Anket 6.kampanya için

2.593 görüntülenme · 35 yanıt

Paylaş:
erciyes1984

erciyes1984

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

Selamunaleykum arkadaşlar tüm kampanyalarımızda en cok emegi olan sizlersiniz bu yüzdende 6.kampanyamızın konusunu belirlemekte sizin hakkınız fikirlerinizi bekliyoruz a.e.olun
erciyes1984

erciyes1984

Selamunaleykum fikri olan yoksa yine ben açacagım .
laves

laves

Kıdemli Üye · 285 mesaj

erciyes1984Selamunaleykum fikri olan yoksa yine ben açacagım .

a.s. kardesım HAYIRLII BAYRAMLAR bencede sız acın zaten suan pek kımse aktıf deıl olanlarında belırtmedıklerıne gore bı fıkrı yok sanırım Rabbıme emanet olun selam ve dua ıle
erciyes1984

erciyes1984

lavesa.s. kardesım HAYIRLII BAYRAMLAR bencede sız acın zaten suan pek kımse aktıf deıl olanlarında belırtmedıklerıne gore bı fıkrı yok sanırım Rabbıme emanet olun selam ve dua ıle

Vealeykumselam haklısın su anda pek kımse yok fikri olan olur biraz daha bekleyelımde olmassa zaten ben acarım a.e.ol
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

s.a bence senin aklında biey varsa aç okumaya başlayalım.benim aklıma şuanda bişey gelmedi..bidahaki kampanyada fikri olan olursa onu okuruz..allaha emanet ol.
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
erciyes1984

erciyes1984

fatmanas.a bence senin aklında biey varsa aç okumaya başlayalım.benim aklıma şuanda bişey gelmedi..bidahaki kampanyada fikri olan olursa onu okuruz..allaha emanet ol.

Vealeykumselam ya şimdi kasım abiler falan yok onlarında bi fikrini alalım olmassa ben acarım inşallah a..e.olun
gözyaşı

gözyaşı

Kıdemli Üye · 201 mesaj

S.a Bayraminiz Mübarek Olsun Bende Yenii üye Oldum Tesadüf Rastladim Ama Site Cok Hoş Cok Begendim Dualariniza Benide Eklerseinz Cok Sevinrim Allaha Emanet Olun
erciyes1984

erciyes1984

gözyaşıS.a Bayraminiz Mübarek Olsun Bende Yenii üye Oldum Tesadüf Rastladim Ama Site Cok Hoş Cok Begendim Dualariniza Benide Eklerseinz Cok Sevinrim Allaha Emanet Olun

Vealeykumselam hosgeldin inşallah 6.kampanyamızı actıgımız zaman sende katılırsın a.e.ol
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

selamunaleykum bence boykot kampanyasi baslatalim bilmiyorum haberiniz varmi fakat isviçre de bir yerel dergide peygamber efendimizin karikaturleri yayinlandi ve onu (hasa) bir hayvana benzettiler ... lanet olsun onlara onlari israili ve amerikayi boykot edebiliriz.. bu ulkelerin hepsi muslumanlara ve islamiyete karsi ulkeler.bizlerin onlara ait aldigimiz herhengi bir mala verdigimiz helal paralarimiz sayensinde yine bizim kendi din kardeslerimize birer kursun daha fazlalik atmis oluyoruz... bir dusunelim isterseniz,bu amerika askerleri bacilarimiza o namusuna duskun ablalarimiza zorla hayvan gibi sahip oldular (lanet olsun onlara) ve onlardan hamile kalanlar bile var .bir digerleri ise kallesçe hiçbir gerekçe olmaksizin ters baktigi için 3 çocuk babasi olan bir vatandasi oldurdu ve pisman olmadigini beyan etti.. dusunelim kardeslerim bos durmayalim ve ben ne yapabilirim demeyelim.hiç olmazsa boykot edelim... emin olunki en çook bizlerden yani muslumanlarin elinden ve cebinden para kazanip bu katliamlari yapiyorlar .. bu konuda çok doluyum umarim sizlerde dusuncelerime katilirsiniz selam ve dua ile...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm
6. Kampanya Tekbir çekmek olabilir diye düşünüyorum :cool:
selametle :H
erciyes1984

erciyes1984

rüyam3, post: 541295, member: 39422Selamün Aleyküm
6. Kampanya Tekbir çekmek olabilir diye düşünüyorum :cool:
selametle :H

