Kampanya 4
5.976 görüntülenme · 91 yanıt
huzunlu_gurbetiki defa yollamisim toplam 600 oldu olsun bana 600 yazin ozaman ...
Selamunaleykum Allah kabul etsin :G
MAŞAALLAH,MAŞAALLAH,MAŞAALLAH.
HELAL OLSUN BENİM AGZI DUALI KARDEŞLERİME.CÖMER ALLAHIM,OKUDUGUNUZ HER HAFE MİSLİNCE SEVAP YAZAR İNŞALLAH.
İBLİS KISKANÇLIGINDAN,HASETLİGİNDEN ÇATLASIN PATLASIN,BETER OLSUN,İNŞ.
BENDE 500 TANE DAHA ALIYORUM.
AHMEDİM ŞÖYLE BİR TOPLA BAKALIM,NE OLDU.SELAMETLE.
HELAL OLSUN BENİM AGZI DUALI KARDEŞLERİME.CÖMER ALLAHIM,OKUDUGUNUZ HER HAFE MİSLİNCE SEVAP YAZAR İNŞALLAH.
İBLİS KISKANÇLIGINDAN,HASETLİGİNDEN ÇATLASIN PATLASIN,BETER OLSUN,İNŞ.
BENDE 500 TANE DAHA ALIYORUM.
AHMEDİM ŞÖYLE BİR TOPLA BAKALIM,NE OLDU.SELAMETLE.
tevbeYA-HAKselamün aleyküm kardeşim...ben 1000 tane almıştım 1000 tane daha alıyorum inşallah...
Vealeykumselam Allah kabul etsin A.e.ol:G
elifimbenim, post: 532813, member: 68221A.S.CUMANIZ MUBAREK OLSUN BEN 10.000 DAHA ALIYORUM A.E.O.
Vealeykumselam seninde cuman mubarek olsun maşallah maşallah Allah kabul etsin süperrrrrrr:G:G:G
Hüsnanuriyigeceler.bende 500 alıyorum.ALLAH cümlemizin dualarını kabul etsin.hoş bir vesile RAB'BA yakın olmayı dileyene,kampanyaya öncülük ve iştirak edenlerden ALLAH razı olsun.sevgi ve hoşgörüyle hep.selametle inşALLAH
Selamunaleykum allah kabul etsin a.e.ol
derya86Selamun Aleykum Bu Güzel Kampanyalara Emeği Geçen Tüm Kardeşlerimden Rabbim Razi Olsun.iki Cihanda Darlik Sikinti Vermesin Rabbimiz. Banada 1000 Tane Yazarmisiniz. Cumaniz Mübarek Olsun Rabbimize Emanet Olun.selam Ve Dua Ile..
Vealeykumselam allah cümlemizden razı olsun Allah kabul etsin :G
fatmanas.a ben daha önce almış olduğum 1000 taneyi okudum..ayrıca 250 tane daha okudum..allaha emanet olun..
Vealeykumselam Allah kabul etsin:G
rüyam3Selamün Aleyküm
Ben 500 adet daha okudum selametle :H
Vealeykumselam allah kabul etsin maşallah a.e.ol:G
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
2.500 TANE BEN ALAYIM, RABBİM CÜMLEMİZİN TESBİHATINI KABUL EYLESİN (AMİN)
ALLAH"A EMANET OLUNUZ.
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,
inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"
B)
ELHAMDÜLİLLAH.
RABBİM YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARTMADI.
RABBİM KATILAN VEYA KATILMAYAN CÜMLE KARDEŞLERİMİZDEN RAZI OLSUN.NE MURATLARI VARSA VERSİN.
AHMET KARDEŞİMLE KONUŞTUK. BU SEFERLİK DUASINI "CENNET YOLCUSU KARDEŞİMİZ YAPACAK."
BUNDAN SONRAKİ KAMPANYA DUALARINIDA SIRAYLA SİZLERE YAPTIRACAGIZ.
YİNEDE FAZLADAN OKUMUŞ OLDUGUNUZ VARSA BURAYA YAZINKİ ONLARIDA EKLEYELİM.
AHMEDİM GELİNCE TOPLAMINI BURAYA YAZAR,İNŞ.SELAMETLE.
RABBİM YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARTMADI.
RABBİM KATILAN VEYA KATILMAYAN CÜMLE KARDEŞLERİMİZDEN RAZI OLSUN.NE MURATLARI VARSA VERSİN.
AHMET KARDEŞİMLE KONUŞTUK. BU SEFERLİK DUASINI "CENNET YOLCUSU KARDEŞİMİZ YAPACAK."
BUNDAN SONRAKİ KAMPANYA DUALARINIDA SIRAYLA SİZLERE YAPTIRACAGIZ.
YİNEDE FAZLADAN OKUMUŞ OLDUGUNUZ VARSA BURAYA YAZINKİ ONLARIDA EKLEYELİM.
AHMEDİM GELİNCE TOPLAMINI BURAYA YAZAR,İNŞ.SELAMETLE.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26116-kampanya-4 · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.