her güne bir duamız olsun inşallah

184.962 görüntülenme · 1.557 yanıt

Paylaş:
SAYG

SAYG

Kıdemli Üye · 181 mesaj

13.05.2009

ALLAH’ım, mağfiretine yönelmiş, affını umarak yola koyulmuşum. Lütuf ve keremine güvenerek günahlarımı bağışlamanı istiyorum. Ancak mağfiretini gerektirecek bir şeyim, affını hakkedeceğim bir amelim yoktur. Dolayısıyla sadece senin fazl u keremine güvenebilirim. O halde, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve fazl u keremini benden esirgeme.

aminn aminn
Luvi

Luvi

Mübarek Üye · 1.209 mesaj

mansure Allah razı olsun

evrem1ALLAH RAZI OLSUN..

descartes_83
allah razı olsun

SAYG

Yüce ALLAHUTEALA (c.c) sizlerden de razı olsun.

Selam ve dua ile...

14.05.2009

Ey dehşete düşenlerin candan yakını, ey yalnızların dostu, ey ümidi esilenlerin yardımcısı ve ey kederleri gideren, gamları dağıtan Allah’ım, ümid edip de ulaşamadığımız, gönlümüzden geçirip de def edemediğimiz işler için sana sığınırız, yardımını dileriz ki bizleri işlerin dağınıklığından, ilmin faydasızlığından, nefsin tembelliğinden, muhafaza eyle, hakkımızda hükmettiğin şeylere bizleri razı kıl, bi hürmeti Taha ve Yasin...

AMİN
Luvi

Luvi

SAYG13.05.2009

ALLAH’ım, mağfiretine yönelmiş, affını umarak yola koyulmuşum. Lütuf ve keremine güvenerek günahlarımı bağışlamanı istiyorum. Ancak mağfiretini gerektirecek bir şeyim, affını hakkedeceğim bir amelim yoktur. Dolayısıyla sadece senin fazl u keremine güvenebilirim. O halde, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve fazl u keremini benden esirgeme.

aminn aminn

İnşaALLAH Yüce ALLAHUTEALA (c.c) dualarımızı kabul eyler kardeşim.

Selam ve dua ile...
Luvi

Luvi

15.05.2009

Allah'ım bize hakkı hakk olarak göster ve ona uymamızı bize müyesser kıl.
Bize bâtılı da bâtıl olarak göster, ondan da kaçınmamızı bize nasîbeyle.
Allah'ım bizi nefsimizin eline bırakma.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...
SAYG

SAYG

Kıdemli Üye · 181 mesaj

Luvi15.05.2009

Allah'ım bize hakkı hakk olarak göster ve ona uymamızı bize müyesser kıl.
Allah'ım bizi nefsimizin eline bırakma.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

aminn kardeşim amin inşallah....rabbim nefsimizin şerrinden korusun...
Luvi

Luvi

SAYG, post: 1040076, member: 96500aminn kardeşim amin inşallah....rabbim nefsimizin şerrinden korusun...

Amin kardeşim inşaALLAH...

Selam ve dua ile...

16.05.2009

Allah’ım, Beni genişlikte de, zor durumda kalıp ihlas ile sana yalvaranların yalvardığı gibi yalvaranlardan kıl. Hiç kuşkusuz, sen pek yücesin, övgüye layıksın.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...
evrem1

evrem1

Mübarek Üye · 538 mesaj

15.05.2009

ALLAH'ım bize hakkı hakk olarak göster ve ona uymamızı bize müyesser kıl.
ALLAH'ım bizi nefsimizin eline bırakma.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

16.05.2009

ALLAH’ım, Beni genişlikte de, zor durumda kalıp ihlas ile sana yalvaranların yalvardığı gibi yalvaranlardan kıl. Hiç kuşkusuz, sen pek yücesin, övgüye layıksın.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

AMİN AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN..
Luvi

Luvi

evrem1 ALLAH RAZI OLSUN..

Yüce ALLAHUTEALA cc sizden de razı olsun kardeşim.

Selam ve dua ile...

17.05.2009

Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle. Allâh'ım, ey kalpleri çeviren Rabbim, kalbimi senin dinin üzerinde sağlam tut. Allâh'ım, ey kalpleri ve gözleri döndüren, kalplerimizi sana itâate döndür.

Âmîn... Âmîn... Âmîn..
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Selamun Aleykum Kardeşim,
Allah razı olsun,güzel bilgilendirici bir paylacım,emeğine yüreğine sağlık,RABBİM ecrini kat kat versin inş.
Selam ve Dua ile

.
hanife deniz

hanife deniz

AMİN.AMİN.AMİN.
Allah razı olsun.
descartes_83

descartes_83

Kıdemli Üye · 282 mesaj

Ey dehşete düşenlerin candan yakını, ey yalnızların dostu, ey ümidi esilenlerin yardımcısı ve ey kederleri gideren, gamları dağıtan ALLAH’ım, ümid edip de ulaşamadığımız, gönlümüzden geçirip de def edemediğimiz işler için sana sığınırız, yardımını dileriz ki bizleri işlerin dağınıklığından, ilmin faydasızlığından, nefsin tembelliğinden, muhafaza eyle, hakkımızda hükmettiğin şeylere bizleri razı kıl, bi hürmeti Taha ve Yasin...

ALLAH'ım bize hakkı hakk olarak göster ve ona uymamızı bize müyesser kıl.
ALLAH'ım bizi nefsimizin eline bırakma.

