cümle ümmeti muhammedin bayramı mübarek olsun inşaallah..Rabbim nice nice bayramlara eriştirsin..hayırlara vesile kılsın inşaallah..bayağı oldu siteye girmeyeli...yeni arkadaşlar katılmış,ailemiz giderek büyümüş maşallah...Rahman (cc) ayırmasın bu yoldan..herkese hayırlı bayramlar...
Bayramlaşma
7.634 görüntülenme · 85 yanıt
selamun aleyküm...
cümle ümmeti muhammedin bayramı mübarek olsun inşaallah..Rabbim nice nice bayramlara eriştirsin..hayırlara vesile kılsın inşaallah..bayağı oldu siteye girmeyeli...yeni arkadaşlar katılmış,ailemiz giderek büyümüş maşallah...Rahman (cc) ayırmasın bu yoldan..herkese hayırlı bayramlar...
Ben yeni üyeyim.
Herkese hayırlı bayramlar diliyorum.
Allah kimseyi inançsız ve sevgisiz bırakmasın.
Herkese hayırlı bayramlar diliyorum.
Allah kimseyi inançsız ve sevgisiz bırakmasın.
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 3
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj
moslem_omeresselamu aleykum. kurban bayramınızı tebrik ederim. ben askerdeyken site baya yenilenmiş hayırlı olsun. ALLAH ' a emanet olun.
121. JANDARMA EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI SERİNYOL / HATAY
askerdeyken şu mesajı yazmış...
Makamı Cennet olsun.....
Ya Rabbim........
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
inanın içime nasıl oturdu bu olay.yandı kavurdu.biz birbirimizi görmeden ALLAH cc rızası için sevdik değer verdik.mevlam inşALLAH bu güzel değerli makama kardeşimizi kabul eder.mevlam ailesinede sabır ihsan eylesin.....:A
نعىمة;608212askerdeyken şu mesajı yazmış...
Makamı Cennet olsun.....
Ya Rabbim........
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26085-bayramlasma · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İslamiyet.gen.tr ailesi bayramlaşma Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Sitemizde Bayramlaşma Başlıyor..!Bu halkaya sende katılmak istermisin? Kutlama ve Tebrik Mesajları 44 cevap
- bayramlaşma Allah (c.c) Hazretleri 5 cevap
- Bayramınız kutlu olsun... bayramlaşma yeri Kutlama ve Tebrik Mesajları 0 cevap
- Bayramlaşma formu Kutlama ve Tebrik Mesajları 0 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.