ısırgan otlu mücver

2.537 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

ben ısırgan otununun kavurmasını böreğini hiç sevmem. ama çok faydalı bir besin. bazı hastalıklarda özellikle. tarifim şöyle ıspanak, ısırgan otu , kuru soğan, maydonozu yıkayıp doğruyorsunuz ince ince, derin bir kaba alıyorsunuz. malzemeye göre iki yumurta bir çay bardağı kadar un, tuz göz kararı koyuyorsunuz . tavaya yağ koyup karışımı döküyorsunuz yanlız çok kalın olmasın içi pişmez. iki santim kadar olabilir. spatulayla bakıyorsunuz altı pişince çevirip diğer tarafını çeviriyorsunuz . servis tabağına alıp isteğe bağlı olarak yoğurtla servis yapıyorsunuz. hatta benim gibi mutfakta dayanamayıp atıştırıyorsunuz.:)) ısırgan otunu yiyemeyenler için veya farklı bir lezzet arayanlar için ayrıca misafirlere de ikram olabilir. ben gittiğim bir yerde öğrenmiştim.
sudelet

sudelet

Kıdemli Üye · 236 mesaj

kardeşim ısırganotunu nasıl temizliyip yıkıyosun ellerime dikenleri batıyo bari temizleme yönteminide verde doğrarken elimize batmasın:K
bugi

bugi

Üye · 16 mesaj

kardeşim ısırganotunu nasıl temizliyip yıkıyosun ellerime dikenleri batıyo bari temizleme yönteminide verde doğrarken elimize batmasın
sudelet

sudelet

Kıdemli Üye · 236 mesaj

bu bir espirimi:Gakıllı ol.
bugikardeşim ısırganotunu nasıl temizliyip yıkıyosun ellerime dikenleri batıyo bari temizleme yönteminide verde doğrarken elimize batmasın
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

sudeletkardeşim ısırganotunu nasıl temizliyip yıkıyosun ellerime dikenleri batıyo bari temizleme yönteminide verde doğrarken elimize batmasın:K

ben de onları ısırırım arkadaşım.:K
bazen eldiven takıyorum bazen de dalıyorum eldivensiz ısırgan otuda bana dalıyo tabi. ha burada aydında ısırgan otuna dalgan derler.
نعىمة

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj

ben de ısırgan oltu çorbayı severim.
ısırgan otu yaprakları
et suyu
3-4 patates
kuru soğan
piştikten içine yarı kesilmiş pişirilmiş yumurta, kaymak konur
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

نعىمة;600558ben de ısırgan oltu çorbayı severim.
ısırgan otu yaprakları
et suyu
3-4 patates
kuru soğan
piştikten içine yarı kesilmiş pişirilmiş yumurta, kaymak konur

detaylı tarif verirseniz denemek isterim.
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

bende köyde annemle yapmiştim yaprakların orta kismi yakmio ordan tutun yada en kolayı eldiven takın selametle
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.