Yeni Doğmuş Bir Meleğe Dua Edin Lütfen

791 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
NİLGÜN

NİLGÜN

Kıdemli Üye · 147 mesaj

Merhaba Kardeşlerim. Buğün çok Canim Sikkin Halbuki Ikigün önce Kardeşim Askerden Izine Geldi. Hemde Askerliğini şirnakta Yapiyor. :a Neyse Eşi Hamileydi 10 Günü Vardi Doğuma Dün Acilen Doğuma Kaldirdik Sabah Gece Doğum Yapti. Gelinimiz çok şükür Iyi Ama Bebeğimizin Kani Yüksek Geliyormuş Oyüzden Yoğun Bakimda. Nolur Dualarinizi Eksik Etmeyin. Rabbim Asker Babasinin Yüzüne Baksin. Masum Melek Yeğenime şifa Versinde Hayirli Evlat Olsun. Yazik Kardeşimde Eşide Perişanlar. çocuk Izine Geldi. Ne Güzel Kizim Oldu Dedi. Ama Takdiri Ilahi Işte. Daha Göremedi Bile Yavrusunu. Ben Hep Dua Ediyorum Sizde Destek Olunda Hayirlisiyla Iyileşip Hastaneden çiksin. şimdiden Allah Razi Olsun. Allaha Emanet Olun.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

selamün aleyküm.rabbim şifa versin hayırlı evlat,salih bir kul olmayı nasip etsin.10 tane ayetel kürsü okuyorum şimdi.rabbime emanet ol kardeşim
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

okudum kardeşim.allah kabul etsin inşallah.
bonza-m

bonza-m

Üye · 20 mesaj

hayırlı bir evlat olması dileğiyle Allah'a emanet odlun
bonza-m

bonza-m

Üye · 20 mesaj

sizde benim için dua edin
halil54

halil54

Yeni Üye · 1 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM Öncelikle bütün Müslümanların Hicri 1429. yılını tebrik ediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yegeninize ALLAH'tan acil şifalar diliyorum.Hayırlı bir evlat olmasını temenni ediyorum.
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

NİLGÜNMerhaba Kardeşlerim. Buğün çok Canim Sikkin Halbuki Ikigün önce Kardeşim Askerden Izine Geldi. Hemde Askerliğini şirnakta Yapiyor. :a Neyse Eşi Hamileydi 10 Günü Vardi Doğuma Dün Acilen Doğuma Kaldirdik Sabah Gece Doğum Yapti. Gelinimiz çok şükür Iyi Ama Bebeğimizin Kani Yüksek Geliyormuş Oyüzden Yoğun Bakimda. Nolur Dualarinizi Eksik Etmeyin. Rabbim Asker Babasinin Yüzüne Baksin. Masum Melek Yeğenime şifa Versinde Hayirli Evlat Olsun. Yazik Kardeşimde Eşide Perişanlar. çocuk Izine Geldi. Ne Güzel Kizim Oldu Dedi. Ama Takdiri Ilahi Işte. Daha Göremedi Bile Yavrusunu. Ben Hep Dua Ediyorum Sizde Destek Olunda Hayirlisiyla Iyileşip Hastaneden çiksin. şimdiden Allah Razi Olsun. Allaha Emanet Olun.

dua edicem canım kareşim ALLAH anasına babasıma bağışlasın inşaalah.dualarımız sizinle
nesrin_77

nesrin_77

Mübarek Üye · 527 mesaj

Selam aleyküm.
Allah ( cc ) acil şifalar versin bebeğinize ve tüm hastalarımıza.
Dualarımızdalar inşallah .
10 tane ayetel kürsü okunmuştur.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.
NİLGÜN

NİLGÜN

Kıdemli Üye · 147 mesaj

Ne Kadar Iyi Insanlarsiniz Rabbimde Sizi Zora Sokmasin. Allah Razi Olsun. Bende Inanin Her Gün Sizlere Dua Ediyorum. Allah'im Burdaki Kardeşlerime Sağlik, Huzur, Mutluluk Ver Diyorum. Imanlarini Kuvvetlendir. Hiç Kimseye Taşiyamayacaği Yükleri Yükleme Diyorum. Hepinizi çok Seviyorum.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.