Kampanya 5

10.947 görüntülenme · 164 yanıt

Paylaş:
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

cennet_agaci, post: 535391, member: 49515
t.ederim Allah razı olsun Cevdet abımız yapsaydı çok iyi olurdu ama istemediyse birşey diyemeyiz tabikide ilk sayfaya baktım en cok okuyan
LEYLA BELGİN adlı kardeşimiz var eğer sizde uygun görürsenz ben duayı onun yapmasını rica ediyorum tabi kendısıde bizi kırmazda evet derse sizlerde onaylarsanız bu kardeşimiz yapsın derım ben hayırlı geceler selametle

Allah razı olsun kardeşim siz nasıl uygun görürseniz duasını yaparım ne zaman biterse o zaman duasını yaparız inşallah. Rabbim bizleri affedip dualarımızı kabul etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Selam Aleyküm kardeşlerim duanın toplanmasını hatmini ben yaparım dedim ama yine eğer duayı yapmak isteyen kardeşlerim varsa onlarda yapabilir. Benim için farketmez Rabbim hepimizi affedip dualarımızı kabul etsin inşallah.Biz bu sitede Allah rızası için birbirimizi seviyoruz ve dua ediyoruz kimse birbirinin kalbini kırmasın onları açık ya da kapalı ayırımı yapmadan Allah rızası için bir çatı altında bu sitede buluşalım Rabbim herkesin kalbine göre mukafatını versin Allah o kadar büyüktür ki herşeye Kadir'dir Rahim'dir Rahman'dır affedicidir O'nun herşeye gücü yeter yaptıklarına yapacaklarını biz bilemeyiz insanları günahkarmış örümcek kapalıymış gibi düşüncelerle ön yargılı yaklaşmamalıyız elhamdülillah hepimiz müslümanız Rabbim ülkemize dirlik düzen versin iç ve dış düşmanlardan bizleri korusun kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin inşallah.AMİN
Rabbim bizleri affedip huzuruna layık etsin ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Hayırlı yaşlar hayırlı ömürler hayırlı ölümler versin layığıyla, her sene bu günleri görmek nasip etsin sevdiklerimizle ailemizle hep beraber nice senelere inşallah. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Görünür görünmez kazalardan belalardan musibetler kötü art niyetli insanların şerrinden gelmeden bizleri esirgesin.
Selam ve dua ile.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
erciyes1984

erciyes1984

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

leyla BelginSelam Aleyküm kardeşlerim duanın toplanmasını hatmini ben yaparım dedim ama yine eğer duayı yapmak isteyen kardeşlerim varsa onlarda yapabilir. Benim için farketmez Rabbim hepimizi affedip dualarımızı kabul etsin inşallah.Biz bu sitede Allah rızası için birbirimizi seviyoruz ve dua ediyoruz kimse birbirinin kalbini kırmasın onları açık ya da kapalı ayırımı yapmadan Allah rızası için bir çatı altında bu sitede buluşalım Rabbim herkesin kalbine göre mukafatını versin Allah o kadar büyüktür ki herşeye Kadir'dir Rahim'dir Rahman'dır affedicidir O'nun herşeye gücü yeter yaptıklarına yapacaklarını biz bilemeyiz insanları günahkarmış örümcek kapalıymış gibi düşüncelerle ön yargılı yaklaşmamalıyız elhamdülillah hepimiz müslümanız Rabbim ülkemize dirlik düzen versin iç ve dış düşmanlardan bizleri korusun kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin inşallah.AMİN
Rabbim bizleri affedip huzuruna layık etsin ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Hayırlı yaşlar hayırlı ömürler hayırlı ölümler versin layığıyla, her sene bu günleri görmek nasip etsin sevdiklerimizle ailemizle hep beraber nice senelere inşallah. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Görünür görünmez kazalardan belalardan musibetler kötü art niyetli insanların şerrinden gelmeden bizleri esirgesin.
Selam ve dua ile.

Selamunaleykum Allah razı olsun amin amin amin
erciyes1984

erciyes1984

ResulaydinSELAMÜN ALEYKÜM
BEN 2007 TANE İLE DEVAM EDİYORUM.

ALLAH"A EMANET OLUNUZ.

Vealeykumselam sitenin abisi allah razı olsun abi bu arada sana düz 2000 yazdım hesap karışmasın diye eger kızdıysan 2007 yazıyım abi seni seviyoruz a.e.ol:G
erciyes1984

erciyes1984

toplam--------138.100
kalan----------11.900

allah cümleten kabul etsin ALLAHIM TÜM MUMİNLERİ BAGIŞLA AMİN
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

s.a ben 400 tane daha okudum..allaha emanet olun..
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün aleyküm, Rabbimiz c.c sevabınızı ziyadesiyle yazsın inşallah..Ben 5.000 tane alayım inşallah..Bir kısmını arkadaşlarıma da dağıtacağım..Rabbimiz c.c istiğfarlarımızı kabul eylesin, aff-ı mağfiretimize vesile kılsın..Hayırlı bayramlar dilerim..Selam ve dua ile.
gülesevdalı38

gülesevdalı38

Üye · 11 mesaj

SELAMUNALEYKUM ALLAH CUMLETEN RAZI OLSUN ALLAHIM TÜM MUMİNLERİ BAGISLA AMİN
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

gülesevdalı38SELAMUNALEYKUM ALLAH CUMLETEN RAZI OLSUN ALLAHIM TÜM MUMİNLERİ BAGISLA AMİN

aleyküm selam kardeşim AMİİİİİİİİİNN
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

huzunlu_gurbetben baslatayim insallah 500 tane okurum bitincede tekrar alirim insallah selam ve dua ile...

