her güne bir duamız olsun inşallah

185.083 görüntülenme · 1.557 yanıt

Paylaş:
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

B) YA ERHAMERRAHİMİN B)

Ya Rabbi, günahlarımızı affet, kusurlarımızı bağışla, dualarımızı sevdiklerinin hürmetine kabul eyle!

Ya Rabbi, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva ihsan eyle!

Ya Rabbi, bizi şeytan ve düşman şerrinden ve nefs-i emmaremizin şerrinden muhafaza eyle! Evimize iyilikler, hayırlı ve bereketli rızıklar ihsan eyle! Ehl-i İslama selamet ihsan eyle! Din düşmanlarını kahr ve perişan eyle! Kâfirlerle cihad etmekte olan müslümanlara imdad-ı ilahiyyen ile imdat eyle!

Riyadan, nifaktan, şikaktan, her türlü hastalıktan, kazadan, beladan, tembellikten, acizlikten, zelil olmaktan, zulüm görmekten, azdıran zenginlik ve azdıran fakirlikten, şeytan ve nefsin şerrinden, düşman galebesinden, kötü huydan, bid'at işlemekten, dalalete düşmekten, ihlassız amelden, her çeşit günahtan, küfre girmekten, erzel-i ömürden, ölürken gelecek fitnelerden, dinimize, dünyamıza zarar verecek şeylerden bizleri koru!

Hakiki iman, güzel bir ahlak, şükredici bir kalb, zikredici bir dil, kaza ve kadere rıza gösteren hayırlı bir ömür, az yemek, az uyumak, az konuşmak, az gülmek ve çok hizmet etmeyi, kabir azabından ve ahiret dehşetinden kurtulmayı, ömür boyu rızana uygun iş yapmayı, şehit olarak ölmeyi ve son nefeste ehl-i sünnet itikadına uygun bir iman ve tevbe nasip eyle.

Ya Rabbi, kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, sevgine kavuşturacak amellerin sevgisini nasip eyle!
İlmimizi, ihlasımızı, kabiliyetimizi artır, muratlardan, muhlaslardan olmamızı nasip eyle, cömert ve isar sahibi kullarından eyle.

YA RABBİ BİZLERİ KENDİNE HAKİKİ KUL... RASULUNE HAKİKİ ÜMMET EYLE.

B) AMİN...AMİN...AMİN......B)
erdal

erdal

Mübarek Üye · 3.212 mesaj

Ya Rabbi...!

bizi rızanı kazanmaya ,

Kitabınla amel etmeye ve

Peygamberinin (a.s.m.) sünnetine uymaya muvaffak eyle...

amin...
erdal

erdal

nigdeli, post: 635242, member: 50627
B) YA ERHAMERRAHİMİN B)

Ya Rabbi, günahlarımızı affet, kusurlarımızı bağışla, dualarımızı sevdiklerinin hürmetine kabul eyle!

Ya Rabbi, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva ihsan eyle!

Ya Rabbi, bizi şeytan ve düşman şerrinden ve nefs-i emmaremizin şerrinden muhafaza eyle! Evimize iyilikler, hayırlı ve bereketli rızıklar ihsan eyle! Ehl-i İslama selamet ihsan eyle! Din düşmanlarını kahr ve perişan eyle! Kâfirlerle cihad etmekte olan müslümanlara imdad-ı ilahiyyen ile imdat eyle!

Riyadan, nifaktan, şikaktan, her türlü hastalıktan, kazadan, beladan, tembellikten, acizlikten, zelil olmaktan, zulüm görmekten, azdıran zenginlik ve azdıran fakirlikten, şeytan ve nefsin şerrinden, düşman galebesinden, kötü huydan, bid'at işlemekten, dalalete düşmekten, ihlassız amelden, her çeşit günahtan, küfre girmekten, erzel-i ömürden, ölürken gelecek fitnelerden, dinimize, dünyamıza zarar verecek şeylerden bizleri koru!

