anlamlı bir söz.(resimli).
2.647 görüntülenme · 16 yanıt
RE: anlamlı bir söz.(resimli).
Allah razı olsun kardeşlerim.çok sağolun..ben bu sözü çok beğendim..gerçektende insan maneviyetta gerçek huzuru buluyor..ve bu maneviyatı anlatan çok güzel bir sözdü..çok sağolun kardeşleirm..selametle..
Allah razı olsun kardeşlerim.çok sağolun..ben bu sözü çok beğendim..gerçektende insan maneviyetta gerçek huzuru buluyor..ve bu maneviyatı anlatan çok güzel bir sözdü..çok sağolun kardeşleirm..selametle..
sözler görselliğe döküldükçe dahada bir ahenk kazanıyor...allah razı olsun üstad....çok güzel...hoş resim koymasanda hayal dünyamızda mini mini birşeyler canlanıyor...tabi böyle çoook güzel olmuş...selametle...
sözler görselliğe döküldükçe dahada bir ahenk kazanıyor...allah razı olsun üstad....çok güzel...hoş resim koymasanda hayal dünyamızda mini mini birşeyler canlanıyor...tabi böyle çoook güzel olmuş...selametle...
Allah hepimize imanlı kalpler nasip etsin vede imanımızı muhafaza etderek ölmeyi AMİN...Allah razı olsun kardeş
Allah hepimize imanlı kalpler nasip etsin vede imanımızı muhafaza etderek ölmeyi AMİN...Allah razı olsun kardeş
feyza85252 yazdı:amin kardeşim.amin inş..Allahım razı oslun..
allah razı olsun gerçekten çok güzel vede resimle bütünleşince daha güzel olmuş emeğine sağlık
allah razı olsun gerçekten çok güzel vede resimle bütünleşince daha güzel olmuş emeğine sağlık
яυнυм ℓüтƒυηυ özℓєя" нєяşєу∂є тєк вιя ιмzα 'уα нαу'
ecmain kardeşim.inşAllah..çok sağoalsın..Allahım razı olsun..selam ve dua ile..
ecmain kardeşim.inşAllah..çok sağoalsın..Allahım razı olsun..selam ve dua ile..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/2610-anlamli-bir-soz-resimli · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- bir kaç anlamlı söz resimli Güzel Sözler 6 cevap
- M.yazıcıoğlunun anlamlı vasiyeti Kuran-ı Kerim 10 cevap
- UZUN AMA ÇOK ANLAMLI BİR SOHBET Dini Hikayeler 8 cevap
- Lütfen okuyalım...çok anlamlı bir hikaye Nasihatler 9 cevap
- GÜZEL ANLAMLI CÜMLELER...SİZLERDE EKLEYİNDE ANLAM KAZANSIN..? Güzel Sözler 4 cevap
- ** hayatı anlamlı kılmak** Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.