLAH gec kalmamisi ALLAH RAZİ OLSUN selametle...
ervaaa

ervaaa

Aktif Üye · 60 mesaj

haklisiniz hadi gelde haline aglama, namaz kiliyoruz diye kendimizi avutuyoruz ama nasil namazz....:(
ReisulKurra

ReisulKurra

Kıdemli Üye · 414 mesaj

ervaaahaklisiniz hadi gelde haline aglama, namaz kiliyoruz diye kendimizi avutuyoruz ama nasil namazz....:(

Evet Malesef, Allah Tadil-i Erkanda Namaz kılmayı nasip Etsin herkese

Selamun Aleykum
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

RABBİM NAMAZLARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH ... BİZ NAMAZLARI YAŞAYARAK KILMAYI BECEREMİYORUZ :A
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

selamun aleykum kardeşim paylaşımın çok güzel rabbim namazlarmızı kaul etsin inşallah
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile:gulegule
<<B)>>
ReisulKurra

ReisulKurra

Kıdemli Üye · 414 mesaj

<DAMLA>
selamun aleykum kardeşim paylaşımın çok güzel rabbim namazlarmızı kaul etsin inşallah
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile:gulegule
<<B)>>

Amin Kardeş, cümle ümmet-i muhammedin ibadetlerini kabul etsin allah c.c

Selamun aleykum
hayalsu

hayalsu

Üye · 40 mesaj

selamün aleyüm.RABBİM ibadetlerimizi kabul eylesin.sizden de razı olsun.hayırlı geceler
lütfi

lütfi

Mübarek Üye · 2.120 mesaj

Selamün aleyküm kardeşim.
Paylaşımın güzel olmuş emeğine sağlık, Rabbin namazı kabul ve makbul olan kullarından eylesin Amin. Selam ve Dua ile
TURUSİNA

TURUSİNA

Kıdemli Üye · 113 mesaj

çok Eksiklerimiz Var Hemde çok Rabbimin Huzuruna Nasil çikarim Kendi Adima Yazmak Isterim.duyuyoruz Bu Kadar Güzel Paylaşimlari Okuyoz Vede Hala Ayni Günahlari Hatalari Tekrar Ediyoruz.rabbim Yar Ve Yardimcimiz Olsun Inşaallah :(((( Reisulkurra Kardeşim Allah Razi Olsun Anlamli Paylaşim ...
TURUSİNA

TURUSİNA

Kıdemli Üye · 113 mesaj

çok Eksiklerimiz Var Hemde çok Rabbimin Huzuruna Nasil çikarim Kendi Adima Yazmak Isterim.duyuyoruz Bu Kadar Güzel Paylaşimlari Okuyoz Vede Hala Ayni Günahlari Hatalari Tekrar Ediyoruz.rabbim Yar Ve Yardimcimiz Olsun Inşaallah :(((( Reisulkurra Kardeşim Allah Razi Olsun Anlamli Paylaşim ...:A:A
pakizebölükbas

pakizebölükbas

Kıdemli Üye · 230 mesaj

sizin gürül gürül ezanlarinik var bizim gurbette ezanlarimiz sanal ..Allah askina kiymeti bilin...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.