gördüğünüzü söyleyin...

1.096 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

arkadaşlar resme bakın ve ne gördüğünüzü söyleyin...sanırım resim eklemede biraz sorunum var neyse üzerine tıklayınca büyüyor:):):)
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm bebek gördüm
Im_muslim

Im_muslim

*tuğba* selamun aleyküm bebek gördüm

ve Aleykümselam kardeşim ben onu görebilmek için ne kadar uğraştım biliyor musun:):) ALLAHa emanet olunuz...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

Im_muslimve Aleykümselam kardeşim ben onu görebilmek için ne kadar uğraştım biliyor musun:):) ALLAHa emanet olunuz...

biliyorum tahmin edebiliyorum ben daha önce görmüştüm zaten
bu resim
:K:K
ayluh

ayluh

Aktif Üye · 61 mesaj

Selamün Aleyküm.
Dikkatlice bakarsanız anne karnındaki bebeğin şekli gözüküyor. A.E.O.
fatıma meral

fatıma meral

Aktif Üye · 93 mesaj

ben kalp gördüm ne kadar doğru bilmiyorum
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

selamun aleykum evet sanırım bi sorununuz var resim eklemede ama yinede resim çıkıyor allaha emanet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Resul Kokulu :.
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

selamun aleyküm kardeşim ilk baktığımda bişey anlamadım yorumlarda bebek kelimesini duyunca dikkatli bakıncaa gerçekten bebek resmi var :( Bendee bazen bulutlara bakıncaa bişeylere benzetmeye çalışıyorum :D selametle....

Im_muslim

Im_muslim

gecekonduselamun aleyküm kardeşim ilk baktığımda bişey anlamadım yorumlarda bebek kelimesini duyunca dikkatli bakıncaa gerçekten bebek resmi var :( Bendee bazen bulutlara bakıncaa bişeylere benzetmeye çalışıyorum :D selametle....

aleyküm selam kardeşim. evet bebek resmi var...bende de bazen bulutları şekillere benzetme alışkanlığı var ...güzel oluyor:):) ALLAHa emanet olunuz...
Im_muslim

Im_muslim

fatıma meralben kalp gördüm ne kadar doğru bilmiyorum

Hayırlı akşamlar Fatıma Meral kardeşim biraz daha dikkatli bakarsanız bebek resmini görebilirsiniz...zaten diğer arkadaşların yorumlarında da görebiliyoruz...selametle...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.