Yeni Doğmuş Bir Meleğe Dua Edin Lütfen
791 görüntülenme · 8 yanıt
Merhaba Kardeşlerim. Buğün çok Canim Sikkin Halbuki Ikigün önce Kardeşim Askerden Izine Geldi. Hemde Askerliğini şirnakta Yapiyor. :a Neyse Eşi Hamileydi 10 Günü Vardi Doğuma Dün Acilen Doğuma Kaldirdik Sabah Gece Doğum Yapti. Gelinimiz çok şükür Iyi Ama Bebeğimizin Kani Yüksek Geliyormuş Oyüzden Yoğun Bakimda. Nolur Dualarinizi Eksik Etmeyin. Rabbim Asker Babasinin Yüzüne Baksin. Masum Melek Yeğenime şifa Versinde Hayirli Evlat Olsun. Yazik Kardeşimde Eşide Perişanlar. çocuk Izine Geldi. Ne Güzel Kizim Oldu Dedi. Ama Takdiri Ilahi Işte. Daha Göremedi Bile Yavrusunu. Ben Hep Dua Ediyorum Sizde Destek Olunda Hayirlisiyla Iyileşip Hastaneden çiksin. şimdiden Allah Razi Olsun. Allaha Emanet Olun.
selamün aleyküm.rabbim şifa versin hayırlı evlat,salih bir kul olmayı nasip etsin.10 tane ayetel kürsü okuyorum şimdi.rabbime emanet ol kardeşim
NİLGÜNMerhaba Kardeşlerim. Buğün çok Canim Sikkin Halbuki Ikigün önce Kardeşim Askerden Izine Geldi. Hemde Askerliğini şirnakta Yapiyor. :a Neyse Eşi Hamileydi 10 Günü Vardi Doğuma Dün Acilen Doğuma Kaldirdik Sabah Gece Doğum Yapti. Gelinimiz çok şükür Iyi Ama Bebeğimizin Kani Yüksek Geliyormuş Oyüzden Yoğun Bakimda. Nolur Dualarinizi Eksik Etmeyin. Rabbim Asker Babasinin Yüzüne Baksin. Masum Melek Yeğenime şifa Versinde Hayirli Evlat Olsun. Yazik Kardeşimde Eşide Perişanlar. çocuk Izine Geldi. Ne Güzel Kizim Oldu Dedi. Ama Takdiri Ilahi Işte. Daha Göremedi Bile Yavrusunu. Ben Hep Dua Ediyorum Sizde Destek Olunda Hayirlisiyla Iyileşip Hastaneden çiksin. şimdiden Allah Razi Olsun. Allaha Emanet Olun.
dua edicem canım kareşim ALLAH anasına babasıma bağışlasın inşaalah.dualarımız sizinle
Ne Kadar Iyi Insanlarsiniz Rabbimde Sizi Zora Sokmasin. Allah Razi Olsun. Bende Inanin Her Gün Sizlere Dua Ediyorum. Allah'im Burdaki Kardeşlerime Sağlik, Huzur, Mutluluk Ver Diyorum. Imanlarini Kuvvetlendir. Hiç Kimseye Taşiyamayacaği Yükleri Yükleme Diyorum. Hepinizi çok Seviyorum.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27478-yeni-dogmus-bir-melege-dua-edin-lutfen · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Yeni Musluman Olmuş Biri Annesinden Doğmuş Gibi Günhasiz Olur Mu ? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- İnsan Olmak İçin İnsan Doğmuş Olmak Yetmez Edebiyat 6 cevap
- ARKADAŞLAR LÜTFEN DUA EDİN LÜTFEN. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- lütfen! lütfen! lütfen! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- Allah bana hidayet etsin güç kuvvet versin yeni katildim buraya yardim edin Tanışma Köşesi 10 cevap
- Namaz kılıyorum ama kıldığım namazdan şüpeliyim lütfen yardım edin!!! Namaz 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.