BEN DAHA ÖNCE DİNİ BİR RADYODA PROGRAMCI OLAN HALAMIN KIZINDAN YARDIM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM .. İNŞALLAH Bİ YARDIMI DOKUNUR.. ODA OLMADIMI ARTIK NİHAT HATİPOĞLUNU ARAYACAM ....
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ...AEO
4.746 görüntülenme · 52 yanıt
aysem06, post: 543305, member: 70987ARKADAŞLAR SİZDEN BİR RİCAM VAR KIYMETLİ EKREMEE KARDEŞİM O KADAR ABDURRAHMAN ÖNÜL HAYRANI Kİ HER FIRSAT ONUN İLAHİLERİNİ ÖNERİYOR ... HANİ ARANIZDA ABDURRAHMAN ÖNÜL E Bİ ŞEKİLDE ULAŞABİLECEKLER VARSA NE OLURSUNUZ ABDURRAHMAN ÖNÜL İLE EKREMEE KARDEŞİMİZİN GÖRÜŞMELERİNİ SAĞLAYALIM .....
BEN DAHA ÖNCE DİNİ BİR RADYODA PROGRAMCI OLAN HALAMIN KIZINDAN YARDIM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM .. İNŞALLAH Bİ YARDIMI DOKUNUR.. ODA OLMADIMI ARTIK NİHAT HATİPOĞLUNU ARAYACAM ....
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ...AEO
asainthayırlsıı inşallah ulaşır ekremee kardeşimiz
ekremeeeselamun aleyküm kimse yardımcı olmuyacakmı
sanırım kimseini bilgisi yok allah razı olsun ayşe abla bu forumu açtığınız için çok çok çok allah razı olsun allaha emenet olun
musa____S.a Kardeşim Bende Bazı Yerlerle Temasa Gecer Seni Bilgilendiririm...
Rabbim Nasip Eder İnşallah...
musa____Valla Kardeşim Bir Kaç Yer Var İnşallah Yardımcı Olabilirim...
Onun Mutlulugu Benimde Sayılır...
Allaha Emanet Olun...
ReisulKurra, post: 543467, member: 16903yok daha neler
kasım hadiselamün aleyküm .
kardeşim tuhaf olan neki bu lafı söylüyorsunuz.
""YOK DAHA NELER"" demek ne demek?
bir müslümün bir müslümana yardıma çalışıyor,becerir veya beceremez.o ayrı mesele ama önemli olan bir kişinin gönlünü kazanmak degilmi.onun yanında olmak degilimi.hem abdurahahman önül kardeşimiz AYDA YAŞAMIYOR.
oda bizim gibi insan ve onada ulaşılabilinir.
lütfen şu çocugun moralini bozmayın,desteginiz yoksa KÖSTEKTE olmayın.selametle.
musa____S.a Kardeşim Bende Bazı Yerlerle Temasa Gecer Seni Bilgilendiririm...
Rabbim Nasip Eder İnşallah...
aysem06ALLAH RAZI OLSUN ABİM ... BEN YOK DAHA NELER DİYE YORUM YAZAN KARDEŞİME BİLEREK CEVAP VERMEDİM KALBİNİ KIRMAK İSTEMEM KİMSENİN ...AMA ALLAH İZİN VERİRSE BEN ELİMDEN GELENİ YAPACAM VE ABDURRAHMAN ÖNÜL İLE EKREMEE KARDEŞİMİ BİŞEKİLDE GÖRÜŞTÜRECEM İNŞALLAH ...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26798-ekremee-kardesim-icin · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.