Hakiki iman, güzel bir ahlak, şükredici bir kalb, zikredici bir dil, kaza ve kadere rıza gösteren hayırlı bir ömür, az yemek, az uyumak, az konuşmak, az gülmek ve çok hizmet etmeyi, kabir azabından ve ahiret dehşetinden kurtulmayı, ömür boyu rızana uygun iş yapmayı, şehit olarak ölmeyi ve son nefeste ehl-i sünnet itikadına uygun bir iman ve tevbe nasip eyle.

Ya Rabbi, kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, sevgine kavuşturacak amellerin sevgisini nasip eyle!
İlmimizi, ihlasımızı, kabiliyetimizi artır, muratlardan, muhlaslardan olmamızı nasip eyle, cömert ve isar sahibi kullarından eyle.

YA RABBİ BİZLERİ KENDİNE HAKİKİ KUL... RASULUNE HAKİKİ ÜMMET EYLE.

B) AMİN...AMİN...AMİN......B)

ALLAH (c.c.) RAZI OLSUN KARDEŞİM ...
BU SAMİMİ YAKARIŞA KABUL OLUNMASI TEMENNİSİYLE AMİN DİYORUZ...
AMİN ... AMİN... AMİN...
hastetim

hastetim

Aktif Üye · 64 mesaj

Amin Amin Amin Allah Senden Razi Olsun
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

erdal

erdal

ALLAH'ım ! Eğer cehenneminden korktuğum için ibadet edersem , beni

cehenneminde yak.

Eğer cennetin için ibadet edersem , beni ondan mahrum bırak.

Eğer senin rızan için ibadet ediyorsam beni ebedi Cemalinden

mahrum etme !

Rabiatü'l Adeviye
sudelet

sudelet

Kıdemli Üye · 236 mesaj

"Allahümme eslemtü nefsî ileyke. Ve veccehtü vechî ileyke. Ve fevvadtü emrî ileyke. Ve elce'tü zahrî ileyke, rağbeten ve rehbeten ileyke. Lâ melce'e, velâ mencee minke illâ ileyke. Âmentü bi-kitabikellezî enzelte, ve binebiyyikellezî erselte."

"Allah'ım, nefsimi sana teslim ettim, yüzümü sana çevirdim. İşimi sana havale ettim. Sırtımı sana hem korkarak, hem de ümid ederek dayadım. Zaten senden başka sığınacak, sende başka dayanacak melce' ve mence'de yoktur. Kurtarış ve himaye ancak sendendir, sana mahsustur. Allah'ım indirdiğin kitabına, gönderdiğin Peygamberine iman ettim. Bu hal ve iman ile uykuya yatıyorum."
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

remi7781

remi7781

Kıdemli Üye · 449 mesaj

YARABBİ...
Ben Pişmanım
Bütün Yapmış OLduğum GÜNAHLARDAN
Keşke Yapmasaydım.
İNŞALLAH
Bir daha ben yapmayacağım..
erdal

erdal

VARLIK ,

SENİN İZZET VE AZAMETİNE PERDEDİR.

SIRLARINI AÇ , PERDELERİ İNDİR YARABBİ . . !
erdal

erdal

Yarabbi !

Hesab günü günahlarımızı lutfunla kahr eyle..

yüzümüzü kara çıkarma...
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

aliye_aliye

aliye_aliye

aliye_aliye

aliye_aliye

aliye_aliye

aliye_aliye

aliye_aliye

aliye_aliye

aliye_aliye

aliye_aliye

aliye_aliye

aliye_aliye

aliye_aliye

aliye_aliye

erdal

erdal

.

YARABBİ...!

BİLDİĞİMİZ BÜTÜN YÜCELİKLERDEN YÜCESİN SEN ...

EN BÜYÜK AZAMET SENİN AZAMETİNDİR ...

SANA KARŞI BÜYÜKLENMEKTEN KORU BİZLERİ ...

.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.