Kampanya 6

12.699 görüntülenme · 193 yanıt

Paylaş:
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.770 mesaj

selamün aleyküm

haydi arkadaşlar ....hiç bir değişiklik yok gibi...en azından listeyi taşıyalım..
SELAMETLE
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
erciyes1984

erciyes1984

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

berat05selamün aleyküm

haydi arkadaşlar ....hiç bir değişiklik yok gibi...en azından listeyi taşıyalım..
SELAMETLE

Vealeykumselam berat kardeşim Allah razı olsun
erciyes1984

erciyes1984

Arkadaşlar amenerresulu bilmeyen kardeşlerimiz başka dua,zikir veya surelerle katıla bilirler maksatımız gönlümüz duamız bir olsun zulumlere bişey yapamıyoruz bari dua edelim Allaha emanet olun
Kardelen..

Kardelen..

Kıdemli Üye · 251 mesaj

selamün aleyküm ahmet kardeşim
ben 20 tane almıştım ya onu okudum şimdi 80 tane alayım da 20 tane öksüz kalmasın 100 tanelerin yanında:K
Allah kabul etsin
erciyes1984

erciyes1984

Kardelen..selamün aleyküm ahmet kardeşim
ben 20 tane almıştım ya onu okudum şimdi 80 tane alayım da 20 tane öksüz kalmasın 100 tanelerin yanında:K
Allah kabul etsin

Vealeykumselam maşallah Allah kabul etsin ae.olunuz hayırlı aksamlar yine bekleriz :K
nevin2007

nevin2007

Kıdemli Üye · 326 mesaj

ALLAH kabul etsin bende 21 tane okudum
belgin

belgin

Kıdemli Üye · 250 mesaj

selamun aleyküm ben 100 tane daha amerresulu okudum Rabbim kabul etsin Allah'a emanet olun...
erciyes1984

erciyes1984

nevin2007ALLAH kabul etsin bende 21 tane okudum

Selamunaleykum Allah kabul etsin muhterem din kardeşim istersen 1 tane oku istersen 1000 tane oku yeterki oku Allah razı olsun ozaman bende 4 ekleyimde hesap düz olsun a.e.olunuz hayırlı günler
erciyes1984

erciyes1984

belginselamun aleyküm ben 100 tane daha amerresulu okudum Rabbim kabul etsin Allah'a emanet olun...

Vealeykumselam Allah kabul etsin tşkler Allah razı olsun belgin abla yanına 100 tanede salavat okusanız ne güzel olur
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

selamün aleyküm ahmet ben siteden ayrılıyorum..seninle helaleşmeden gitmek sitemedim..sayende çok güzel dualar okudk allah razı olsun..hakkını helal et..allaha emanet ol....aldıklarımı bugün bitirrim..daha sonra okuyunca özelde görüştüğüm arkadaşlarımla bildirrim...kasım abiyede selam söylersen sevinirm....:A
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
belgin

belgin

Kıdemli Üye · 250 mesaj

100 tane salavat okunmuştur :) Rabbim cümlemizden razı olsun inşallah
erciyes1984

erciyes1984

fatmanaselamün aleyküm ahmet ben siteden ayrılıyorum..seninle helaleşmeden gitmek sitemedim..sayende çok güzel dualar okudk allah razı olsun..hakkını helal et..allaha emanet ol....aldıklarımı bugün bitirrim..daha sonra okuyunca özelde görüştüğüm arkadaşlarımla bildirrim...kasım abiyede selam söylersen sevinirm....:A

Vealeykumselam fatma ablam öncelikle inanki cok uzuldum senin gibi harika bir insandan uzak kalmak cok kotü inşallah hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin daha ne söyleyim cok uzuldum varsa hakkım helal olsun sende helal et ben Kasım abiye soylerin inşallah a.e.ol bizleri unutma Kayseriye gelirsen pastırma ısmarlarım hayırlı günler saygı ve sevgi ile
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

erciyes1984Vealeykumselam fatma ablam öncelikle inanki cok uzuldum senin gibi harika bir insandan uzak kalmak cok kotü inşallah hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin daha ne söyleyim cok uzuldum varsa hakkım helal olsun sende helal et ben Kasım abiye soylerin inşallah a.e.ol bizleri unutma Kayseriye gelirsen pastırma ısmarlarım hayırlı günler saygı ve sevgi ile

benim ne hakkım varki varsada helal olsun....:A:A beni çok duygulandırdın allaha emanet ol ...sana selam yollayacam arkadaşalrımla...pastırma sözünüd eunutma....
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
erciyes1984

erciyes1984

fatmanabenim ne hakkım varki varsada helal olsun....:A:A beni çok duygulandırdın allaha emanet ol ...sana selam yollayacam arkadaşalrımla...pastırma sözünüd eunutma....

Allah razı olsun sözüm söz ama tadımlık :K kolaymı Kayseriliden bişey almak selamın ve misafirliğin başım ustune a.e.ol
erciyes1984

erciyes1984

belgin100 tane salavat okunmuştur :) Rabbim cümlemizden razı olsun inşallah

Allah kabul etsin Allah razı olsun :K neyse bugunluk yeter baska zaman yıne isterim a.e.olunuz hayırlı gunler
erciyes1984

erciyes1984

Selamunaleykum Kasım abi okudunmu fatmana nın yazdıklarını_?
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

erciyes1984Selamunaleykum Kasım abi okudunmu fatmana nın yazdıklarını_?

selamun aleykum ahmedim.
hayırdır ya ne oldu.neden ayrılıyot fatmana.ben sitede yokken bir sorunmu oldu.
erciyes1984

erciyes1984

kasım hadiselamun aleykum ahmedim.
hayırdır ya ne oldu.neden ayrılıyot fatmana.ben sitede yokken bir sorunmu oldu.

Vealeykumselam abi bende bilmiyorum tam neden ama duyunca cok uzuldum cok temiz sevdiğim bir kardeşimizdi senden helallik istedi bende bildiriyorum vebali kalmasın ama arada sırada bize selam yolluyacak inşallah
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

erciyes1984Vealeykumselam abi bende bilmiyorum tam neden ama duyunca cok uzuldum cok temiz sevdiğim bir kardeşimizdi senden helallik istedi bende bildiriyorum vebali kalmasın ama arada sırada bize selam yolluyacak inşallah

tamam ahmedim. ben onun için bir forum açacam. orada faymana ulaşacak kardeşlerimiz ola bilir. neden ayrıldıgını ögreniriz.selametle.
erciyes1984

erciyes1984

Selamunaleykum 50 amenerresulu arkadaş okuyacak inşallah bende 250 salavat okuycam din kardeşlerimiz için Allah kabul etsin
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.