Annenin Gözüyle...

2.563 görüntülenme · 32 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Kızına sürekli ``Badem gözlüm,nur yüzlüm`` derdi anneciği.Halbuki kızın gözleri şaşı,yüzü ise sivilcelerle donanmıştı.Ama annesine göre O Pamuk Prenses`ten katlarca daha güzeldi.Kız küçükken annesinin dediklerine inanır,kendini güzeller güzeli sanırdı.Ama artık büyümüştü.İnanmıyordu annesinin bu sözlerine.Aynaya baktıkça annesinin ona yalan söylediğini daha iyi anlıyor,bu nedenle annesine karşı kötü duygular besliyordu.
Doktorların annesiyle konuştuklarını dinlemişti.``Bir kaç ay içinde gözlerinin artık şaşılıkla da kalmayacağını,kör olacağını`` söylüyorlardı.Kız bunu duydukça çılgına dönüyordu.Artık gözleri kapanmıştı.Dünyanın eşsiz güzelliklerini artık göremiyordu.Kalbiyle hissetmek zorundaydı.Doktorlar onu ameliyat ederlerse çok az bir ihtimal de olsa düzelebileceğini söylediler.Kız en ufak ihtimalleri bile değerlendirmeye çalışıyordu,gözleri için.Bu nedenle ameliyatı kabul etti.Ameliyat epeyce uzun sürmüştü.Kız ameliyathaneden çıktı.Görebiliyordu.Ve aynaya baktı.İnanamıyordu.Adeta büyülenmişti.Çünkü aynaya baktığında yüzünü çok güzel görüyordu.Doktorlara:``yoksa estetik ameliyatıda mı yaptınız?``diye sordu.Doktorlar susup kaldılar.Bir kaç dakika sonra sessizliği bozarak cevap verdi.``Hayır yavrum.Annen bana lazım değil,benim gözlerimle bakarak ne kadar güzel olduğunu görsün diye sana gözlerini verdi!``... :A:A
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

CEVDET-71, post: 534596, member: 49894Kızına sürekli ``Badem gözlüm,nur yüzlüm`` derdi anneciği.Halbuki kızın gözleri şaşı,yüzü ise sivilcelerle donanmıştı.Ama annesine göre O Pamuk Prenses`ten katlarca daha güzeldi.Kız küçükken annesinin dediklerine inanır,kendini güzeller güzeli sanırdı.Ama artık büyümüştü.İnanmıyordu annesinin bu sözlerine.Aynaya baktıkça annesinin ona yalan söylediğini daha iyi anlıyor,bu nedenle annesine karşı kötü duygular besliyordu.
Doktorların annesiyle konuştuklarını dinlemişti.``Bir kaç ay içinde gözlerinin artık şaşılıkla da kalmayacağını,kör olacağını`` söylüyorlardı.Kız bunu duydukça çılgına dönüyordu.Artık gözleri kapanmıştı.Dünyanın eşsiz güzelliklerini artık göremiyordu.Kalbiyle hissetmek zorundaydı.Doktorlar onu ameliyat ederlerse çok az bir ihtimal de olsa düzelebileceğini söylediler.Kız en ufak ihtimalleri bile değerlendirmeye çalışıyordu,gözleri için.Bu nedenle ameliyatı kabul etti.Ameliyat epeyce uzun sürmüştü.Kız ameliyathaneden çıktı.Görebiliyordu.Ve aynaya baktı.İnanamıyordu.Adeta büyülenmişti.Çünkü aynaya baktığında yüzünü çok güzel görüyordu.Doktorlara:``yoksa estetik ameliyatıda mı yaptınız?``diye sordu.Doktorlar susup kaldılar.Bir kaç dakika sonra sessizliği bozarak cevap verdi.``Hayır yavrum.Annen bana lazım değil,benim gözlerimle bakarak ne kadar güzel olduğunu görsün diye sana gözlerini verdi!``... :A:A

