Dinimi Iyice Ogrenmek Istiyorum!!
12.469 görüntülenme · 53 yanıt
oytun´isimli üyeden Alıntı
maıl adresımı kaldırmıslar ya burada onemlı olan yardım etmek deglmı ne demek oluyor bu?
size söylemıstım msn adresyıle olmaz dıye ama anlamıyorsunuz ögrenmek ıstıyen arar tarar öğrenır kardesım bu sıtede de aradıgın hersey mevcuttt
maıl adresımı kaldırmıslar ya burada onemlı olan yardım etmek deglmı ne demek oluyor bu?
size söylemıstım msn adresyıle olmaz dıye ama anlamıyorsunuz ögrenmek ıstıyen arar tarar öğrenır kardesım bu sıtede de aradıgın hersey mevcuttt
oytuncnnet agacı sende benı anlamıyorsun sorun O DEGIL!!!
bak kardesım senın gıbı cokkk geldi böyle anlıyormusun ondan kaybolup gıttıler ıstedıklerı olmıyınca msnı katma msnı kattıgın surece yanlış anlaşılırsın benden söylemesı
gelmıs olabılrı ONLARDA YARDIM EDILMEDIGI ICIN GITMIS OLABILIRLER DINLE ILGILI VE ANK DA SOHBET ICIN SORMAM GEREKEN BIR SURU SEY VAR MADEM OYLE YARDIM ET BAKALIM SOHBETE KATILABILCEGIM BRILERI VARMI FETUHLLAH CEMATINEN OLUCAK HADI YARDIM ET !
Selamun Aleykum
Neden Fethullahcı Olcak Diğer Cemaatler Öğretemiyormu?
Ben Bunda Art Niyet Sezdim
Neden Fethullahcı Olcak Diğer Cemaatler Öğretemiyormu?
Ben Bunda Art Niyet Sezdim
oytungelmıs olabılrı ONLARDA YARDIM EDILMEDIGI ICIN GITMIS OLABILIRLER DINLE ILGILI VE ANK DA SOHBET ICIN SORMAM GEREKEN BIR SURU SEY VAR MADEM OYLE YARDIM ET BAKALIM SOHBETE KATILABILCEGIM BRILERI VARMI FETUHLLAH CEMATINEN OLUCAK HADI YARDIM ET !
farkındaysan avatarımda istanbul yyazıyor kardeşim ayrıca sohbete gıtmek ıstıyorsan mahallendekı camıye gıt sor sohbet dınlemek ıstıyorum nerelere gıdebılırım dıye ayrıca bazı gunler camılerde sohbet verılır bızım burdakı camılerde verılıyor mesela arastırabılırsın kardeşim madem bu kadar ısteklısın tek basına da üstesınden gelebılırsın ...
Selamun Aleykum Bencede Cennet_agaci bacimin dedigini Yap Bir Camiye Git Hoca Efendiye Söyle o size Zaten öğretecektir.
Bence Artık Yazmayın Selamun Aleykum
Bence Artık Yazmayın Selamun Aleykum
oytun, post: 551909, member: 49515Gelemiyorum Iste
....
ah kardesım ahhh ne dıyım sana gıtmen gereken yerı dıyoruz sen ne dıyorsun yaaa camilere gıt onlar sana abı ayarlasınlar abıler sana her konuda yardımcı olurlar..
oytunbu sıtede yok mu bırısı ya
ne yokmu kardeşim Allahışkına ne ınatlasıyorsunuz anlamıyorum gıtmen gereken ve yapman gereken sey belli burdan kımse sana yardım edemez... ha kafana takılan sorular olur onuda sorular bölume sorarsan daha ayrıntılı bılgı almıs olursun...namaz konusunda da eskıden acılan konular var onları bul ve ne eksıgın varsa öğren yapman gerekenler bu
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27337-dinimi-iyice-ogrenmek-istiyorum · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Dinimi Öğreniyorum 2.0 İslami Programlar 2 cevap
- Dinimi layıkıyla yaşamak istiyorum!!! Dini sohbet 22 cevap
- Dinimi layıklıyla yaşamak isiyorum... Tanışma Köşesi 11 cevap
- Allah'ım az daha dinimi, İslamı 20 kuruşa satıyordum! Dini Hikayeler 3 cevap
- Dinimi çok yakından öğrenmek istiyorum. İslami Bilgi ve Kaynaklar 2 cevap
- dinimi kaybediyorum Dini sohbet 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.