ilgilenene
1.143 görüntülenme · 11 yanıt
selamunaleykum oncelikle sitemize hosgeldiniz uyeliginiz hayirli ve daim olsun insallah, forumlarda soru sormak yasaklanmistir çunki herkes kendi dusuncesine gore cevaplar verip insani yanlisa yoneltebilirler (Allah korusun) bu yuzden sorularinizi ana sayfadaki soru sorun kismina sorabilirsiniz selam ve dua ile..
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 3
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj
tahir07allah razı olsun ne yapabilirim
madem ki yasakmış ,'İlmi Hal ' kitabları var orda bakabilirsiniz
Ben Ömer Nasuhi Bilmen İlmihalını tavsiye ederim
yine de İslam Şeriatı bakımından kadınlarla erkekler bir arada olamaz ,en azından ayrı odalarda olması lazım.
نعىمة;534644İslam Şeriatı bakımından kesinlikle doğru değildir.
Selamunaykum kardesim siz sakin yanlis anlamayin size yanlis dediniz gibi bisey demedim ama forumlarda boyle onemli konularda soru sormak yasaklanmistir selam ve dua ile...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 3
- Ödül
- 38
huzunlu_gurbet, post: 534685, member: 42919Selamunaykum kardesim siz sakin yanlis anlamayin size yanlis dediniz gibi bisey demedim ama forumlarda boyle onemli konularda soru sormak yasaklanmistir selam ve dua ile...
anlayabiliyorum gurbetciğim , fıkh bakımından mı kastediyorsun?
نعىمة;534691anlayabiliyorum gurbetciğim , fıkh bakımından mı kastediyorsun?
soyle durumlarla karsilasabiliyoruz çok degerli kardesim mesela bilmeyen bilgi alabilmek için forumda soru soruyor, o foruma giren çikan kimselerde kendi dusunceleri ve bildikleri dogrultusunda bence sence ve onca seklinde cevp verebiliyorlar.mesela bence gunah degildir bence yapilabilir gibi,boyle oluncada soruyu soran kisi yanilgiya dusup verilen fikirler dogrultusunda hareket edebiliyor.iste bunun onune geçebilmek için forumlarda soru sormak yasaklanmistir . umarim anlatabilmisimdir selam ve dua ile..
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 3
- Ödül
- 38
huzunlu_gurbet, post: 534698, member: 16903soyle durumlarla karsilasabiliyoruz çok degerli kardesim mesela bilmeyen bilgi alabilmek için forumda soru soruyor, o foruma giren çikan kimselerde kendi dusunceleri ve bildikleri dogrultusunda bence sence ve onca seklinde cevp verebiliyorlar.mesela bence gunah degildir bence yapilabilir gibi,boyle oluncada soruyu soran kisi yanilgiya dusup verilen fikirler dogrultusunda hareket edebiliyor.iste bunun onune geçebilmek için forumlarda soru sormak yasaklanmistir . umarim anlatabilmisimdir selam ve dua ile..
ne konuda anlayamadım, çünkü sorular soruluyor hem de çok
mesela konuyu başlatana sorulan sorular var , genelde forumlarda böyle ya
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26264-ilgilenene · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İçinden geçeni paylaş... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 25.047 cevap
- SELAM' ı Yayalım...(ALLAH Rızası İçin) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 21.355 cevap
- Güne Gül'e Salavatla Başlayalim. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 13.725 cevap
- Çaya Bekliyom 😋☕🫖 Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6.488 cevap
- Namaz Kilmaya Gidiyoruz.Gaflette Olan,Nefsine Yenik Düşen Kalmasın. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6.144 cevap
- Birebir olarak alinti yapmadan tane tane söyliyerek yazalim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4.238 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.