Slm Arkadaslar Konuyu Acmamin Sebebi Biz Gencler Olarak Yasiyormuyuzki Bukervanda Dusune Dusune Inanki Aklim Cok Karişik Yani Biz Insanlar Sizce Allaha Kullugumuzu Yapabiliyormuyuz Ama Ben Dusundum Yapamiyoruz Bu Kervan Hep Boylemi Devam Edecek Bu Kervanin Durabilecegi Elbet Bir Tesis Olmali Artik Seytan Cok Rahat Yoldan Cikara Biliyo Insanlari Zizce Fikriniz Bkliyorum Saygilar Allah Bizleri Islah Etsin Cumlemizi
Hayat Kervani
637 görüntülenme · 2 yanıt
Ve aleykümselam....Haklısınız..Gerçekten daha sağlam olmamız lazım iman konusunda...Rabbim bizleri şeytanın şeriinden şeytan gibi görünen insanların şerrinden muhafaza etsin inşallah...
Amin..
Hayırlı bayramlar...
Amin..
Hayırlı bayramlar...
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
nefsimizin oyununa gelmeyelim
kardeşim güzel konuya değinmişsin Allah razı olsun.
bizim şu anda en büyük düşmanımız nefsimizdir, onun için
Allah (c.c) bizleri nefsimizle başbaşa bırakmasın diyorum. AMİN....
kardeşim güzel konuya değinmişsin Allah razı olsun.
bizim şu anda en büyük düşmanımız nefsimizdir, onun için
Allah (c.c) bizleri nefsimizle başbaşa bırakmasın diyorum. AMİN....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26588-hayat-kervani · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ஃ HAYAT İMANLA HAYAT bulur ஃ Dini sohbet 48 cevap
- Sıkıntılı Hayat veya Gülistanlık İçinde Hayat Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- DÜŞÜNDÜĞÜM HAYAT GÜZEL YAŞADIĞIM HAYAT İSE! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- KURANDA UZAYDA HAYAT 1- Uzayda hayat var Hadis-i Şerif 1 cevap
- Smiley'in Hayat Hikayesi Fıkra, Mizah Bölümü 6 cevap
- öyle bir hayat yasaki müjdelerle ölesin Tasavvûf 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.