Kampanya 6

12.699 görüntülenme · 193 yanıt

Paylaş:
erciyes1984

erciyes1984

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

keltepeselamun Aleyküm ..

Bende 50 Tane Okudum..

Rabbim Kusursuz Kabul Etsin Inşallah..

Rabbime Emanet Olun Du Aile..

Vealeykumselam Allah kabul etsin a.e.olun Allah razı olsun :G
Kardelen..

Kardelen..

Kıdemli Üye · 251 mesaj

s.a ahmet kardeşim sağolasın ne güzel bir konu fatmana ablam yönlendirdi beni buraya bende şimdilik 20 tane alayım ezberimde değil rabbim kabul eysin okuyunca tekrar alırım inşAllah
erciyes1984

erciyes1984

Kardelen..s.a ahmet kardeşim sağolasın ne güzel bir konu fatmana ablam yönlendirdi beni buraya bende şimdilik 20 tane alayım ezberimde değil rabbim kabul eysin okuyunca tekrar alırım inşAllah

Vealeykumselam Allah fatma abladan da senden de okuyandan da sebeb olandanda yardım edenden den okumayandanda kısacası hepimizden razı olsun Allah kabul etsin hayırlı akşamlar :G
erciyes1984

erciyes1984

Arkadaşlar amenerresulu bilmeyen kardeşlerimiz başka dua,zikir,salavat veya surelerle katıla bilirler maksatımız gönlümüz duamız bir olsun zulumlere bişey yapamıyoruz bari dua edelim Allaha emanet olun
orhan abi

orhan abi

Üye · 41 mesaj

selamün aleyküm ben yüz adet daha alayım.Allah'a emanet olunuz.
erciyes1984

erciyes1984

orhan abiselamün aleyküm ben yüz adet daha alayım.Allah'a emanet olunuz.

Vealeykumselam Allah kabul etsin maşallah Allah razı olsun a.e.o :G
orhan abi

orhan abi

Üye · 41 mesaj

selamün aleyküm ben yüz tane daha alıyorum.Allah'a emanet olun
erciyes1984

erciyes1984

orhan abi, post: 551515, member: 57410selamün aleyküm ben yüz tane daha alıyorum.Allah'a emanet olun

VEaleykumselam Allah kabul etsin Allah razı olsun a.e.ol hayırlı aksamlar :G
erciyes1984

erciyes1984

Arkadaşlar amenerresulu bilmeyen kardeşlerimiz başka dua,zikir veya surelerle katıla bilirler maksatımız gönlümüz duamız bir olsun zulumlere bişey yapamıyoruz bari dua edelim Allaha emanet olun
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

erciyes1984Arkadaşlar amenerresulu bilmeyen kardeşlerimiz başka dua,zikir,salavat veya surelerle katıla bilirler maksatımız gönlümüz duamız bir olsun zulumlere bişey yapamıyoruz bari dua edelim Allaha emanet olun

esselamü aleyküm bu dauayı bılmedıgım için 100 tane almakla yetındım..baska zıkırlerde cekebılırsınız demişsinız hangı zıkırı cekelım bu kampanyada pek yardımcı olamadım ınanın cok uzuluyorum... sanırım cogu ınsn bılmıyor sayıda oldugu yerde sayıklıyor... ılerletmek lazım...:(
erciyes1984

erciyes1984

cennet_agaciesselamü aleyküm bu dauayı bılmedıgım için 100 tane almakla yetındım..baska zıkırlerde cekebılırsınız demişsinız hangı zıkırı cekelım bu kampanyada pek yardımcı olamadım ınanın cok uzuluyorum... sanırım cogu ınsn bılmıyor sayıda oldugu yerde sayıklıyor... ılerletmek lazım...:(

