ANAM BABAM SANA KURBAN OLSUN
ŞİRİN CANIM SANA FEDA OLSUN
NOLUR BİRKEZ DAHA GİR RÜYAMA
SANA OLAN HASRETİM SON BULSUN
11.876 görüntülenme · 153 yanıt
kasım hadiB)B) Allahumme salli ala seyidena Muhammed ve ali ala seyidena Muhammed B)B)
ANAM BABAM SANA KURBAN OLSUN
ŞİRİN CANIM SANA FEDA OLSUN
NOLUR BİRKEZ DAHA GİR RÜYAMA
SANA OLAN HASRETİM SON BULSUN
afakisevdaAllahümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin Ve Alâ Ali Seyyidinâ Muhammed
Sen Aramizda Olsaydinda
Hiç Bir şeyimiz Olmasaydi
Gül Yüzüne Bu Aciz Can
Feda Olsun Efendim
kasım hadi, post: 542523, member: 64706B)B) Allahumme salli ala seyidena Muhammed ve ali ala seyidena Muhammed
B)B)
SEN YARATILMIŞLARIN EN HAYIRLISI
SEN İNSANLARIN EN ŞEREFLİSİ
GEL ŞEFAAT EYLE KASIM HADİYE
OLDUN ONUN BİRİCİK SEVGİLİSİ
erciyes1984Allahumme salli ala seyidena Muhammed ve ali ala seyidena Muhammed
O alemlerin sevgilisi
Ümmetinin bir tanesi
Varımız yoğumuzsun
Biliyoruz bizi duyuyorsun
afakisevdaAllahümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin Ve Alâ Ali Seyyidinâ Muhammed
Aşki Sevgiyi Gülü Sevmeyi
Tebessüm Etmeyi
Hatta Susmayi
Seninle öğrendim Ey Sevgili
erciyes1984
Sevgi kelimesi onunla güzel
Ona aşık ebed ve ezel
Hasreti aştı hala bitmedi
Böyle aşkı alem görmedi
kasım hadiB)B)Allahumme salli ala seyidena Muhammed ve ali ala seyidena Muhammed B)B)
hasta anasından izin alıp
çölleri aştı veysel senin için
göremedi nur cemalini
kendini yedi için için
isteyene dünyalaları verirdi
bir kere yüzüne bakmak için
ReisulKurraAllahümme salli ala Muhammed
Allahümme salli ala muhammedin ve alihi ve sahbihi ve barik ve sellim.
Allahümme salli ala Seyyidene Muhammedin ve Ala Ali Seydidina Ve Nebiyyina Muhammed.
ALLAHUMME SALLI ALA SEYYIDINA MUHAMMEDIN'IN-NEBIYYIL UMMIYI VE ALA ALIIHI VE SAHBIHI VE SELlIM. SUBBUHUN KUDDUSUN RABBUNA VE RABBUL-MELAIKETI VERRUH. RABBIGFIR VERHAM VE TECAVEZ AMMA TALEM. INNEKE ENTALLAHUL-EAZZUL EKREMU VE SALLALLAHU ALA SEYIDINA MUHAMMEDIN VE ALA ALIHI VE EHLI BEYTIHI VE EZVACIHI VE ZURRIYATIHI VE EMVATIHI V SAHBIHI VE SELlIM.
SENİ GÖRMEYEN GÖZÜ NEYLEYİM SENİ BİLMEYEN AKLI NEYLEYİM SENİ İSTEMEYEN KALBİ NEYLEYİM YARESUL ALLAH SELAM ALEYK. ANNEM HASRETİNE DAYANAMADI BU AYRILIK YÜREĞİMİ DAĞLADI 6 AY BOYUNCA GÜLMEDİ AĞLADI FATIMA-TUZ'ZEHRA YARASUL ALLAH MUSAB BİN ÜMEYR SANA BENZERDİ UHUDDA BU YÜZDEN ŞEHİD EDİLDİ AŞKINDAN YANDI YANDI ERİDİ NE GÜZEL SAHABELERİN VAR SENİN. AŞKINDAN KÜTÜKLER BİLE İNLEDİ ONU KİMSELER TESKİN EDEMEDİ MÜBAREK ELİNİ DEĞİNCE DİNDİ BİR KÜTÜK KADAR OLAMADIKKİ YA RASUL ALLAH MUHTACIZ SANA YA HABİB ALLAH HAYRANIZ SANA YA NEBİ ALLAH AŞIĞIZ SANA YA RASUL ALLAH SELAM ALEYK YA RASUL ALLAH BAĞIŞLA BİZİ SANA LAYIK ÜMMET OLAMADIKKİ HATAMIZ GÜNAHIMIZ ÖYLEDE ÇOKKİ YA RASUL ALLAH SELAM ALEYK
ReisulKurraAllahümme salli ala Muhammed
Allahümme salli ala muhammedin ve alihi ve sahbihi ve barik ve sellim.
Allahümme salli ala Seyyidene Muhammedin ve Ala Ali Seydidina Ve Nebiyyina Muhammed.
ALLAHUMME SALLI ALA SEYYIDINA MUHAMMEDIN'IN-NEBIYYIL UMMIYI VE ALA ALIIHI VE SAHBIHI VE SELlIM. SUBBUHUN KUDDUSUN RABBUNA VE RABBUL-MELAIKETI VERRUH. RABBIGFIR VERHAM VE TECAVEZ AMMA TALEM. INNEKE ENTALLAHUL-EAZZUL EKREMU VE SALLALLAHU ALA SEYIDINA MUHAMMEDIN VE ALA ALIHI VE EHLI BEYTIHI VE EZVACIHI VE ZURRIYATIHI VE EMVATIHI V SAHBIHI VE SELlIM.
RasulAllah Sen hoş Geldin
Kainata Şeref Verdin
Rabbim Ömrün Uzun Etsin
Gel bize Gel güle güle
Nur Nurani Yüzlerinle
Haktan Gelen sözlerinle
Ledun ilm-i Sohbetinle
Hoş geldin Can Efendim
Gel bize Gel Güle Güle
Bu Fakirler Seni Özler
Gelsin Diye yolun gözler
Bize o İlhamlı sözler
söylermisin can efendim
Gel bize Gel güle güle
ReisulKurraVe Aleykum Selam Verahmetullah.
Yazmistim Dahada yazarim Kasımkardeş Onu yad Etmek ne büyük bir şeref Burada depremler olup duruyor zaten hayat okadar kısaki sanki ona kavuşmama okadar az bir zaman kalmış gibi hissediyorum öyle çok özledimki.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26467-her-dortlukte-efendimiz-s-a-v · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.