her güne bir duamız olsun inşallah
184.962 görüntülenme · 1.557 yanıt
Luvi27.04.2009
Ya Rabbi!
Gerek bana, gerek anneme babama lütfettiğin nimetlerine şükür yoluna beni sevket. Senin razı olacağın makbul ve güzel iş yapmaya beni yönelt ve bana salih, dine bağlı, makbul nesil nasib eyle! Rabbim! Senin kapına döndüm, ben sana teslim olanlardanım.Canımı iyiler safında Müslüman olarak al, beni salihlerin arasına kat.
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
Baştan beri takip ediyorum ne güzel faydalı dualar emeğine yüreğine sağlık , gönlü güzel kardeşim..
27.04.2009
Ya Rabbi!
Gerek bana, gerek anneme babama lütfettiğin nimetlerine şükür yoluna beni sevket. Senin razı olacağın makbul ve güzel iş yapmaya beni yönelt ve bana salih, dine bağlı, makbul nesil nasib eyle! Rabbim! Senin kapına döndüm, ben sana teslim olanlardanım.Canımı iyiler safında Müslüman olarak al, beni salihlerin arasına kat.
28.03.2009
Mevlam, ey mevlam! Sen yücesin, ben ise alçak ve düşük; düşük birisine yüce olandan başka kim merhamet eder?
ALLAH'ım bizleri cehennem azabından koru, bizlere merhamet et dualarımızı kabul, gunahlarımızı affet ALLAH’ım...
Amin Amin Amin..Allah Razı olsun ekrana aktaran elleriniz dert görmesin..
Ya Rabbi!
28.03.2009
Mevlam, ey mevlam! Sen yücesin, ben ise alçak ve düşük; düşük birisine yüce olandan başka kim merhamet eder?
ALLAH'ım bizleri cehennem azabından koru, bizlere merhamet et dualarımızı kabul, gunahlarımızı affet ALLAH’ım...
AMİN.. AMİN... AMİN... ALLAH razı olsun
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
ufuktuncayYüce Yaradan'ın Selamı,Rahmeti ,Bereketi Üzerinize olsun
Rabbim Cümlenizden Razı Olsun
Yüce ALLAHUTEALA (c.c) iyi dileklerinizi için sizden razı olsun.
ufuktuncayRabbenâğfirlî ve li-vâlideyye ve lil-Mü'minîne yevme yekumü'l hisâb
Rabbenâğfirlî ve li-vâlideyye ve lil-Mü'minîne yevme yekumü'l hisâb
Rabbenâğfirlî ve li-vâlideyye ve lil-Mü'minîne yevme yekumü'l hisâb
Ne kadar öz ve ne kadar dolu dolu.Anlamı ile her okuyuşumda , hakkıyla ifa edemediğim ömrümü ne kadar boşa harcadığım gerçeğiyle yüzleşiyorum ve utancımdan ne yapacağımı bilemiyorum.
Yüce ALLAH (c.c) bizi her zaman utanan ve böylece daha çok şükreden kullarından eyler inşaALLAH (Amin)
fatumatüzzehraçok güzel sözler ellerine sağlık rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin amin
Yüce ALLAH (c.c) sizden razı olsun...
edam005Baştan beri takip ediyorum ne güzel faydalı dualar emeğine yüreğine sağlık , gönlü güzel kardeşim..
İnşaALLAH faydalı olabilmişizdir ilk günden beri sizlere...
evrem1
İyi dilekerinizi için Yüce ALLAH (c.c) sizden razı olsun...
lale&gülAMİN.. AMİN... AMİN... ALLAH razı olsun
Yüce ALLAH (c.c) sizden de razı olsun...
29.04.2009
Allah’ım, Hz. Muhammed ve âl-i Muhammed’e salat eyle ve düşmanların bana olan buğzunu muhabbete, zulüm ehlinin hasedini sevgiye, iyilerin kötü zanlarını güvene, yakınlarımın düşmanlığını dostluğa, akrabalarımın kötü davranışlarını iyiliğe, dostların ilgisizliğini yardıma, müdara edenlerin zahirî dostluklarını gerçek dostluğa, muaşeret edenlerin yüz ekşitmelerini güler yüzlülüğe ve zalimlerden korkmanın acılığını emniyet tatlılığına dönüştür.
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
Allah’ım, Hz. Muhammed ve âl-i Muhammed’e salat eyle ve düşmanların bana olan buğzunu muhabbete, zulüm ehlinin hasedini sevgiye, iyilerin kötü zanlarını güvene, yakınlarımın düşmanlığını dostluğa, akrabalarımın kötü davranışlarını iyiliğe, dostların ilgisizliğini yardıma, müdara edenlerin zahirî dostluklarını gerçek dostluğa, muaşeret edenlerin yüz ekşitmelerini güler yüzlülüğe ve zalimlerden korkmanın acılığını emniyet tatlılığına dönüştür.
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
descartes_83emeğine sağlık kardeşim
allah razı olsun
Yüce ALLAHUTEALA (c.c) sizden de razı olsun kardeşim.
30.04.2009
Mevlam, ey Mevlam! Sen güç sahibisin, ben ise imtihan edilen; imtihan edilene güç sahibinden başka kim merhamet eder?
