Allah İçİn Ne Yaptin?????

1.822 görüntülenme · 26 yanıt

Paylaş:
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

Allah cc Hz. Musaya sordu:
Ya Musa benim için ne amel yaptın?
Yarabbim Senin için namaz kıldım,oruç tuttum,zekat verdim,ismini çok zikrettim..
Allah tekrar sordu :
Namaz kılmak senin için burhandır,oruç seni cehennemden koruyan kalkandır,zekat mahşer günü herkes sıcakdan yanarken sana gölge yapacakdır,zikirde ogun karanlıkda sana nur olacakdır.Benim için ne yaptın?
Hz. Musa : Yarabbim Senin için olan amel hangisidir?
Allah cc de buyurdu ki:Sevdiğim kulumu benim için sevdin mi,düşmanımıda düşman bildinmi?
Buyurdu.Hz. Musa da Allah'ın sevdiği amelin O'nun dostlarını sevmek ve düşmanlarını sevmemek olduğunu anladı.

Deki ;namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm Alemlerin Rabbi olan ALLAH içindir.(E'nam 162)İNŞALLAH...

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

selamünaleyküm kardeşim...güzel yararlı ve faydalı bir paylaşım olmuş...selam ve dua ile kalın selametle...
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

KAAN ERDEMselamünaleyküm kardeşim...güzel yararlı ve faydalı bir paylaşım olmuş...selam ve dua ile kalın selametle...

Ve aleyküm selam Kaan abi. Beğendiğinize sevindim. Allah razı olsun. Hayırlı geceler olsun inşallah.

B)
pakizebölükbas

pakizebölükbas

Kıdemli Üye · 230 mesaj

Allah razi olsun .cok gerekli bir paylasim oldu.
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

selamün aleyküm kardeşim.
ellerine ve yüregine saglık,çok güzel bir paylaşım bizlere sundun.RABBİM emeklerini zayi etmesin,mükafatını yarın mahşerde mislince versin.amin.selametle
islam_güneşi

islam_güneşi

Kıdemli Üye · 366 mesaj

emeğinize sağlık kardeşim.çok güzel paylaşım.dikkat çekici bir konu.doğrudur.kendimiz için çok şey yapıyoruz.hani derler ya bugün Allah için ne yaptın diye,işte onun cevabı günlük rutin işler değilmiş demek ki.bir daha sorayım soruyu:bugün Allah için ne yaptın?şimdi daha farklı bir cevap verebiliyorum en azından.Allah razı olsun kardeşim.Rabbime emanet ol..
D-e-R-y-A

D-e-R-y-A

Üye · 33 mesaj

çok güzel bi hikaye teşekkür ederim
7362

7362

Üye · 25 mesaj

allah razı olsun.çok güzel.bundan sonra bizde allah için allah dostlarını sevip düşmanlarıı sevmeyeceğiz inşallah.aeo
cennetçiçeği

cennetçiçeği

Üye · 37 mesaj

Esselamu aleykum ve rahmetullahi ve berekatu. emeğinize sağlık kardeşim Allah razı olsun sevabını katkat versin
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

pakizebölükbas
Allah razi olsun .cok gerekli bir paylasim oldu.

Selamın aleyküm Allah sizden de razı olsun inşallah. Selam ve dua ile kalın.

B)
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

kasım hadiselamün aleyküm kardeşim.
ellerine ve yüregine saglık,çok güzel bir paylaşım bizlere sundun.RABBİM emeklerini zayi etmesin,mükafatını yarın mahşerde mislince versin.amin.selametle

Ve aleyküm selam amcam. Allah razı olsun. AMİN amcam. Öyle bir dua etmişsin ki çok duygulandım.
Allah beni sizlerden ayırmasın inşallah.
Hayırlı geceler.

B)
mneccar

mneccar

Kıdemli Üye · 146 mesaj

kasım hadiselamün aleyküm kardeşim.

amin... kardeşimin güzel sözlerine ve dualarına katılıyorum... yüreğine sağlık... selametle...
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

islam_güneşiemeğinize sağlık kardeşim.çok güzel paylaşım.dikkat çekici bir konu.doğrudur.kendimiz için çok şey yapıyoruz.hani derler ya bugün Allah için ne yaptın diye,işte onun cevabı günlük rutin işler değilmiş demek ki.bir daha sorayım soruyu:bugün Allah için ne yaptın?şimdi daha farklı bir cevap verebiliyorum en azından.Allah razı olsun kardeşim.Rabbime emanet ol..

Allah razı olsun ablacığım. Evet kendimiz için çok şey yapıyoruz. Fakat Allah u Teala için fazla bir şey yapamıyoruz. O soruyu kendine sorduğunda şunu yaptım diyebiliyorsan ne mutlu sana.
Sen de Rabbime emanet ol ablacığım.

B)
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

D-e-R-y-Açok güzel bi hikaye teşekkür ederim

Allah razı olsun kardeşim. Rica ederim. Rabbime emanetsiniz.

B)
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

7362allah razı olsun.çok güzel.bundan sonra bizde allah için allah dostlarını sevip düşmanlarıı sevmeyeceğiz inşallah.aeo

Selamun aleyküm. Rabbim okuyan sizlerden de razı olsun. Ne güzel bir düşünce hemen bir ders çıkarmışsınız. Bu davranışınızdan dolayı sizi kutluyor ve duanızın kabul olmasını diliyorum Yüce Mevlamdan.
Allah'a emanet olun.

B)
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

cennetçiçeğiEsselamu aleykum ve rahmetullahi ve berekatu. emeğinize sağlık kardeşim Allah razı olsun sevabını katkat versin

Ve aleyküm selam. Rabbim okuduğunuz için sizden de razı olsun.
AMİN cümlemize inşallah.
Hayırlı geceler.

B)
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

mneccaramin... kardeşimin güzel sözlerine ve dualarına katılıyorum... yüreğine sağlık... selametle...

Allah razı olsun. Ben de aynı duayı hepiniz için ediyor, Rabbimin sevgili kulu olmanızı niyaz ediyorum.
Selametle kalın. Hayırlı geceler.

B)
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

Esselamun aleyküm güzel kardeşim
Çok hoşuma giden bir kıssaydı hatırlattığınız için Rahman razı olsun.
Rabbim gönlümüzü islamla doldursun inşaallah.Hayırlı Bayramlar...
Selam ve dua ile...B)
İSHAK

İSHAK

Yeni Üye · 9 mesaj

Allah Razi Olsun Güzel Olmuş Allah Size Cennete Kalkanli Mevkiler Nasip Etsin
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

zynp_rukiye
Esselamun aleyküm güzel kardeşim
Çok hoşuma giden bir kıssaydı hatırlattığınız için Rahman razı olsun.
Rabbim gönlümüzü islamla doldursun inşaallah.Hayırlı Bayramlar...
Selam ve dua ile...B)

Ve aleyküm selam değerli ablacığım. Rahman sizden de razı olsun beğendiğinize inanın çok sevindim. AMİN. AMİN. AMİN.
Çok sağolun bayramınızı sevdiklerinizle geçirmenizi niyaz ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum Allah'tan. AMİN.
Allah'a emanet olun.

B)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.