sıkıntımıza destek...
946 görüntülenme · 9 yanıt
selamün aleyküm kardeşlerim önemli hatta çok önemli bir sıkıntımız var.2000 tefriciyemiz var okunması gereken yetişmeyecek galiba yardımcı olur musunuz...
ÂNI YAŞA...
ve alleyküm selam din kardeşim bende sıkıntılarımdan dolayı birkaç saat önce aranıza katıldım ve bu benim ikinci mesajım allah yardımcınız olsun.bir müslüman din kardeşinin sıkıntısını giderirse rabbimde onun sıkıntısını giderirmiş.benimde bu duada bi r faydam olsun benden 200 tane allah yar ve yardımcınız olsun
meliha c.ve alleyküm selam din kardeşim bende sıkıntılarımdan dolayı birkaç saat önce aranıza katıldım ve bu benim ikinci mesajım allah yardımcınız olsun.bir müslüman din kardeşinin sıkıntısını giderirse rabbimde onun sıkıntısını giderirmiş.benimde bu duada bi r faydam olsun benden 200 tane allah yar ve yardımcınız olsun
selamün aleyküm kardeşim...
allah razı olsun ilginden dolayı teşekkür ederim...bu dua kendim için değil...rabbim bu sıkıntıya sahip kuluna yardım eder inşallah...sağolasın....
ÂNI YAŞA...
esselamü aleyküm abla Rabbım yar ve yardımcınız olsun...150 tane alıyorum yüce Mevlam kabul etsın inşaAllah selam ve dua ile ...
selamün aleyküm tefriciye okuyan okumayan herkesten allah razı olsun....okunduğu an bildirmenizi rica ediyorum...son gün salı selamün aleyküm...acil okunması gerek ...
ÂNI YAŞA...
selamün aleyküm kardeşlerim...bi arkadaşımın problemi vardı tefriciye okutturuyorduk...1000 tane kaldı...yardım edermisiniz.yarın son gün...
ÂNI YAŞA...
cennet_agaci ↗esselamü aleyküm abla Rabbım yar ve yardımcınız olsun...150 tane alıyorum yüce Mevlam kabul etsın inşaAllah selam ve dua ile ...
kardeşim selamün aleyküm ...almış olduğun tefriciyeleri okudun mu?okumadıysan okutalım inşallah...
ÂNI YAŞA...
meliha c.ve alleyküm selam din kardeşim bende sıkıntılarımdan dolayı birkaç saat önce aranıza katıldım ve bu benim ikinci mesajım allah yardımcınız olsun.bir müslüman din kardeşinin sıkıntısını giderirse rabbimde onun sıkıntısını giderirmiş.benimde bu duada bi r faydam olsun benden 200 tane allah yar ve yardımcınız olsun
kardeşim selamün aleyküm...
200 tane tefriciye okuyacağım demiştin...acaba okudun mu?okumadıysan okuyalım inşallah...
ÂNI YAŞA...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27277-sikintimiza-destek · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- şer güçlere destek olan ürünleri boykot edin! Tanışma Köşesi 2 cevap
- Allahım bana yardım et bana kuvvet ver ki anneme destek olabiliyim.... Görüş- Öneri- İstek 15 cevap
- Filistine Destek Kampanya ya Katıl Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 28 cevap
- GERÇEK DOSTLUK(keltepe'ye destek) Nasihatler 12 cevap
- Müslüman Kardeşlerimize Destek Verelim !! Sessiz Kalmayalım !!! Dini sohbet 1 cevap
- Görsel Dersler ile Destek vermek istiyorum Bilgisayar Programları 8 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.