Fazıl Say'ın ayıbı

913 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
islam_güneşi

islam_güneşi

Kıdemli Üye · 366 mesaj

Gündemi meşgul eden bir şahıs,üstelik bu Türkiye nin yetiştirmiş olduğu büyük sanatçı,piyanist Fazıl Say ın geçtiğimiz günlerde yaptığı röportajı geniş kitlelerde yankı uyandırdı.ülkeyi terketmekten bahseder oldu.İSLAMCILAR KAZANDI.ÜLKEYİ TERKEDİYORUM.işte bu sözler bir Türk e yakışmadı.BAKANLARIN HEPSİNİN HANIMI TÜRBANLI.HÜKÜMET ORTAÇAĞA DÖNME ÇABASINDA ..ve buna benzer diğer sözleri bir çok ünlünün ve halkın tepkisini çekti.ama cevaplarda gecikmedi..modacı Cemil İpekçi nin bu söz karşısında söylediklerini aktarmak istiyorum:Fazıl Say ın tanırım. çok şeker bir insan; ama 'onlar' ne demek? 'Onlar' dediğin çoğunluk, yüzde 70 oy alıyor. Nasıl böyle bir ayrım yaparsın? Bunlar, Türkiye'yi Nişantaşı'ndan ibaret zanneden 40 bin kişilik, içinde benim ailemin de olduğu beyaz Türkler. 65 milyonluk Türkiye'yi görmüyorlar; çünkü belirli bir azınlığın ve dinozorların son çığlıkları bunlar.Ben 60 yaşındayım.Bizi,düne kadar 'komünizm gelecek' diye korkuttular, şimdi 'İran oluruz' diye korkutuyorlar. Kadın olsaydım 'sırf protesto olsun diye' türban takardım." diyor.daha bir çokları.Ayıp ettin Fazıl Say.bir sanatçı böyle yorumlar yaparak gereksiz tatsızlıklar çıkarmamalıydı.selametler..
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

s.a :Gelhamdülillah inşaallah her zaman islam ve müslümanlar kazansın kim nerye giders e gitsin kardeşim tutan yok onları yeterki heeeeeeeeeeep islam kazansın bu haberi verdiğiniz için Allah razı olsun çok sevindirdiniz :B inşaallah Mevla onlarıda hidayete erdirsin s.a:H
son osm@nlı
Ahmet&Gizem

Ahmet&Gizem

Kıdemli Üye · 478 mesaj

Güle Güle Fazil Say Tutan Mi Var....emeğine Sağlik Kardeşim
fatıma meral

fatıma meral

Aktif Üye · 93 mesaj

nedense dünyada daha çok itibar görmek için türklüğe ve islama hakaret ediyorlar .
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Fazıl say oturup piyanosunu çalsın o kendi alanında yorum yapsın şimdiye kadar ödül almadı galiba orhan pamuk gibi müslümanlara çamur atıpta adını duyurmak istiyor Allah cc ıslah etsin selametle
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

valentulus betül

valentulus betül

Üye · 10 mesaj

ne ıslahı kardeşim rabbim böylelerine lanet etsin.islam düşmanı bunlar.rabbim bizleri doğru yoldan ayırmasın
merdümgiriz

merdümgiriz

Üye · 37 mesaj

Cahiliye bir dönem değil düşünce sistemidir demişlerdi;sağolsun Fazıl bey buna çok iibir örnek, konuyu daha net anlayabildim kendilerine üzüntülerimin yanı sıra teşekkürlerimide sunmak istiyorum.. İnş. düşüncelerinide yetileri kadar geliştirme fırsatı olur, üzerindeki ilerici insan etiketi;bu açıklamasıyla çok eğreti durmuş.. ne diyelim Allah hidayet versin..Gidene dur denmez; edeple gelene gelme denilmez..Olurda inançtan kaçış olmadığını idrak ederse, edebini alsın buyursun kapılar sonuna kadar açık...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.