VEaleykumselam Allah razı olsun evet amenerresulu hem bilen az hemde uzun oldugu için fazla ilerlemiyor ama gönüller bir olsun mesela salavat,subhanallah,allahuekber,kelimeyi tevhid,kelimeyi şehadet vb olabilir sayısıda alana kalmış a.e.ol hayırlı aksamlar
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm
Hayırlı günler cümleten
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

erciyes1984, post: 551661, member: 33601VEaleykumselam Allah razı olsun evet amenerresulu hem bilen az hemde uzun oldugu için fazla ilerlemiyor ama gönüller bir olsun mesela salavat,subhanallah,allahuekber,kelimeyi tevhid,kelimeyi şehadet vb olabilir sayısıda alana kalmış a.e.ol hayırlı aksamlar

selamün aleyküm bende bu duayı ezbere bilmiyordum....ama sizlerin sayesinde ezberlemeye çalışıyorum..ilk zamanlar uuzn ve zor gelsede okudukça dilimiz alışıyor..ben inatla bu duadan almaya devam edeceğimki ezberleyeyim...sanırım bi 200 daha alırım...şu ilk aldığım 200 ü bi okuyyaımda ....allah razı olsun sebeb olanlardan ezberime bi dua adaha katacam....allaha emanet olun..
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
erciyes1984

erciyes1984

rüyam3Selamün Aleyküm
Hayırlı günler cümleten

Vealeykumselam Allah razı olsun
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

selamün aleyküm..ben aldıklarımı okudum 100 tane daha alıyorum...allah kabul etsin...
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
erciyes1984

erciyes1984

fatmanaselamün aleyküm..ben aldıklarımı okudum 100 tane daha alıyorum...allah kabul etsin...

Vealeykumselam fatma ablam Allah kabul etsin Allah razı olsun maşallah bu aralar kampanyamızı fazla gündeme getirmiyorum sebebi baktım cok dua isteyen arkadaşlarımız var biraz kardeşlerimiz onlarla ilgilensin diye agırdan alıyorum a.e.ol dörtlük yazmayı unutma haa hayırlı geceler
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

kardeşim çok geç gördüm kampanyayı beni affedin kusuruma bakmayın...kampanyalara fazla katılamıyorum...çünkü onları aksatmaktan korkuyorum....ama bu kampanyaya katılmak istiyorum izniniz olursa...100 adet AMENERRASULÜ okumak istiyorum...bunun bir süre kısıtlaması var mı yazarsan sevinirim...ALLAHa emanet olun kardeşim...
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

fatmanaselamün aleyküm bende bu duayı ezbere bilmiyordum....ama sizlerin sayesinde ezberlemeye çalışıyorum..ilk zamanlar uuzn ve zor gelsede okudukça dilimiz alışıyor..ben inatla bu duadan almaya devam edeceğimki ezberleyeyim...sanırım bi 200 daha alırım...şu ilk aldığım 200 ü bi okuyyaımda ....allah razı olsun sebeb olanlardan ezberime bi dua adaha katacam....allaha emanet olun..

selamun aleyküm ablacığım ne güzel söyledin bak Bilmeyen kardeşlerimizde Bu kampanyaya katılarak Öğrenmeye çalışır dilimiz alışır (bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demiş Atalarımız :) ) bende ezbere bilmiyorum şu an Dinliyorum sürekli Allah razı olsun Hepinizden RAbbim dualarımızı kabul etsin inş... Erciyes1984 kardeşim Bende ööğrenmeye çalıştığımdan dolayı bi sayı belirtmek istemedim okumaya çalışıroyum okuduğum kadarını RAbbim nasip ederse yazarım Allaha emanet olun ....!!

erciyes1984

erciyes1984

Im_muslimkardeşim çok geç gördüm kampanyayı beni affedin kusuruma bakmayın...kampanyalara fazla katılamıyorum...çünkü onları aksatmaktan korkuyorum....ama bu kampanyaya katılmak istiyorum izniniz olursa...100 adet AMENERRASULÜ okumak istiyorum...bunun bir süre kısıtlaması var mı yazarsan sevinirim...ALLAHa emanet olun kardeşim...

Selamunaleykum Aydın kardeşim hiç önemli degil canın sagolsun Allah kabul etsin süre koymadık çünkü kardeşlerimizi zorlamayalım diye ama 21.000 olunca duasını aliye ablamız yapacak inşallah Allah razı olsun a.e.ol
afakisevda

afakisevda

Mübarek Üye · 578 mesaj

Selamün Aleyküm kardeşim ben 500 tane almıştım okudum RABBİM kabul etsin ve razı olsun inşaallah

SELAMETLE KALIN ALLAHA EMANET OLUN
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.