selamunaleykum degerli kardesim ben 400 daha okudum toplam 900 yapti .. Allah kabul buyurur insallah ...
500 tane daha alayim azar azar aliyorum ki okumayi unutmayim diye.. selam ve dua ile...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

erciyes1984
toplam--------138.100
kalan----------11.900

allah cümleten kabul etsin ALLAHIM TÜM MUMİNLERİ BAGIŞLA AMİN

SELMÜN ALEYKÜM ERCIYES KARDEŞ GERCEKTEN DE KAYSERİLİMİSİNİZ BENİM BABANNEMDE ERCİYESTEN İDİ KÜCÜK KEN BIR KAC SEFER GİTMİŞTİM.SİZE BİR SORUM VAR ŞİMDİ OKUNAN ESTEĞFIRULLAHMI .YOKSA 6.A MI BAŞLANDI TAKİP EDEMEDİM. NEOKUNUYORSA BANA YAZARMISINIZ BEN 1000.ALAYIM NE İSE FARKETMEZ.A.E.O.
:H
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

selamunaleykum aldigim 500 de okudum toplam 1400 yapti 600 daha aliyorum insallah selam ve dua ile...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Resul Aydın

Resul Aydın

Mübarek Üye · 4.770 mesaj

erciyes1984Vealeykumselam sitenin abisi allah razı olsun abi bu arada sana düz 2000 yazdım hesap karışmasın diye eger kızdıysan 2007 yazıyım abi seni seviyoruz a.e.ol:G

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM
ALLAH RAZI OLSUN
BENDE SİZLERİ SEVİYORUM
"ALLAH" CÜMLEMİZİ KENDİSİNE KUL,
HABİBİ Hz MUHAMMEDE ÜMMET OLANLARDAN EYLESİN İNŞ.
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
ALLAH"A EMANET OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,

inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"

B)
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

elifimbenimSELMÜN ALEYKÜM ERCIYES KARDEŞ GERCEKTEN DE KAYSERİLİMİSİNİZ BENİM BABANNEMDE ERCİYESTEN İDİ KÜCÜK KEN BIR KAC SEFER GİTMİŞTİM.SİZE BİR SORUM VAR ŞİMDİ OKUNAN ESTEĞFIRULLAHMI .YOKSA 6.A MI BAŞLANDI TAKİP EDEMEDİM. NEOKUNUYORSA BANA YAZARMISINIZ BEN 1000.ALAYIM NE İSE FARKETMEZ.A.E.O.
:H

ve aleyküm selam kardeşim şuan daha 5. kampanyadayız bu kampanyamız da ''ESTAĞFİRULLAH'' 6. kampanya daha bellii değil iyi günler...
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

cennet_agaci

ve aleyküm selam kardeşim şuan daha 5. kampanyadayız bu kampanyamız da ''ESTAĞFİRULLAH'' 6. kampanya daha bellii değil iyi günler...

TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM ***ALLAH **RAZI OLSUN:evet EĞER DAHA OKUNULACAK VARSA BENDE YUKARDA BELİRTMİŞTİM 1000.OKURUM.SEDECE''ESTAĞFURULLAH''MI DİYE OKUNACAK?HAYIRLI ARİFELER.A.E.O :H
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

elifimbenimTEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM ***ALLAH **RAZI OLSUN:evet EĞER DAHA OKUNULACAK VARSA BENDE YUKARDA BELİRTMİŞTİM 1000.OKURUM.SEDECE''ESTAĞFURULLAH''MI DİYE OKUNACAK?HAYIRLI ARİFELER.A.E.O :H

Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim sadece ''ESTAĞFİRULLAH'' DİYE OKUYORUZ SANIRIM SAYIYI AZ KALDI 1000 TANE OKURSANIZ İYİ OLUR ASLINDA ;) SİZEDE HAYIRLI ARİFELER RABBİM BU MÜBAREK GÜNDE CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL ETSIN İNŞAALLAH SELAM VE DUA İLE
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

s.a kar deşlerim ben aldığım 1000 taneyi okudum allah kabul etsin a.e.o
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

erciyes1984

erciyes1984

Selamunaleykum cümleten arkadaşlar Allah razı olsun son durum

toplam-------146.500

kalan---------3.500

allah kabul etsin
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

selamun Aleyküm
aldığım 1000 taneyi okudum.fazladan 700 daha okudum.Allah C.c Hepimizin tevbelerini kabul etsin bu mübarek günün hürmetine inşallah.Herkeze hayırlı bayramlar.
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

s.a ben 250tane daha okudum..allah kabul etsin..
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.