Kampanya 5
10.946 görüntülenme · 164 yanıt
selamün aleyküm
sevgili kardeşlerim,duayı üye olmayan kardeşlerimizde okuya bilir.duaları onlarada dagıta bilirsiniz.bu daha güzel olur.bir kardeşinizin hayrınada girmiş olursunuzki buda öok güzel bir olaydır.
RABBİM cümlemizden razı olsun..selametle.
sevgili kardeşlerim,duayı üye olmayan kardeşlerimizde okuya bilir.duaları onlarada dagıta bilirsiniz.bu daha güzel olur.bir kardeşinizin hayrınada girmiş olursunuzki buda öok güzel bir olaydır.
kasım hadiselamün aleyküm
aleyküm selam çok doğru kasım abi..ben daha önceki bi çok kampanyada çok dağıttım etrafımdakilere ..bilgisayarı olan dayanamayıp bu siteye üye oldu ne güzel bi site o diye....ben geldiğimde daha güzeldi site şimdi çok kopukluklar oldu..giden arkadaşlarımız oldu...ama yiende ben çok seviyorum..şu pc yi aldığımdan beri yaptığım en doğru hareket bu siteye üye olmak...allaha emanet olun..
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
cennet_agaci, post: 534046, member: 60391esselamü aleyküm bana bi 10.000 daha yazarmısınz benım toplam 30.000 oldu selametle
KİM TUTAR SENİ BE KARDEŞİM.
HELAL OLSUN VALLAHİ.HELALA OLSUN KATILAN TÜM KARDEŞLERİME.ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİN.
HAYDİ İBLİSE BİR TAŞTA SİZ VURUN. SELAMETLE
SELAMÜN ALEYKÜM
5.000 TANE BEN ALAYIM İNŞ.
ALLAH CÜMLEMİZİN TEVBE İSTİĞFARLARIMIZI KABUL BUYURSUN İNŞ.(AMİN)
ALLAH"A EMANET OLUNUZ.
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,
inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"
B)
Selamunaleykum arkadaslar maşallahınız var yaw helal olsun Allah kabul etsin bnde 2 000 okundu 4 000 daha alıyorum Allah cümlemizinkini kabul etsin allaha emanet olun...:G
erciyes1984, post: 534209, member: 3585
Selamunaleykum arkadaslar maşallahınız var yaw helal olsun Allah kabul etsin bnde 2 000 okundu 4 000 daha alıyorum Allah cümlemizinkini kabul etsin allaha emanet olun...:G
S.A. BÖYLE GÜZEL KAMPANYALAR YAPTIĞINIZ İÇİN MEVLAM SİZDEN RAZI OLSUN...
5.000 TANE ALIYORUM İNŞ. SELAM VE DUA İLE...
gulbanu, post: 534231, member: 16903S.A. BÖYLE GÜZEL KAMPANYALAR YAPTIĞINIZ İÇİN MEVLAM SİZDEN RAZI OLSUN...
5.000 TANE ALIYORUM İNŞ. SELAM VE DUA İLE...
Vealeykumselam Allah cümlemizden razı olsun Allah kabul etsin :G
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Bende 5000 tane alıyorum Allah'ım bizleri affedip huzuruna layık etsin bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah hepimizden razı olsun kardeşlerim..
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
kasım hadiselamün aleyküm kardeşlerim.
tövbeye doyum olmuyor,
ben 2000 tane daha alıyom.
selametle
Selamunaleykum abi maşallah arkadaşlardan allah razı olsun herkes bi harika :G
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26187-kampanya-5 · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.