Vealeykumselam cok güzel düşünmüşün Allah razı olsun inşallah biraz daha bekleyelim fikri olan kardeşlerimiz olabilir sonra hep beraber inşallah 6.kampanyamızı sunarız a.e.ol
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM.
AHMEDİM SENDE GELDİGİNE GÖRE KAMPANYAMIZI ARTIK BAŞLATALIM.
KARDEŞLERİMİZ NASIL İSTERSE O OLSUN. SEN NE ZAMAN BAŞLATIRSAN O ZAMAN BİZDE BAŞLARIN.İNŞALLAH. SELAMETLE.
Resul Aydın

Resul Aydın

Mübarek Üye · 4.770 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM

BENİM GÖNLÜMDEN GEÇEN
"ALLAH RIZASI İÇİN" KÜRRE-İ ARZ'DA ZÜLME UĞRAYAN ÜMMET-İ MUHAMMEDİN BU ZULÜMLERDEN BİR AN ÖNCE KURTULMALARINA VESİLE OLMASINA BİNAEN

AŞR'I ŞERİFLERDEN (HER HANGİ BİRİ OLABİLİR) 41.000 ADET OKUYALIM.

SÜRE OLARAKTA 41 GÜN İLE LİMİTİZE EDELİM

DUASINIDA (İNŞALLAH-Ü RAHMAN) ALİYE KARDEŞİMİZ İFA EDER.

ALLAH"A EMANET OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,

inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"

B)
musa____

musa____

Kıdemli Üye · 260 mesaj

S.A Kampanyalarınıza Katılırım...
Siz Ne Derseniz...
erciyes1984

erciyes1984

musa____, post: 543180, member: 68475S.A Kampanyalarınıza Katılırım...
Siz Ne Derseniz...

Vealeykumselam musa kardeşim ne demek herkes katıla bilir toplu birlikte Allahı anmak kadar güzel bişey varmı a.e.ol :G
erciyes1984

erciyes1984

Resulaydin

SELAMÜN ALEYKÜM

BENİM GÖNLÜMDEN GEÇEN
"ALLAH RIZASI İÇİN" KÜRRE-İ ARZ'DA ZÜLME UĞRAYAN ÜMMET-İ MUHAMMEDİN BU ZULÜMLERDEN BİR AN ÖNCE KURTULMALARINA VESİLE OLMASINA BİNAEN

AŞR'I ŞERİFLERDEN (HER HANGİ BİRİ OLABİLİR) 41.000 ADET OKUYALIM.

SÜRE OLARAKTA 41 GÜN İLE LİMİTİZE EDELİM

DUASINIDA (İNŞALLAH-Ü RAHMAN) ALİYE KARDEŞİMİZ İFA EDER.

ALLAH"A EMANET OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE

Vealeykum selam sitenin abisi nasılsın abi cok guzel dusunmussun biraz daha bekleyelım arkadaslarda razı olurlarsa hemen acarız a.e.ol seni seviyoruz abi
musa____

musa____

Kıdemli Üye · 260 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN...
Kardeşim Sizlerden...Ben Dedimya Kampanyanızı Desteklerim...
İnan Bu Siteye Üye oldum Olalı Manavi Hayatım Degişti...
O Kadar İyisinizki...
O kadar Temiz...
Rabbim Muhhabetimizi Bozmasın İnşallah...
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

daha ne kadr beklicez ???
erciyes1984

erciyes1984

cennet_agaci, post: 543192, member: 59734daha ne kadr beklicez ???

Vealeykumselam senin bi fikrin varmı bariiii ?
Resul Aydın

Resul Aydın

Mübarek Üye · 4.770 mesaj

erciyes1984Vealeykum selam sitenin abisi nasılsın abi cok guzel dusunmussun biraz daha bekleyelım arkadaslarda razı olurlarsa hemen acarız a.e.ol seni seviyoruz abi

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM

"ALEMLERİN RABBI OLAN "ALLAH'A" HAMD-Ü SENALAR OLSUN.
İNŞAALLAH SİZLERDE AFİYETTESİNİZDİR.
İNANÇ VE KARDEŞLİK BAĞLARIMIZI GÜN BE GÜN SEVGİ SAYGI SABIR
İLE TAÇLANDIRACAĞIZ İMŞAALLAHB)B)

ALLAH"A EMANET OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,

inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"

B)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.