Alti Cüz Okunamadi Yardimci Olurmusunuz...
1.205 görüntülenme · 10 yanıt
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM.GEÇTİĞİMİZ AY BAŞLATTIĞIM VE ARALIĞIN 30 UNDA SONLANMASI GEREKEN HATMİ ŞERİF İ BİTİREBİLMİŞ DEĞİLİZ.ÜÇ ARKADAŞIMIZ 5-8-9-10-11-26. CÜZLERİ OKUMAK ÜZERE ALMIŞTI FAKAT OKUDUKLARINA İLİŞKİN BİR MSJ ATMADIKLARI İÇİN TEREDDÜTTEYİM VE BU CÜZLERİN CUMA GÜNÜ SAAT 11 E KADAR OKUNMASI GERKİYOR ÇÜNKÜ DUASI YAPILACAK.EĞER KALAN CÜZLERİ OKUMAMDA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.KARDEŞLERİM ÇOK SIKINTIDA VE DARDA OLDUĞUM İÇİN BU HATİM BAŞLATILDI ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMCI OLURSANIZ SIKINTIMIZ GİDERİLMESİNE VESİLE OLMUŞ OLURSUNUZ.OKUYAN VE OKUYAMAYAN KARDEŞLERİMDEN ALLAH RAZI OLSUN.DUALARINIZA MUHTACIM :ADUALARINIZDA BENİDE UNUTMAYIN İNŞALLAH.SELAM VE DUA İLE...
kalan 11.cüz ve 26.cüz
bu cüzleri hemen okuyabilecek bi kardeşimiz varmı zehra kardeşimizin hatmindne aldılar ama okuduk diye haber vermediler duasını kardşeim çok tan yapacaktı ama haber gelmed okuduk diye..lütfen yardımcı olun...
bu cüzleri hemen okuyabilecek bi kardeşimiz varmı zehra kardeşimizin hatmindne aldılar ama okuduk diye haber vermediler duasını kardşeim çok tan yapacaktı ama haber gelmed okuduk diye..lütfen yardımcı olun...
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
kalan 11.cüz ve 26.cüz
Selamün Aleyküm Ben 11. 26 Cuzlari Aldim Bu Akşam Okurum Haber Veremessemde Okundu Yazarsiniz şu Aralar Pek Giremiyorum Rabbime Emanet Olun
cennet yolcusuSelamün Aleyküm Ben 11. 26 Cuzlari Aldim Bu Akşam Okurum Haber Veremessemde Okundu Yazarsiniz şu Aralar Pek Giremiyorum Rabbime Emanet Olun
SELAMÜN ALEYKÜM CUZLAR BİTMİŞTİR RABBİM KABUL ETSİN RABBİME EMANET OLUN
bende aldığım cüzü okudum...yasmein kardeşimd eokmuş lave kardeşimd ebugün hemen okuyacaktı başka okuyacağı bişey yokmuş...allah kabul etsin.cennet yolcusu kardeşim ALLAH SENDEN RAZI OLSUN...
Selamün Aleyküm Kardeşlerim.allah Sizlerden Binlerce Kere Razi Olsun.sizler Benim Yardimima Koştunuz Rabbim De Her Daim Sizin Yardiminiza Koşsun Inşallah.kat Kat Sevabiniz Yazilmiştir Inşallah.allah Gönül Muratlarinizi Versin,sirati Bir Hişimda Geçip Cehenneme Uğramadan Rabbimin Cennetine Giren Ve Peygamber Efendimize Komşu Olan Mübarek Kullardan Olmaniz Duasi Ile.hepiniz Hakkinizi Helal Edin Ne.Olur dualarinizdan Beni De Eksik Etmeyin.allah Im Binlerce Kez Razi Olsun.allah Im Binlerce Kez Razi Olsun.allah Im Binlerce Kez Razi Olsun.allah Im Binlerce Kez Razi Olsun.allah Im Binlerce Kez Razi Olsun.allah Im Binlerce Kez Razi Olsun.:A
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27069-alti-cuz-okunamadi-yardimci-olurmusunuz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Alti şey Alti Yerde Garip Nasihatler 15 cevap
- Herkes su Alti seyle mesgul olurken, Sizde diger su Alti seyle mesgul olun... Nasihatler 2 cevap
- Selamün Aleyküm kardeslerim,bana yardimci olurmusunuz? İslam'da Aile Hayatı 9 cevap
- Kur'an bilen kardeşlerim bana yardimci olurmusunuz. Kuran-ı Kerim 40 cevap
- Arkadaslar size bir soru sorcam yardimci olurmusunuz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Banada Yardimci Olurmusunuz Kardeşlerim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.