Tecvidli Kuran Öğretmeni (Videolu Ders)
28.917 görüntülenme · 37 yanıt
tecvit
tecvit
allah sizdenrazı olsun ben kuran biliyordum ama tecvitli bilmiyordum buraya bakarak artık tecviti öğreneceğim inşallah allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.
tecvit
allah sizdenrazı olsun ben kuran biliyordum ama tecvitli bilmiyordum buraya bakarak artık tecviti öğreneceğim inşallah allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
gülkoksamallah razı olsun
bende bu sene ahdım olsun öğrenecem dedim ve öğrendim ama yanımda hiç öğretenim olmadan..yanlışlarım var biliyorum dahada çok geliştirmem gerekior
ben 7 yasinda annem ve babamin sayesinde ögrendim fakat baya ara vermek zorunda kaldim maalesef dünyanin derdine düsmüstüm ama rabbim bana nasip ettiki biraz takintim olsada okuyorum ama daha güzel okumak icin elimden geleni yapacagim rabbim herkese colugumuza cocugumuza tüm müslüman kardeslerimize ögrenip okumayi nasip etsin allaha emanet olun:a14:
selamun aleyküm
selamun aleyküm
kardeşim acamadın engellenmiş nasılulaşa bilirim
selamun aleyküm
bhdr-krSevgili mümin kardeşlerim ben bu videolu dersler vesilesiyle Kur'an-ı kerim okumayı öğrendim.Gerçekten çok kolay ve hızlı bir şekilde öğretiyor.Siz kardeşleriminde istifade etmesini istediğim için sizlerlede bu videolu dersleri paylaşmak istedim...
Lütfen hayır dualarınızı eksik etmeyin...
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم/Bismillahirrahmanirrahim
Ders 1: Harflerin Sıralı Şekli
CwdkUNvdWvQ
kardeşim acamadın engellenmiş nasılulaşa bilirim
o zaman you tobe dan idgamı maalgunne olarak aratın bu videolarda yok onlar.
burdan da mahreç talimi yapabilirsiniz. dersleri bi kontrol edebilirsiniz
Kuran.tv | Kuran Oku, Meal Oku, Kuran Dinle, Kuran İzle, Kuran Video, Kuran Mp3
burdan da mahreç talimi yapabilirsiniz. dersleri bi kontrol edebilirsiniz
Kuran.tv | Kuran Oku, Meal Oku, Kuran Dinle, Kuran İzle, Kuran Video, Kuran Mp3
www.ninjacloak.com'a girin (başka adresler de var fakat ben bunu kullanıyorum) alt kısımda adres yazma yeri göreceksiniz ordan youtube.com yazarak youtube'u gezebilirsiniz. tecvid dersi yazarsanız çıkacaktır. ama cakdoc kardeşim yurtdışında olduğu için engellemesi yoktur sanıyorum...
hayırlı geceler cümleten...
hayırlı geceler cümleten...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26463-tecvidli-kuran-ogretmeni-videolu-ders · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Davut Kaya Tecvidli Kuran Öğretmeni Kur'an Öğreniyorum - Kıraat ve Tecvid 1 cevap
- Videolu derslerle tecvidli kuran öğrenimi [yeni] İslami Programlar 8 cevap
- Videolu derslerle tecvidli kur-an öğrenme [izle/indir] İslami Programlar 8 cevap
- Kuran Namaz ve Tecvit Öğretmeni Görsel Eğitim Seti (Türkçe) İslami Programlar 6 cevap
- Tecvidli Kuran öğreniyorum 1-5. videolar (İzle ve Öğren) Kur'an Öğreniyorum - Kıraat ve Tecvid 11 cevap
- Tecvidli Kuran Öğreniyorum Hafız Davut Kaya MP4 indir Kur'an Öğreniyorum - Kıraat ve Tecvid 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.