gülderen özdemir
Yeni Üye · 0 mesaj
çocuklarada bu yüzden çok kötü davranıyorum ama bunun içinde çok üzgünüm ne yapmalıyım offf offff rabbim bana yardım et dayanamıyom ben böyle yaşamak istemiyom
1.011 görüntülenme · 5 yanıt
gülderen özdemir
Yeni Üye · 0 mesaj
gülderen özdemir
Yeni Üye · 0 mesaj
mahsun kulselamün aleyküm;
hayat kolay değil ama inancımız gereği sabretmek zorundayız.ne demek offfff offfffff onun yerine allah allah deyin bence.
sağlığınız yerindemi
çocuklarınız sağlıklımı
açmısınız açıktamısınız
allahın verdiğ o yavrulara kötü davranmağa hakkınız varmı
herkesin hayatı kolaymı sanıyorsunuz
ben doğurdum ama kötü davranmaya ne hakkınız var
hıncınızı onlardan almanız doğrumu
anne sevgidir
anne fedakarlıktır
allaha sığının
gülderen özdemir
Yeni Üye · 0 mesaj
NİLGÜNAllah Yardimcin Olsun Kardeşim. Ne Güzel Iki Tane Yavrun Var Ve Onlara Kötü Davraniyorum Diyosun. Senin Sikintilarini Onlar Zaten Hissediyodur. Bide Onlara Kötü Davranarak Bence çok Yanliş Yapiyosun. Eşinde Inan Bana Bence Of Of Diyeceğine Sabret, Allaha Siğin Bol Bol Dua Et. O Sana Ayak Uydurmuyosa, Sen Uydur. Sen Alttan Al. Hayat Zor. Elindekilerinin Kiymetini Bil. Beterin Beteri Var. Rabbim Yardimcin Olsun. Dualarim Seninle Kardeşim. çocuklarinida Kocaman öptüm.
gülderen özdemirarkadaşlar şu an canım o kadar sıkkın ki hayattan bile bıktım hele bide iki çocukla ve anlamayan bir eşle yaşamak çok çok yıprandım delirmek üzereyim
çocuklarada bu yüzden çok kötü davranıyorum ama bunun içinde çok üzgünüm ne yapmalıyım offf offff rabbim bana yardım et dayanamıyom ben böyle yaşamak istemiyom
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27479-cildiriyorum · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.