keltepeselamun Aleyküm ..
Bende 50 Tane Okudum..
Rabbim Kusursuz Kabul Etsin Inşallah..
Rabbime Emanet Olun Du Aile..
Vealeykumselam Allah kabul etsin a.e.olun Allah razı olsun :G
12.699 görüntülenme · 193 yanıt
keltepeselamun Aleyküm ..
Bende 50 Tane Okudum..
Rabbim Kusursuz Kabul Etsin Inşallah..
Rabbime Emanet Olun Du Aile..
Kardelen..s.a ahmet kardeşim sağolasın ne güzel bir konu fatmana ablam yönlendirdi beni buraya bende şimdilik 20 tane alayım ezberimde değil rabbim kabul eysin okuyunca tekrar alırım inşAllah
orhan abiselamün aleyküm ben yüz adet daha alayım.Allah'a emanet olunuz.
orhan abi, post: 551515, member: 57410selamün aleyküm ben yüz tane daha alıyorum.Allah'a emanet olun
erciyes1984Arkadaşlar amenerresulu bilmeyen kardeşlerimiz başka dua,zikir,salavat veya surelerle katıla bilirler maksatımız gönlümüz duamız bir olsun zulumlere bişey yapamıyoruz bari dua edelim Allaha emanet olun
cennet_agaciesselamü aleyküm bu dauayı bılmedıgım için 100 tane almakla yetındım..baska zıkırlerde cekebılırsınız demişsinız hangı zıkırı cekelım bu kampanyada pek yardımcı olamadım ınanın cok uzuluyorum... sanırım cogu ınsn bılmıyor sayıda oldugu yerde sayıklıyor... ılerletmek lazım...:(
erciyes1984, post: 551661, member: 33601VEaleykumselam Allah razı olsun evet amenerresulu hem bilen az hemde uzun oldugu için fazla ilerlemiyor ama gönüller bir olsun mesela salavat,subhanallah,allahuekber,kelimeyi tevhid,kelimeyi şehadet vb olabilir sayısıda alana kalmış a.e.ol hayırlı aksamlar
fatmanaselamün aleyküm..ben aldıklarımı okudum 100 tane daha alıyorum...allah kabul etsin...
fatmanaselamün aleyküm bende bu duayı ezbere bilmiyordum....ama sizlerin sayesinde ezberlemeye çalışıyorum..ilk zamanlar uuzn ve zor gelsede okudukça dilimiz alışıyor..ben inatla bu duadan almaya devam edeceğimki ezberleyeyim...sanırım bi 200 daha alırım...şu ilk aldığım 200 ü bi okuyyaımda ....allah razı olsun sebeb olanlardan ezberime bi dua adaha katacam....allaha emanet olun..

Im_muslimkardeşim çok geç gördüm kampanyayı beni affedin kusuruma bakmayın...kampanyalara fazla katılamıyorum...çünkü onları aksatmaktan korkuyorum....ama bu kampanyaya katılmak istiyorum izniniz olursa...100 adet AMENERRASULÜ okumak istiyorum...bunun bir süre kısıtlaması var mı yazarsan sevinirim...ALLAHa emanet olun kardeşim...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26799-kampanya-6 · 29.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.