ALLAH’ım, Beni genişlikte de, zor durumda kalıp ihlas ile sana yalvaranların yalvardığı gibi yalvaranlardan kıl. Hiç kuşkusuz, sen pek yücesin, övgüye layıksın.

ALLAH’ım, Muhammed ve âline salat eyle. Allâh'ım, ey kalpleri çeviren Rabbim, kalbimi senin dinin üzerinde sağlam tut. Allâh'ım, ey kalpleri ve gözleri döndüren, kalplerimizi sana itâate döndür.

Âmîn... Âmîn... Âmîn..

allah razı olsun kardesim
Luvi

Luvi

hanife deniz
Allah razı olsun.

descartes_83

allah razı olsun kardesim

Yüce ALLAHUTEALA (c.c) sizlerden de razı olsun.

Selam ve dua ile...

18.05.2009

Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve kazâna gönül hoşluğuyla razı olmamı sağla; hükmünün gerçekleştiği hususlarda göğsümü aç; benden esirgediklerin için sana şükrümü, bana verdiklerin için olan şükrümden bol eyle. Yoksul biri için aşağılık, servet sahibi biri için de üstünlük düşünmekten beni koru. Çünkü gerçek şeref sahibi, sana itaat edişi sebebiyle şereflenen; gerçek izzet sahibi ise sana ibadet edişi sebebiyle izzet bulan kimsedir.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...
hanife deniz

hanife deniz

AMİN. KArdeşim,Allah razı olsun,ecrini kat kat versin inş.
Selam ve Dua ile
descartes_83

descartes_83

Kıdemli Üye · 282 mesaj

ALLAH’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve kazâna gönül hoşluğuyla razı olmamı sağla; hükmünün gerçekleştiği hususlarda göğsümü aç; benden esirgediklerin için sana şükrümü, bana verdiklerin için olan şükrümden bol eyle. Yoksul biri için aşağılık, servet sahibi biri için de üstünlük düşünmekten beni koru. Çünkü gerçek şeref sahibi, sana itaat edişi sebebiyle şereflenen; gerçek izzet sahibi ise sana ibadet edişi sebebiyle izzet bulan kimsedir.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

allah razi olsun kardesim
evrem1

evrem1

Mübarek Üye · 538 mesaj

17.05.2009

ALLAH’ım, Muhammed ve âline salat eyle. Allâh'ım, ey kalpleri çeviren Rabbim, kalbimi senin dinin üzerinde sağlam tut. Allâh'ım, ey kalpleri ve gözleri döndüren, kalplerimizi sana itâate döndür.

Âmîn... Âmîn... Âmîn..

18.05.2009

ALLAH’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve kazâna gönül hoşluğuyla razı olmamı sağla; hükmünün gerçekleştiği hususlarda göğsümü aç; benden esirgediklerin için sana şükrümü, bana verdiklerin için olan şükrümden bol eyle. Yoksul biri için aşağılık, servet sahibi biri için de üstünlük düşünmekten beni koru. Çünkü gerçek şeref sahibi, sana itaat edişi sebebiyle şereflenen; gerçek izzet sahibi ise sana ibadet edişi sebebiyle izzet bulan kimsedir.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Amin Amin Amin....Allah razı olsun.Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

amin amin kardeşim.....emeğine sağlık
Luvi

Luvi

hanife denizAMİN. KArdeşim,Allah razı olsun,ecrini kat kat versin inş.
Selam ve Dua ile

descartes_83 allah razi olsun kardesim

evrem1Allah razı olsun.Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...

can kırıklarıemeğine sağlık

Yüce ALLAHUTEALA (c.c) hepinizden razı olsun.

Selam ve dua ile...

19.05.2009

Ey Rabbimiz,
Üzerimizden sevgi ve merhametini eksik etme ve içinde bulunduğumuz şartlarda bizi doğrulardan ve doğruluktan ayırma!

Âmîn... Âmîn... Âmîn...
descartes_83

descartes_83

Kıdemli Üye · 282 mesaj

Ey Rabbimiz,
Üzerimizden sevgi ve merhametini eksik etme ve içinde bulunduğumuz şartlarda bizi doğrulardan ve doğruluktan ayırma!

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

allah razı olsun kardeşim

emeğine sağlık
Luvi

Luvi

descartes_83

allah razı olsun kardeşim

emeğine sağlık

Yüce ALLAHUTEALA (c.c) sizlerden razı olsun.

Selam ve dua ile...

20.05.2009

Ya Rabbi!
Gerek bana, gerek anneme babama lütfettiğin nimetlerine şükür yoluna beni sevket. Senin razı olacağın makbul ve güzel iş yapmaya beni yönelt ve bana salih, dine bağlı, makbul nesil nasib eyle! Rabbim! Senin kapına döndüm, ben sana teslim olanlardanım. Canımı iyiler safında Müslüman olarak al, beni salihlerin arasına kat.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...
evrem1

evrem1

Mübarek Üye · 538 mesaj

19.05.2009

Ey Rabbimiz,

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

20.05.2009

Ya Rabbi!
Gerek bana, gerek anneme babama lütfettiğin nimetlerine şükür yoluna beni sevket. Senin razı olacağın makbul ve güzel iş yapmaya beni yönelt ve bana salih, dine bağlı, makbul nesil nasib eyle! Rabbim! Senin kapına döndüm, ben sana teslim olanlardanım. Canımı iyiler safında Müslüman olarak al, beni salihlerin arasına kat.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Amin Amin Amin...Allah razı olsun..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.