Hz Muhammed(sav) ismi bulutta
2.370 görüntülenme · 12 yanıt

Çeçenistan semasında bulutların Arapça Allah yazısı şeklinde seyretmesi üzerine halkın büyük bir heyecan yaşadığı ve bunu "Bir zafer müjdesi" olarak yorumladığı bildirildi.
Caharkale semalarında bulutların üzerinde gözüken Allah yazısı, herkesi heyecanlandırdı.
Çeçenler'e göre bu yazı bir zafer müjdesi. Çeçenler, Allah'ın kendilerine vereceği zaferin yakın olduğunu söylüyor ve bu yazının bir işaret olduğunu belirtiyorlar.
Selamünaleyküm kardeşlerim bunu da internette görmüştüm...sizlere sunayım dedim...ekremeee kardeşimin mesajına katkım olur diye düşündüm...selametle...
kasım hadi, post: 548257, member: 70987
ALLAHU EKBER.!!!!
hadi hep birlikte ben tekbir diyim siz allahu ekber diyin işşallah
tekbiiiiiiiiiiiiiiir
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
pakizebölükbasbunlari bende görmüstüm ama her bakmamda icim titrer.Allah razi olsun sizlerden.
selamu aleykum allah sizdende razı olsun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Kerbelada :.
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27098-hz-muhammed-sav-ismi-bulutta · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ÜÇ BOYUTLU HZ. MUHAMMED (SAV) İSMİ Resimler 19 cevap
- Ya Muhammed,Ey Can Ahmed (ilahi hz.muhammed s.a.v.) İlahiler ve Ezgiler 4 cevap
- Hz. Muhammed'in ahlakı hz. Muhammed’in güzel ahlakı Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 3 cevap
- Allahümme salli alâ Muhammed ve alâ âli Muhammed İslami Bilgi ve Kaynaklar 4 cevap
- Tövbe, Tevbe Etme, Tövbe-i Nasuh, Allah’ın Et-Tevvâb Güzel İsmi Tasavvûf 1 cevap
- guzel erkek ismi Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 15 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.