Bende Gidiyorum

5.867 görüntülenme · 78 yanıt

Paylaş:
gizemmsevgi

gizemmsevgi

Kıdemli Üye · 185 mesaj

:(:(:(:( çok üzüldüm yaaa keske gitmeseydiniz.Allaha cc Emanet Ol
laves

laves

Kıdemli Üye · 285 mesaj

Selamun Aleykum Kardesim Sen Yine Ozler Arada Girersin Nete Bizleri Selamsiz Birakma Rabbime Emanet Ol Allah Yardimcin Olsun
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

selamun aleykum damla ablasının ekremesi senin için neyse hayırlısı o olsun kardeşim rabbim zihin açıklıgı versin ama konuları özlücez kim tebessüm ettircek bakalım bize
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile kal inşallah

fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

ekreme kardeşim allah hakkında herşeyin hayırlısını versin...allah zihin açıklığı versin...rabbime emanet ol...
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

ekremeeeSELAMUN ALEYKÜM BEN YAKLAŞIK BİR YIL SİTEDEN UZAK KALACAM HEPİNİZİ ÇOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM SEBEP İSE OKUL ALLAHA EMANET OLUN

:A:A:A

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Mescid-i Aksa :.

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Allah De Kalbim :.

KARDEŞİM ÇOK ÜZÜLDÜM GİTMENE ..... OKULUNDA BAŞARILAR DİLERİM AMA UNUTMA BİZLERİ ... ŞİMDİ KİM BİZE ABDURRAHMAN ÖNÜL ÜN İLAHİLERİNİ HER FIRSATTA ÖNERECEK .. ALLAH A EMANET OL GÜZEL KARDEŞİM ... RABBİM HER DAİM SENİNLE OLSUN SENİ KORUSUN .... HAKKINI HELAL ET .... AMA ARADA SIRADADA SİTEYE GELİRSİN YİNE DEĞİLMİ ...
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm kardeşim benim seni coooooook özüyecem ara sıra bizi sensiz koyma arasırada olsa bir siteye okulicin demişin yoksa sana izin vermezdik ayrılmana allah zihin acıklığı versin rabbim gönlünden geceni kabul eder inşallah kainatın sahibine emanet ol selam ve dua ile kal kardeşim:gulegule
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

ve aleyküm güzel kardeşim RAbbimize emnaet ol inşaallah hayırlısı olsun ama seni ve ilahilerini çok özleyecez:gulegule:gulegule
musa____

musa____

Kıdemli Üye · 260 mesaj

*tuğba*
ve aleyküm güzel kardeşim RAbbimize emnaet ol inşaallah hayırlısı olsun ama seni ve ilahilerini çok özleyecez:gulegule:gulegule

Ekremeee Kardeşim Allah Razı Olsun...
Senden İnan Çok Üzüldüm...
Ama Kader Diyelim...
Okulunda Başarılar Dilerim...
Allah Herkese Seini Gibi Evlat Nasip Etsin...
:A:gulegule
acizane kul

acizane kul

Kıdemli Üye · 120 mesaj

ekremeeeSELAMUN ALEYKÜM BEN YAKLAŞIK BİR YIL SİTEDEN UZAK KALACAM HEPİNİZİ ÇOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM SEBEP İSE OKUL ALLAHA EMANET OLUN

Aleyküm Selam kardeşim. Allah yardımcın olsun. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Selametle git selametle gel. Ölmezde sağ isek yine görüşeceğiz Rabbimin izni ile.
şenol kardeş

şenol kardeş

Yeni Üye · 7 mesaj

Ekremee Kardeşim.acaba Gitmenizda Dünkü Olayin Etkisi Varmi.
Dün Sizin Hakkinizda Ortaya Atilan "bayan" Kelimesi Sizi Incttidemi Gidiyorsunuz.siz O Adama Aldirmayin.zaten Kasim Abi Onun Cevabini Verdi.
Eger Bu Yüzdense çok üzülürüz.allaha Emanet Ol.
@ebruli

@ebruli

Mübarek Üye · 811 mesaj

hakkina hayirlisi neyse o olsun kardesim.yeterki bulundugun yerde huzurlu mutlu olda.yuce rabbim yar ve yardimcin olsun.
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

rabbim Hakkinda Hayirlisi Neyse Onu Nasip Etsin Ekrem Kardeşim..

Rabbime Emanet Ol Dua Ile..
erciyes1984

erciyes1984

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

Selamunaleykum canım ekrem senicok ozleyecem inanki ama herseyde bi hayır vardır a.e.ol bizleri unutma.Senin ne kadar fanatik KAYSERİSPOR'lu oldugunu biliyorum EN BUYUK KAYSERİSPOR kendine iyi bak. :H
pakizebölükbas

pakizebölükbas

Kıdemli Üye · 230 mesaj

Rabbim zihin acikligi versin.arada bizi sevindir olurmu.hepten terk edip gitme.Allaha emanet ol.
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm Ekrem kardeşim,
Forumlarıyla bizleri mütebessim eden, hayat dolu kardeşim..Rabbimiz c.c, sınavlarınızı başarıyla vermenizi nasip eylesin, zihin açıklığı versin inşallahu Rahman..Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim..Allah'a emanet olun.Selam ve dua ile inşallah..
nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

aleykümselam
ALLAH c.c. yar ve yardımcın olsun ...ALLAH c.c. zihin açıklığı versin İNŞALLAH
kardeşim hakkını helal et...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...:gulegule
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
fuzgunm

fuzgunm

Aktif Üye · 94 mesaj

s.a. ekremee
Allah sana sihin acikligi versin, insAllah basarili olursun okulda.
niye sen simdi tamamen gidiyorsunki, nasil bir okulki bir sene bizi terk edeceksin, hicmi imkanin olmicak nete girmeye?? Aeo :H
talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

VeAleynaAleykümSelam Ekrem..

Seni özleyeceğiz ..sağlıkla sıhhatle git.. yine öyle geri gel inşaAllah.. derslerinde başarılar dilerim..
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

selamun aleyküm ekrem kardeşim. hakkında hayırlısı olsun, Rabbim c.c. zihin açıklığı ve başarılar versin her daim inşaAllah kardeşim. Tekrar aramızda olman dileğiyle..Allah'a emanet ol. selam ve dua ile..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.