SELAMÜN ALEYKÜM CEVDET ABİ RABBİM RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL Bİ PAYLAŞIM ANA YÜREĞİ ANNELERİN FEDAKARLIĞI RABBİM ECRİNİ VERSİN RABBİME EMANET OLUN:AAH ANNELER NE BÜYÜK NİMETTİR EVLATLAR İÇİN ANNE KIYMETİ BİLEN EVLAT EYLESİN RABBİM AMİN:A
sevgi dinc

sevgi dinc

Mübarek Üye · 529 mesaj

selamün aleyküm cevdet abi
boşuna peygamber efendimiz s.a.v cenet anaların ayakları altındadır dememiş
paylaşımın icin cok sagol
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

selamün aleyküm abim.

yine yürekten vurdun abi.:A:A

AH! ANAMM AH! :A
hakkını ödeyemem. :A

ALLAH senden razı olsun abi. selametle
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

cennet yolcusu, post: 534622, member: 69606SELAMÜN ALEYKÜM CEVDET ABİ RABBİM RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL Bİ PAYLAŞIM ANA YÜREĞİ ANNELERİN FEDAKARLIĞI RABBİM ECRİNİ VERSİN RABBİME EMANET OLUN:AAH ANNELER NE BÜYÜK NİMETTİR EVLATLAR İÇİN ANNE KIYMETİ BİLEN EVLAT EYLESİN RABBİM AMİN:A

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN DUALARINIZA AMİN DİYORUM KAİNATIN SAHİBİNE EMANET OLUN

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

sevgi dincselamün aleyküm cevdet abi
boşuna peygamber efendimiz s.a.v cenet anaların ayakları altındadır dememiş
paylaşımın icin cok sagol

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM EVET CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR RABBİME EMANET OLUN

Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Essalamun aleykum böyle bir seyi kelimelerle anlatamayiz.Allah (c.c.) razi olsun.:A :A :A
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Gonlumun_gulu, post: 536173, member: 33601Essalamun aleykum böyle bir seyi kelimelerle anlatamayiz.Allah (c.c.) razi olsun.:A :A :A

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BU DUYGU BAŞKADIR İNSANIN SOL TARAFINI ACIDIR RABBİME EMANET OLUN :A

hyalcin_67

hyalcin_67

Kıdemli Üye · 125 mesaj

rabbim annemize ve babamıza hayırlı evlat olabilmeyi nasip etsin inşALLAH...
ALLAH'ım hakkımda hayırlı olanı,gönlüme razı eyle; gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı eyle.(amin)
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

hyalcin_67rabbim annemize ve babamıza hayırlı evlat olabilmeyi nasip etsin inşALLAH...

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM AMİN AMİN DİYORUM RABBİME EMANET OLUN

hilal_nur

hilal_nur

Üye · 38 mesaj

Selamün Aleyküm Cevdet Bey elinize yüreğinize sağlık. Analık duygusu bambaşka bir duygu, bunu kendim anne olunca daha iyi anlamış oldum ve bugün oğlumun doğum günü yedi yıl önce duyduğum o mis koku hala oğlumda devam ediyor, belkide bu kokuyu sadece ben duyuyorumdur evladımda.RABBİM hiç kimseye evlat acısı göstermesin.Çünkü ana için evlat acısının yarası hiçbir zaman kapanmazmış.ALLAHA emanet olun.
NİLGÜN

NİLGÜN

Kıdemli Üye · 147 mesaj

S.a Abim çok Güzel Bir Paylaşimdi. Bende Ah Anam Ah Dedim. Ama Bişeyy Deyim Insan Anasinin Kiymetini En çok Kendi Evladini Kucağina Alinca Yani Ana Olunca Anliyor. Rabbim Bizi Hayirli Evlatlardan Eylesin. Emeğine Sağlik.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

hilal_nurSelamün Aleyküm Cevdet Bey elinize yüreğinize sağlık. Analık duygusu bambaşka bir duygu, bunu kendim anne olunca daha iyi anlamış oldum ve bugün oğlumun doğum günü yedi yıl önce duyduğum o mis koku hala oğlumda devam ediyor, belkide bu kokuyu sadece ben duyuyorumdur evladımda.RABBİM hiç kimseye evlat acısı göstermesin.Çünkü ana için evlat acısının yarası hiçbir zaman kapanmazmış.ALLAHA emanet olun.

