Allahini rizasi icin

2.476 görüntülenme · 25 yanıt

Paylaş:
atlantis353548

atlantis353548

Üye · 13 mesaj

A.S Din kardeslerim sayenizde evlendim sayenizde kismetim acildi.Rabbim sizlere bana okudugunuz her salat-i tefriciye nin bin kati sevap nasip etsin.Sizlerin duasini Rabbim hemen kabul etti ve benim kapali kismetim acildi,evlendim cok mutluyum ama Babam kalp hasatasi ve bobrek lazimmis ve babamin cok borcu var.Ne olur Allah rizasi icin babamin sagligina kavusmasini ve borclarini odemesini saglamak icin yeniden 4444 salat-i tefriciye okuyalim.Okuyan ve okumayan tum kardeslerimden Rabbim razi olsun.Ben sizlerin dualariniz ile evlendim gelin sizlerin dualari ile babami sagligina kavusturmaya calisalim.Rabbim dunya yi 6 gunde yaratmis.Babamin sagligina kavusmasini ve borclarini odemesini de nasip etsin.Sizden Allah rizasi icin Babam icin 4444 salat-i tefriciye istiyorum.
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

atlantis353548A.S Din kardeslerim sayenizde evlendim sayenizde kismetim acildi.Rabbim sizlere bana okudugunuz her salat-i tefriciye nin bin kati sevap nasip etsin.Sizlerin duasini Rabbim hemen kabul etti ve benim kapali kismetim acildi,evlendim cok mutluyum ama Babam kalp hasatasi ve bobrek lazimmis ve babamin cok borcu var.Ne olur Allah rizasi icin babamin sagligina kavusmasini ve borclarini odemesini saglamak icin yeniden 4444 salat-i tefriciye okuyalim.Okuyan ve okumayan tum kardeslerimden Rabbim razi olsun.Ben sizlerin dualariniz ile evlendim gelin sizlerin dualari ile babami sagligina kavusturmaya calisalim.Rabbim dunya yi 6 gunde yaratmis.Babamin sagligina kavusmasini ve borclarini odemesini de nasip etsin.Sizden Allah rizasi icin Babam icin 4444 salat-i tefriciye istiyorum.

esselamü aleyküm inanın çok sevındım aslında bırazda şaşırdım ku kadar kısa zamanda Allahım sana şükürler olsun Allah mutlu ve daım etsın inşaAllah... hayırlı olsun babanızada Rabbim şifa ve sabır versın Allah yar ve yardımcınız olsun ben şimdilik 100 tane alıyım selam ve dua ile kalın hyırlı aksamlar
atlantis353548

atlantis353548

Üye · 13 mesaj

cennet_agaci

esselamü aleyküm inanın çok sevındım aslında bırazda şaşırdım ku kadar kısa zamanda Allahım sana şükürler olsun Allah mutlu ve daım etsın inşaAllah... hayırlı olsun babanızada Rabbim şifa ve sabır versın Allah yar ve yardımcınız olsun ben şimdilik 100 tane alıyım selam ve dua ile kalın hyırlı aksamlar

cevap yazmaya cabaladim yazamadim Allah razi olsun.
cennet_agaci

cennet_agaci

atlantis353548
cennet_agaci

cevap yazmaya cabaladim yazamadim Allah razi olsun.

selamun aleyküm kardeşim ben 100 taneyi okudum bana bı yuz daha yazın benım toplam 200 oldu ayrıca neyı yazamadın anlıyamadım
atlantis353548

atlantis353548

Üye · 13 mesaj

cennet_agaci
atlantis353548

selamun aleyküm kardeşim ben 100 taneyi okudum bana bı yuz daha yazın benım toplam 200 oldu ayrıca neyı yazamadın anlıyamadım

Allah razi olsun,sayenizde dualarinizla hayatim pamuk prenses masali gibi oldu.Ben bunca yil dua ettim ama sizlerin ettigi dualar Allah katinda daha makbulmus demek,hemen kabul oldu.Allah bana ve babama ettiginiz dualarin 1000 misli size sevap versin.Ben az evvel bir cok konuda sey yazdim ama basaramadim insallah bu cevabimi basarabilirim.
cennet_agaci

cennet_agaci

atlantis353548
cennet_agaci
Allah razi olsun,sayenizde dualarinizla hayatim pamuk prenses masali gibi oldu.Ben bunca yil dua ettim ama sizlerin ettigi dualar Allah katinda daha makbulmus demek,hemen kabul oldu.Allah bana ve babama ettiginiz dualarin 1000 misli size sevap versin.Ben az evvel bir cok konuda sey yazdim ama basaramadim insallah bu cevabimi basarabilirim.

Rabbim ağız tadınızı hiç bozmasın inşaAllah... sevginiz her geçen gün daha da artsın... Rabbim herkesın gönlüne göre hayırlısını versin...babanıza ve tüm hastalarımızda Rabbim acil şifalar versin babanız içinde duada bulundum İNŞRabbim kabul eder...sıkıntılarınızıdan da tez zamanda kurtulursunuz inşaAllah dualarınızda canı gönülden amin dıyorum... listeyı hazırlayın ıstersenız kardeşlerımızde almaya başlarlar selam ve dua ile
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

s.a babanıza çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin..ben de 100 tane tefriciye almak istiyorum...okudukça alırım allaha emanet olun..
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
fatmana

fatmana

kardeşimize yardımcı olmak isteyen varmı..
fatmana

fatmana

tefriciye almak isteyen varmı..
fatmana

fatmana

cennet ağacı 200
fatmana 100

toplam 300
kalan 3144
fatmana

fatmana

kalan 3144
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

S.A kardesim ben babamiz icin 50 tane alayim,bitirince yine alirim.Allah sifa versin.
fatmana

fatmana

kalan 3094 yardımcı olmak isteyen varmı
fatıma meral

fatıma meral

Aktif Üye · 93 mesaj

ben hayırlı akşamlar .100 tane okudum .ALLAH kabul etsin .a.e.o.
fatmana

fatmana

kalan 2994
fatmana

fatmana

kalan 2994 ..almak isteyen varmı
Arzu_76

Arzu_76