Sanki beni anlatıyor !
1.539 görüntülenme · 12 yanıt
Selamunaleykum arkadaşlar izledikten sonra insan sanki beni anlatıyor diyor haksızmıyım_? a.e.olun
UTANDIM!
UTANDIM!
UTANDIM!
:A:A
RABBİM SENDEN ÇOK UTANDIM.
SANA SÖYLEYECEK NE BİR SÖZÜM
NEDE SANA BAKACAK VAR BİR YÜZÜM.
UTANDIM!
UTANDIM!
UTANDIM!
UTANDIM!
UTANDIM!
UTANDIM!
UTANDIM!
UTANDIM!
kasım hadiUTANDIM!
UTANDIM!
UTANDIM!
UTANDIM!
UTANDIM!
UTANDIM!
Selamunaleykum abim hakikaten haklısın Allah razı olsun senai demirciden bizlere tercüman olmuş a.e.ol
Aleyküm Selam kardeşim çok güzeldi emeğine yüreğine sağlık ALLAH razı olsun
BENİ BENDEN DAHA İYİ BİLEN BANA BENDEN DAHA YAKIN OLAN RABBİM HALİM SANA AYÂN HER DAİM KAPINDAYIM KULUM DE YETER
SELAMETLE KALIN ALLAHA EMANET OLUN
BENİ BENDEN DAHA İYİ BİLEN BANA BENDEN DAHA YAKIN OLAN RABBİM HALİM SANA AYÂN HER DAİM KAPINDAYIM KULUM DE YETER
afakisevdaAleyküm Selam kardeşim çok güzeldi emeğine yüreğine sağlık ALLAH razı olsun
Allah razı olsun özelliklede emege saygın oldugu için cok teşekkurler a.e.ol
esselamü aleyküm gecenlerde saynizde izledim... you tubeden...göz yaşlarıyla, utanarak, kendımden nefret ederek izledim... Rabbim sonumuzu hayır etsin...şükretceğimiz yerde nankörlük ediyoruz...Rabbim sizden de razı olsun...Emeğinize sağlık...dua ile... hayırlı geceler...
:A:A:A:Acennet_agaciesselamü aleyküm gecenlerde saynizde izledim... you tubeden...göz yaşlarıyla, utanarak, kendımden nefret ederek izledim... Rabbim sonumuzu hayır etsin...şükretceğimiz yerde nankörlük ediyoruz...Rabbim sizden de razı olsun...Emeğinize sağlık...dua ile... hayırlı geceler...:A:A:A:A
Vealeykumselam Allah cümleten raazı olsun a.e.ol gercekten utanmamız lazım
pakizebölükbasiyiki paylastin ALLAH razi olsun.utandik vesselam.
Allah cümleten razı olsun a.e.ol ablam hayırlı aksamlar :H
erciyes1984r-tCoORClpU
gErcekten de sözler cok etkileyici Allah c.c razı olsun Allah c.c tüm mu'mın erkek ve kadınları bagışlasın AMİN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26386-sanki-beni-anlatiyor · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Dirilt beni öldür beni durut beni... Şiirler 12 cevap
- Bu şiir Sanki Beni Anlatiyor Şiirler 2 cevap
- "Kim Sünnetimi İhya Ederse, Beni İhya Etmiş Olur. Kim Beni İhya Ederse Cennette Benim Nasihatler 7 cevap
- Ben beni bıraktığım zaman,Sen(c.c.) beni bırakma Allah'ım... Dua Bölümü 8 cevap
- Ben Beni Bıraktığım Zaman, Sen Beni Bırakma Ya RAB Allah (c.c) Hazretleri 8 cevap
- Allah için beni dinleyecek var mı lütfen beni dinlesin Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.