Allahini rizasi icin
2.476 görüntülenme · 25 yanıt
A.S Din kardeslerim sayenizde evlendim sayenizde kismetim acildi.Rabbim sizlere bana okudugunuz her salat-i tefriciye nin bin kati sevap nasip etsin.Sizlerin duasini Rabbim hemen kabul etti ve benim kapali kismetim acildi,evlendim cok mutluyum ama Babam kalp hasatasi ve bobrek lazimmis ve babamin cok borcu var.Ne olur Allah rizasi icin babamin sagligina kavusmasini ve borclarini odemesini saglamak icin yeniden 4444 salat-i tefriciye okuyalim.Okuyan ve okumayan tum kardeslerimden Rabbim razi olsun.Ben sizlerin dualariniz ile evlendim gelin sizlerin dualari ile babami sagligina kavusturmaya calisalim.Rabbim dunya yi 6 gunde yaratmis.Babamin sagligina kavusmasini ve borclarini odemesini de nasip etsin.Sizden Allah rizasi icin Babam icin 4444 salat-i tefriciye istiyorum.
atlantis353548A.S Din kardeslerim sayenizde evlendim sayenizde kismetim acildi.Rabbim sizlere bana okudugunuz her salat-i tefriciye nin bin kati sevap nasip etsin.Sizlerin duasini Rabbim hemen kabul etti ve benim kapali kismetim acildi,evlendim cok mutluyum ama Babam kalp hasatasi ve bobrek lazimmis ve babamin cok borcu var.Ne olur Allah rizasi icin babamin sagligina kavusmasini ve borclarini odemesini saglamak icin yeniden 4444 salat-i tefriciye okuyalim.Okuyan ve okumayan tum kardeslerimden Rabbim razi olsun.Ben sizlerin dualariniz ile evlendim gelin sizlerin dualari ile babami sagligina kavusturmaya calisalim.Rabbim dunya yi 6 gunde yaratmis.Babamin sagligina kavusmasini ve borclarini odemesini de nasip etsin.Sizden Allah rizasi icin Babam icin 4444 salat-i tefriciye istiyorum.
esselamü aleyküm inanın çok sevındım aslında bırazda şaşırdım ku kadar kısa zamanda Allahım sana şükürler olsun Allah mutlu ve daım etsın inşaAllah... hayırlı olsun babanızada Rabbim şifa ve sabır versın Allah yar ve yardımcınız olsun ben şimdilik 100 tane alıyım selam ve dua ile kalın hyırlı aksamlar
cennet_agaci
esselamü aleyküm inanın çok sevındım aslında bırazda şaşırdım ku kadar kısa zamanda Allahım sana şükürler olsun Allah mutlu ve daım etsın inşaAllah... hayırlı olsun babanızada Rabbim şifa ve sabır versın Allah yar ve yardımcınız olsun ben şimdilik 100 tane alıyım selam ve dua ile kalın hyırlı aksamlar
cevap yazmaya cabaladim yazamadim Allah razi olsun.
atlantis353548cennet_agaci
cevap yazmaya cabaladim yazamadim Allah razi olsun.
selamun aleyküm kardeşim ben 100 taneyi okudum bana bı yuz daha yazın benım toplam 200 oldu ayrıca neyı yazamadın anlıyamadım
cennet_agaciatlantis353548
selamun aleyküm kardeşim ben 100 taneyi okudum bana bı yuz daha yazın benım toplam 200 oldu ayrıca neyı yazamadın anlıyamadım
Allah razi olsun,sayenizde dualarinizla hayatim pamuk prenses masali gibi oldu.Ben bunca yil dua ettim ama sizlerin ettigi dualar Allah katinda daha makbulmus demek,hemen kabul oldu.Allah bana ve babama ettiginiz dualarin 1000 misli size sevap versin.Ben az evvel bir cok konuda sey yazdim ama basaramadim insallah bu cevabimi basarabilirim.
atlantis353548cennet_agaci
Allah razi olsun,sayenizde dualarinizla hayatim pamuk prenses masali gibi oldu.Ben bunca yil dua ettim ama sizlerin ettigi dualar Allah katinda daha makbulmus demek,hemen kabul oldu.Allah bana ve babama ettiginiz dualarin 1000 misli size sevap versin.Ben az evvel bir cok konuda sey yazdim ama basaramadim insallah bu cevabimi basarabilirim.
Rabbim ağız tadınızı hiç bozmasın inşaAllah... sevginiz her geçen gün daha da artsın... Rabbim herkesın gönlüne göre hayırlısını versin...babanıza ve tüm hastalarımızda Rabbim acil şifalar versin babanız içinde duada bulundum İNŞRabbim kabul eder...sıkıntılarınızıdan da tez zamanda kurtulursunuz inşaAllah dualarınızda canı gönülden amin dıyorum... listeyı hazırlayın ıstersenız kardeşlerımızde almaya başlarlar selam ve dua ile
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26069-allahini-rizasi-icin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.