gördüğünüzü söyleyin...
1.096 görüntülenme · 9 yanıt
Im_muslimve Aleykümselam kardeşim ben onu görebilmek için ne kadar uğraştım biliyor musun:):) ALLAHa emanet olunuz...
biliyorum tahmin edebiliyorum ben daha önce görmüştüm zaten
bu resim:K:K
bu resim:K:K
selamun aleykum evet sanırım bi sorununuz var resim eklemede ama yinede resim çıkıyor allaha emanet olun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Resul Kokulu :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Resul Kokulu :.
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
selamun aleyküm kardeşim ilk baktığımda bişey anlamadım yorumlarda bebek kelimesini duyunca dikkatli bakıncaa gerçekten bebek resmi var :( Bendee bazen bulutlara bakıncaa bişeylere benzetmeye çalışıyorum :D selametle....

gecekonduselamun aleyküm kardeşim ilk baktığımda bişey anlamadım yorumlarda bebek kelimesini duyunca dikkatli bakıncaa gerçekten bebek resmi var :( Bendee bazen bulutlara bakıncaa bişeylere benzetmeye çalışıyorum :D selametle....
aleyküm selam kardeşim. evet bebek resmi var...bende de bazen bulutları şekillere benzetme alışkanlığı var ...güzel oluyor:):) ALLAHa emanet olunuz...
fatıma meralben kalp gördüm ne kadar doğru bilmiyorum
Hayırlı akşamlar Fatıma Meral kardeşim biraz daha dikkatli bakarsanız bebek resmini görebilirsiniz...zaten diğer arkadaşların yorumlarında da görebiliyoruz...selametle...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27040-gordugunuzu-soyleyin · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Gidin Söyleyin ..... Dini sohbet 9 cevap
- KİM ÇILDIRTTI BUNLARI SÖYLEYİN... Resimler 30 cevap
- Sizde Söyleyin.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
- renkleri söyleyin..... Bilmece-Bulmaca ve Oyun 39 cevap
- DoĞrU SöYLeYiN.. Nasihatler 6 cevap
- Sevdiğinizi Söyleyin Yarın Çok Geç Olabilir Nasihatler 18 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.