Azrail Ve ölüm
6.733 görüntülenme · 50 yanıt
kasım abi tanıdın mı?leventbjkcarsi,abi deiştirdim ismimi,böyle daha güzel iyisindir?inşallah.fethiyeye selamlar.
''levent''kasım abi tanıdın mı?leventbjkcarsi,abi deiştirdim ismimi,böyle daha güzel iyisindir?inşallah.fethiyeye selamlar.
hay ALLAH iyiligini versin levent.
şimdi tanıdım.böyle güzel olmuş.ükür ALLAHA iyiyiz.
ALLAH sanada iyilikler nasip etsin.amin.
fethiyedende sana selamlar.
kasım hadi, post: 1178640, member: 93120hay ALLAH iyiligini versin levent.
şimdi tanıdım.böyle güzel olmuş.ükür ALLAHA iyiyiz.
ALLAH sanada iyilikler nasip etsin.amin.
fethiyedende sana selamlar.
saol abicim allah-u zülcelal razı olsun.şükür kavusturana.
Görmek istersek,duymak istersek,hissetmek istersek heryerde,herseyde gercekler önümüzde,en ince teferruatiyla,
Yüce Allac (c.c) islami yasamayi,islama hizmet etmeyi,son nefesimizde Imanimizla birlikte,Azrail Alayhisselama ruhumuzu teslim etmeyi nasip etsin insALLAH.Sizden de ALLAH razi olsun.
Yüce Allac (c.c) islami yasamayi,islama hizmet etmeyi,son nefesimizde Imanimizla birlikte,Azrail Alayhisselama ruhumuzu teslim etmeyi nasip etsin insALLAH.Sizden de ALLAH razi olsun.
CİHAD_26
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
herkese selam arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum ve çok mutluyum
öncelikle şunu söylemek istiyorum neden bu konudan başladım
evet bu konudan başladım çünkü yüreyimde yanan korku ateşini size anlatamam herkes koruyodur eminim ama benim korkumu size anlatamam
neden böyle oldu bilmiyorum ama ölümden çok korkuyorum ne olur bana yardım edin kardeşlerim
içimdeki bu korkuyu nasıl atabilirim veya kendimi naıl birazdaha rahat hissedebilirim neolur bana akıl verin çonkü çok dardayım... şimdiden Allah hepinizden razı olsun.....
öncelikle şunu söylemek istiyorum neden bu konudan başladım
evet bu konudan başladım çünkü yüreyimde yanan korku ateşini size anlatamam herkes koruyodur eminim ama benim korkumu size anlatamam
neden böyle oldu bilmiyorum ama ölümden çok korkuyorum ne olur bana yardım edin kardeşlerim
içimdeki bu korkuyu nasıl atabilirim veya kendimi naıl birazdaha rahat hissedebilirim neolur bana akıl verin çonkü çok dardayım... şimdiden Allah hepinizden razı olsun.....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26179-azrail-ve-olum · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Ölüm Anı - Ölüm Acısının Şiddeti ve Ölüm Anında Karşılaşılan Durumlar İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
- Ölüm Anı - Ölüm Acısının Şiddeti ve Ölüm Anında Karşılaşılan Durumlar Dini sohbet 27 cevap
- bir kişinin ölüm anında AZRAİL (a.s) ile arasındaki konuşma Dini Hikayeler 11 cevap
- ÖLÜM. . AMA NASIL ÖLÜM? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 22 cevap
- Ölüm.. Ölüm.. İslami Bilgi ve Kaynaklar 17 cevap
- Sekerat (Ölüm Anı ve Ölüm Acısı) Ahiret ve Kıyamet 11 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.