her güne bir duamız olsun inşallah
185.086 görüntülenme · 1.557 yanıt
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
gizemmsevgialiye kardeşim cok çok güzeller ellerinize sağlık.YARABBİ GÜNAHLARIMIZI AFFET KALBİMİZDEN İMANINI EKSİT ETME YOLUNDAN AYIRMA YARABBİ..AMİN.AMİN..

aliye_aliye
amin amin amin Allah c.c. hakkımda hakkımızda hayırlı olanı ihsan eylesin şeytanın şerrinden muhafaza eylesin..Nefsimizin eline bırakmasın inşAllah..
bugiarkadaşlar HZ.Zülkifl in hayatını anlatan site bilen varmı? allah rızası için
Hz. Zülkifl'in Hayatı, Peygamberlerimiz, Peygamberler, Hz. Adem (A.S) Hz. Musa (A.S), Hz. İsa (A.S), Hz. Davut (A.S), Hz. Nuh, Hz. İlyas, Hz. Yusuf, Peygamberlerin hayatları.
bu adres var kardeşim yeterli olmazsa yine bulurum inşAllah..
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Günün duasi
Hayirli Cumalar selamün aleyküm
Allah´im yanliz sana güvenip yanliz Sen´den yardim dilerim
Sen benim her seyimsin
Ben sana aitim
Beni en iyi bilen ve anlayan Sen´sin
Sen´in rizani kazanmak istiyorum
Ne olur ellerimi bos cevirme
Sen´in sevgini istiyorum , gönlümü nurunla nurlandir
Yanliz Sen varsin, her seyden üstünsün
Sevginle kusat bizi Askinla yak yüreklerimizi
Habibin muhammed s.av. Askina Affet bizi
Allahim bizi kendinden baskasina muhtac eyleme
Allahim Hz Adem efendimiz habibin muhammed askina beni affet demisdide sende ona seni muhammed a.s askina af ettim diye buyurdun simdi bizde sana ayni niyazda bulunuyoruz
biz gafil kullarinida iki cihan serveri Muhammed Mustafa s.av askina AF et yarabbi Af et yarabbi Af et yarabbi Amin
Allaha emanet olunzB)B)B)
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Sterliçya, post: 539517, member: 69957amin velhamdülillahiRabbilAlemin
Ey yüce Rabbimiz!
RAHMAN isminin yüzü suyu hürmetine, kalplerimizi imân ve Kur’ân nuruyla nurlandır. Bedenimizi günahlardan arındır. Varacağımız son durak senin huzurundur. Huzurunda bizleri mahcup etme, Şefkat yağmurlarının bereketini biz aciz kullarının üzerinden esirgeme...
Bizleri isyan eden değil, Şükreden, Sabreden kullarından eyle. Bize verdiğin bütün uzuvlarımızı ve aklımızı son nefesimize kadar muhafaza eyle, Günah işlememize fırsat verme.
Sen affedicisin. Affetmeyi seversin. Bizleri ve sana inanan bütün müslüman kardeşlerimizi affeyle...
Aleyküm selam kardeşlerim.
Rabbim bu mübarek günlerin yüzü gözü hürmetine alemlere en büyük rahmet olarak gönderdiği son elçin Hz. Muhammed Musatafa(S.A.V.) yüzü gözü hürmetine yaptığımız dualar okuduğumuz Kur'anlar yüzü gözü hürmetine bizleri bağışlayıp huzuruna layık eyle bu dünyada ve ahirette sevdiğin razı olduğun kullar olmak hepimize cennetinden bir köşk nasip eyle ellerimizi dergahından boş çevirme dularımızı muradlarımızı isteklerimizi hayırlısıyla kabul eyle içinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtarıp tez zamande selametimize çıkar Yarabbim.AMİN
SELAM VE DUA İLE HAYIRLI CUMALAR..
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Sabah, aksam dualar.
Sabah uyanirken: Elhamdu lillahilleziy ehyaanaa ba'de maa emaatenaa ve ileyhil ba'su vennusuur.
Aksam uyurken: Allahumme bismike emuutu ve ehyaa.
Tevbe icin: Estegfirullahil aziym ve etuubu ileyk.
Her zaman: Hasbinallahu ve ni'mel vekiyl.
Rizik duasi: Allahummerzugniy verhamniy vegfirliy ve inneke intettevaaburrahiym.
Sadaka verirken: Rabbenaa tegabbel minnaa inneke intes semiy'ul aliym.
:K
"Allah’ım! Senin inâyetinle sabahladık, Senin inâyetinle akşamladık. Senin inâyetinle yaşar, Senin izninle ölürüz ve dönüş Sanadır. "
Ebu Davud, Edeb, 101
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26580-her-gune-bir-duamiz-olsun-insallah · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.