ve aleyküm selam kardeşim sizi cok iyi anlaıyorum ve bende bir babayım rabbim hic bir zaman acılarını göstermesin allah oğlunuzada uzun ve imanlı günler nasip etsin doğum günü kutlu olsun rabbim ailenize keder vermesin kainatın sahibine emanet olun sağlıcakla kalın

iklim.ela

iklim.ela

Mübarek Üye · 723 mesaj

S.A. GÖNLÜNÜZE SAĞLIK BİR ANNENİN GÖNLÜNÜ NE GÜZELDE ANLATMIŞSINIZ...
SELAMETLE KALIN...
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

iklim.elaS.A. GÖNLÜNÜZE SAĞLIK BİR ANNENİN GÖNLÜNÜ NE GÜZELDE ANLATMIŞSINIZ...
SELAMETLE KALIN...
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr

A.S. KARDEŞİM SİZDE SAĞOLUN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SİZİN BU YAZILARINIZIN ALTINDA BİŞİLER YAZIYOR BU NE BİR YERDE DAHA GÖRMÜŞTÜM RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

NİLGÜNS.a Abim çok Güzel Bir Paylaşimdi. Bende Ah Anam Ah Dedim. Ama Bişeyy Deyim Insan Anasinin Kiymetini En çok Kendi Evladini Kucağina Alinca Yani Ana Olunca Anliyor. Rabbim Bizi Hayirli Evlatlardan Eylesin. Emeğine Sağlik.

A.S. KARDEŞİM EVET ANNE VE BABAMIZIN SAĞ OLDUKLARI ZAMAN VE YANIMIZDA İKEN KIYMETİNİ BİLİLİM ONLARIN BİR ALLAH RAZI OLSUN DEMESİ YETER RABBİME EMANET OLUN KARDEŞİM

iklim.ela

iklim.ela

Mübarek Üye · 723 mesaj

CEVDET-71A.S. KARDEŞİM SİZDE SAĞOLUN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SİZİN BU YAZILARINIZIN ALTINDA BİŞİLER YAZIYOR BU NE BİR YERDE DAHA GÖRMÜŞTÜM RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

S.A. CEVDET BEY SORU SORMUŞSUNUZ YENİ OKUDUM ASLINDA BENDE FARKINDAYIM LAKİN NE YAZDIĞINI BİLMİYORUM BEN KİME YORUM YAZSAM ÇIKIYOR VE BİR BİLGİMDE YOK...SELAMETLE KALIN...
iklim.ela

iklim.ela

Mübarek Üye · 723 mesaj

iklim.ela, post: 541471, member: 70715S.A. CEVDET BEY SORU SORMUŞSUNUZ YENİ OKUDUM ASLINDA BENDE FARKINDAYIM LAKİN NE YAZDIĞINI BİLMİYORUM BEN KİME YORUM YAZSAM ÇIKIYOR VE BİR BİLGİMDE YOK...SELAMETLE KALIN...

ARKADAŞIMA SORDUM BU YAZININ SONUNDAKİ YAZAN YERLERDEN EKRAN KORUYUCUSU SEÇMEM İÇİN ÇIKIYORMUŞ,İSTERSEM TABİKİ...
A.E.O.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

iklim.ela, post: 541476, member: 24820ARKADAŞIMA SORDUM BU YAZININ SONUNDAKİ YAZAN YERLERDEN EKRAN KORUYUCUSU SEÇMEM İÇİN ÇIKIYORMUŞ,İSTERSEM TABİKİ...
A.E.O.

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM TAMAM ANLADIM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

su misali

su misali

Kıdemli Üye · 154 mesaj

ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar .....

bende gurbetteyim annemi okadar çok arıyorum ki insan anne olunca daha iyi anlıyor :A
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.