Dünyanın en güzel tablosu

4.629 görüntülenme · 40 yanıt

Paylaş:
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

MEŞHUR BİR ressam, günün birinde dünyanın en güzel şeyinin resmini yapmaya karar verdi. Bunun için dünyada en güzel şeyin ne olabileceğine dair bilgi toplamak üzere uzun bir yolculuğa çıktı.
Ağaçlık bir yolda giderken, beli bükülmüş yaşlı bir adamın yol kenarında oturmuş olduğunu gördü. Yanına giderek ona dünyanın en güzel şeyinin ne olabileceğini sordu. İhtiyar, hiç tereddüt etmeden:
“İmandır” dedi.
Sonra, bir kasabadan geçerken, bir mabedin kapısı önünde toplanmış bir düğün kalabalığına rastgeldi. Kalabalığın arasına girerek genç geline:
“Dünyanın en güzel şeyi nedir sizce?” diye sordu.
Gelin, damadın gözlerinin içine bakarak:
“Dünyanın en güze şeyi olsa olsa aşktır!” dedi.
Ressam yoluna devam etti. Tozlu bir yolda giderken cepheden dönen yorgun bir askere denk geldi. Aynı soruyu ona da sordu. Asker:
“Dünyada en güzel şey barıştır” diye cevap verdi.
Ressam kendi kendine eğer dünyanın en güzel şeyleri iman, aşk ve barışsa ben bunların resmini nasıl yapabilirim ki diye düşünmeye başladı. O düşünceyle evine döndü.
Evinin kapısından içeri girdiğinde ise, dünyanın en güzel manzarasının karşısında durduğunu düşündü. Çocuklarının masum bakışlarında iman, karısının gözlerinde aşk okunuyor, evinde ise barış hali hüküm sürüyordu.
Bunlardan aldığı ilhamla ressam dünyanın en güzel şeyinin resmini yapmaya koyuldu. Resim bitince de tabloya şu adı verdi: “Evim.”
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

*tuğba*
MEŞHUR BİR ressam, günün birinde dünyanın en güzel şeyinin resmini yapmaya karar verdi. Bunun için dünyada en güzel şeyin ne olabileceğine dair bilgi toplamak üzere uzun bir yolculuğa çıktı.

Ağaçlık bir yolda giderken, beli bükülmüş yaşlı bir adamın yol kenarında oturmuş olduğunu gördü. Yanına giderek ona dünyanın en güzel şeyinin ne olabileceğini sordu. İhtiyar, hiç tereddüt etmeden:
“İmandır” dedi.
Sonra, bir kasabadan geçerken, bir mabedin kapısı önünde toplanmış bir düğün kalabalığına rastgeldi. Kalabalığın arasına girerek genç geline:
Ressam yoluna devam etti. Tozlu bir yolda giderken cepheden dönen yorgun bir askere denk geldi. Aynı soruyu ona da sordu. Asker:
Ressam kendi kendine eğer dünyanın en güzel şeyleri iman, aşk ve barışsa ben bunların resmini nasıl yapabilirim ki diye düşünmeye başladı. O düşünceyle evine döndü.
Evinin kapısından içeri girdiğinde ise, dünyanın en güzel manzarasının karşısında durduğunu düşündü. Çocuklarının masum bakışlarında iman, karısının gözlerinde aşk okunuyor, evinde ise barış hali hüküm sürüyordu.

Bunlardan aldığı ilhamla ressam dünyanın en güzel şeyinin resmini yapmaya koyuldu. Resim bitince de tabloya şu adı verdi: “Evim.”

çok güzel yaaaaaaaaaa...ALLAH razı olsun...Bunu saklamak istiyorum...hakkınızı helal ediniz...selametle...ALLAHa emanet olunuz...
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

selamun aleykum.

HARİKAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
ellerine saglık.çok ama çok güzel.selametle.
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Im_muslimçok güzel yaaaaaaaaaa...ALLAH razı olsun...Bunu saklamak istiyorum...hakkınızı helal ediniz...selametle...ALLAHa emanet olunuz...

selamun aleyküm RAbbimiz razı olsun inşaallah hayırlı günler Rabbimize emanet olun inşaallah
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

Süperrrrrrrrrrrrrrrr.

S A Sevgili Kardeşim çok Güzel Allah Senden Razi Olsun Bunu Bize Ulaştirdiğin Için Selametle Kardeşim
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
Kardelen..

Kardelen..

Kıdemli Üye · 251 mesaj

selamün aleyküm kardeşim ben önceden okumuştum gerçekten tekrar okurken harika diye iç geçirdim çok güzel bir yazı Allah c.c. razı olsun eklediğin içinB)
koskun

koskun

Mübarek Üye · 1.030 mesaj

-Tuğba-
“İmandır” dedi.

selamun aleyküm ,

çok güzeldi ... allah celle celalühü razı olsun ...
.

Ve Sen Yine Denendiğinde..
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!

Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi

-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

kasım hadiselamun aleykum.

HARİKAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
ellerine saglık.çok ama çok güzel.selametle.

ve aleyküm selam
Rabbimiz razı olsun inşaallah

Rabbimize emanet ol inşaallah abim:evet
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

çok Güzeldi Ablam..

Rabbim Razi Olsun Senden Inşallah..

Rabbime Emanet Ol Dua Ile..
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

keltepeçok Güzeldi Ablam..

Rabbim Razi Olsun Senden Inşallah..

Rabbime Emanet Ol Dua Ile..

güzel ablam Rabbim senden de razı olsun inşaallah Rabbimize emanet ol hayırlı akşamlar
aynanınsırrı

aynanınsırrı

Yeni Üye · 0 mesaj

S.a.arkadaşlar Nefise Hatun hakkında bir kitap önerebilirmisiniz bana.
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

mustafa11, post: 549630, member: 69435Süperrrrrrrrrrrrrrrr.

S A Sevgili Kardeşim çok Güzel Allah Senden Razi Olsun Bunu Bize Ulaştirdiğin Için Selametle Kardeşim

:evetaleyküm selam
Rabbimiz razı olsun inşaallah
Rabbimize emanet olun saglıcakla kalın inşaallah
hayırlı günler
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Kardelen..selamün aleyküm kardeşim ben önceden okumuştum gerçekten tekrar okurken harika diye iç geçirdim çok güzel bir yazı Allah c.c. razı olsun eklediğin içinB)

aleyküm selam Rabbimiz senden de razı olsun inşaallah selametle kal hayırlı günler inşaallah
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

mustafa11, post: 549630, member: 69435Süperrrrrrrrrrrrrrrr.

ve aleykümselam kardeşim Rabbimiz razı olsun...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

koskunselamun aleyküm ,

çok güzeldi ... allah celle celalühü razı olsun ...

ve aleykümselam Rabbimiz razı olsun..
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

selamünaleyküm Tuğba kardeşim emeğine sağlık çok hoş bir paylaşımdı...

Allaha emanet ol..selam ve dua ile kal...

-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

gülsengülselamünaleyküm Tuğba kardeşim emeğine sağlık çok hoş bir paylaşımdı...

Allaha emanet ol..selam ve dua ile kal...

ve aleykümselam kardeşim gözlerinize sağlık Rabbimiz razı olsun..
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Selamün aleyküm...Çok güzel bir paylaşım olmuş...Allah(c.c) razı olsun inşallah..Hayırlı akşamlar...
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

Mübarek Üye · 2.034 mesaj

Evet çok güzeldi..Evim evim güzel evim :)Teşekkür ederiz kardeşim.
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

_Resul_Selamün aleyküm...Çok güzel bir paylaşım olmuş...Allah(c.c) razı olsun inşallah..Hayırlı akşamlar...

ve aleykümselam :evetRabbimiz razı olsun inşaallah sendende...:Hhayırlı günler diliyorum..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.