ALLAH'ım bizleri cehennem azabından koru, bizlere merhamet et dualarımızı kabul, günahlarımızı affet Allah’ım...
Amin...
Mevlam, ey Mevlam! Sen güç sahibisin, ben ise imtihan edilen; imtihan edilene güç sahibinden başka kim merhamet eder?
ALLAH'ım bizleri cehennem azabından koru, bizlere merhamet et dualarımızı kabul, günahlarımızı affet ALLAH’ım...
amim amin amin
allah razi olsun kardesim
ALLAH'ım bizleri cehennem azabından koru, bizlere merhamet et dualarımızı kabul, günahlarımızı affet ALLAH’ım...
amim amin amin
AMİN...
ALLAH razı olsun kardeşim
AMİN...
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
keyfenasıl görüşülür bilmiyorum ama anlatmam gerektiğini sanıyorum peki bi soru sorayım ozaman sofi misin luvi kardeş
Sofilikten kastın Mevlevi Sofisi misin dersen malesef ben başka bir yola bağlıyım. Ama kendi yolumda da sofi falan değilim Yüce ALLAH (c.c) kapısında bekleyemeye çalışan aciz bir kulum sadece.
Selam ve dua ile...
29.04.2009
ALLAH’ım, Hz. Muhammed ve âl-i Muhammed’e salat eyle ve düşmanların bana olan buğzunu muhabbete, zulüm ehlinin hasedini sevgiye, iyilerin kötü zanlarını güvene, yakınlarımın düşmanlığını dostluğa, akrabalarımın kötü davranışlarını iyiliğe, dostların ilgisizliğini yardıma, müdara edenlerin zahirî dostluklarını gerçek dostluğa, muaşeret edenlerin yüz ekşitmelerini güler yüzlülüğe ve zalimlerden korkmanın acılığını emniyet tatlılığına dönüştür.
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
BİNLERCE AMİN KARDEŞİM..
ALLAH’ım, Hz. Muhammed ve âl-i Muhammed’e salat eyle ve düşmanların bana olan buğzunu muhabbete, zulüm ehlinin hasedini sevgiye, iyilerin kötü zanlarını güvene, yakınlarımın düşmanlığını dostluğa, akrabalarımın kötü davranışlarını iyiliğe, dostların ilgisizliğini yardıma, müdara edenlerin zahirî dostluklarını gerçek dostluğa, muaşeret edenlerin yüz ekşitmelerini güler yüzlülüğe ve zalimlerden korkmanın acılığını emniyet tatlılığına dönüştür.
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
BİNLERCE AMİN KARDEŞİM..
keyfeyolunu öğrenebilirmiyim
Yol bu bilinmezden başlar bilinene gider ve sadece Yüce ALLAH (c.c) ile kul arasındadır. Ama (yönetimin affına sığınarak) msn adresimi veriyorum tector80@*******.com eğer eklerseniz buradan sorularınızı sora bilirsiniz. Çünkü; bu konu kısmı sadece Mevlevi Duaları içindir.
Selam ve dua ile...
descartes_83 amim amin amin
Yüce ALLAHUTEALA (c.c) sizdende razı olsun kardeşim.
lale&gül
AMİN...
Yüce ALLAH (c.c) sizden de razı olsun kardeşim...
edam00529.04.2009
BİNLERCE AMİN KARDEŞİM..
Yüce ALLAHUTEALA (c.c) razı olsun kardeşim.
01.05.2009
Ey ortağı, benzeri bulunmayan, pâk, kutsal Rabbimiz! Bize yardım et ve günahlarımızı bağışla. Bize ince, derin mânâlı, tesirli güzel sözler ilham et de, onlarla duâ ederek senin merhametini kazanalım. Ya Rabbi! Duâyı ettiren, bizi sana yalvartan da sensin, duâyı kabul eden de sen. Ümit de, emînlik de, korku da, mehâbet de senden gelmektedir. Ey söz sultanı! Biz yanlış söyledi isek, sen düzelt. Her şeyin düzelticisi sensin. Allah’ım sen de öyle bir kudret, öyle bir güç var ki, onunla dilediğini, dilediğin şeye çevirirsin.
Amin... Amin... Amin...
Ey ortağı, benzeri bulunmayan, pâk, kutsal Rabbimiz! Bize yardım et ve günahlarımızı bağışla. Bize ince, derin mânâlı, tesirli güzel sözler ilham et de, onlarla duâ ederek senin merhametini kazanalım. Ya Rabbi! Duâyı ettiren, bizi sana yalvartan da sensin, duâyı kabul eden de sen. Ümit de, emînlik de, korku da, mehâbet de senden gelmektedir. Ey söz sultanı! Biz yanlış söyledi isek, sen düzelt. Her şeyin düzelticisi sensin. Allah’ım sen de öyle bir kudret, öyle bir güç var ki, onunla dilediğini, dilediğin şeye çevirirsin.
Amin... Amin... Amin...
Luvi01.05.2009
Amin... Amin... Amin...
amin amin amn hayırlı cumalar kardeşim.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26580-her-gune-bir-duamiz-olsun-insallah · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.