fakirlik
4.859 görüntülenme · 58 yanıt
s.a. Emeğine sağlık kardeşim.Rabbim güzel gören,güzel düşünen kullarından eylesin.selam ve dua ile....
mehmet nasır kaş, post: 550841, member: 14336allah razı olsun senden.ve daha iyilerini bekliyoruz
selamun aleyküm rabbimiz razı olsun inşaallah hayırlı akşamlar
Ahmet&Gizems.a. Emeğine sağlık kardeşim.Rabbim güzel gören,güzel düşünen kullarından eylesin.selam ve dua ile....
aleyküm selam Rabbbimiz razı olsun inşaallah amin inşaallah dualarınız için hayırlı akşamlar
TURUSİNAevet çok güzel bir paylaşım ellerine sağlık kardeşim.Kendimize dönüp baktığımızda çok fakir olduğumuzu fark edebiliyoruz teşekkür ederim:(((
selamun aleyküm Rabbimiz razı olsun inşaallah hayırlı akşamlar:evet
Kardelen.., post: 548720, member: 66278s.a tuğba kardeşimm bende çok beğendim eline sağlık canım.ben ilk okuduğumda anlamma genellikle ikinci okuduğumda jeton yeni yeni düşer oluyor..bu yüzden daha çok zevk alıyorum okuduklarımdan..Allah razı olsun..B)
aleyküm selam güzel kardeşim Rabbimiz razı olsun inşaallah hayırlı akşamlar Rabbimize emanet ol:H:H
eminkmsSELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ ALLAH'RAZI OLSUN SAĞOL ALLAH(CC)YA EMANET OLASIN.
aleyküm selam Rabbimiz razı oolsun hayırlı akşamlar
leyla BelginSelam Aleyküm kardeşim emeğine sağlık Allah razı olsun çok güzel bir paylaşımdı.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun...
aleyküm selam Rabbimiz razı olsun hayırlı akşamlar inşaallah selametle..:H
isranurrSelamün Aleyküm Paylaşim Için Allah Razi Olsun
ve aleyküm selam Rabbimiz razı olsun inşaallah
Selamün Aleyküm sevgili kardeşim!
Daha öncede duymuştum ve oldukça enteresan gelmişti!
Her okuduğumda hayata bakış açısının ne kadar önemli olduğunu;
ve aslında neye baktığımızın değil ,neyi gördüğümüzün bizi doğrudan etkilediğini anlatan süper bir hikaye...
Allah sizden razı olsun.
Bizlere hatırlattığınız için!
Allah'a emanet olunuz!
Daha öncede duymuştum ve oldukça enteresan gelmişti!
Her okuduğumda hayata bakış açısının ne kadar önemli olduğunu;
ve aslında neye baktığımızın değil ,neyi gördüğümüzün bizi doğrudan etkilediğini anlatan süper bir hikaye...
Allah sizden razı olsun.
Bizlere hatırlattığınız için!
Allah'a emanet olunuz!
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26843-fakirlik · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.