......neden?????

1.437 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM.

Bir gün alimin birine sormuşlar
-Çocuklar neden bu kadar güzel ve temiz olur?
O zat hemen cevap vermiş.
-Günahsızlar temiz ve güzel olur. selametle.B)B)B)B)
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

kasım hadiSELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM.

Bir gün alimin birine sormuşlar
-Çocuklar neden bu kadar güzel ve temiz olur?
O zat hemen cevap vermiş.
-Günahsızlar temiz ve güzel olur. selametle.B)B)B)B)

VE ALEYKÜM SELAM DOĞRU SÖYLEMİŞ ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

HAYIRLI GECELER KASIM ABİ ALİM DOĞRU SÖYLEMİŞ VALLAHİ...
ÂNI YAŞA...
kasım hadi

kasım hadi

CEVDET-71VE ALEYKÜM SELAM DOĞRU SÖYLEMİŞ ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

ALLAH sizdende razı olsun güzel abim.selametle kalın inş.
kasım hadi

kasım hadi

tevbeYA-HAKHAYIRLI GECELER KASIM ABİ ALİM DOĞRU SÖYLEMİŞ VALLAHİ...

seninde hayırlı gecelerin olsun kardeşim.
gecen hayr olunca gündüzünde hayr olur inş.eeee dogru söze ne denirki ? HA UNUTMADAN AVARTARIN GÜZEL OLMUŞ:evet
RABBIMA EMANET OL.
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

kasım hadiseninde hayırlı gecelerin olsun kardeşim.
gecen hayr olunca gündüzünde hayr olur inş.eeee dogru söze ne denirki ? HA UNUTMADAN AVARTARIN GÜZEL OLMUŞ:evet
RABBIMA EMANET OL.

KASIM ABİM SAĞOLASIN ALLAH RAZI OLSUN...BU ARALAR Kİ DUYGULARIMI ANLATIYOR BU AVATAR...PEK GİRMİYORUM BU ARALAR SİTEYE FARKINDAYSAN GİRSEMDE BİŞEYLER YAZMIYORUM....:gulegule
ÂNI YAŞA...
kasım hadi

kasım hadi

tevbeYA-HAKKASIM ABİM SAĞOLASIN ALLAH RAZI OLSUN...BU ARALAR Kİ DUYGULARIMI ANLATIYOR BU AVATAR...PEK GİRMİYORUM BU ARALAR SİTEYE FARKINDAYSAN GİRSEMDE BİŞEYLER YAZMIYORUM....:gulegule

HAYIR OLSUN KARDEŞİM BİR SIKNTINMI VAR.EGER ÖZEL DEGİLSE BUYUR PAYLAŞALIM.DERDİNE ELİMİZDEN GELDİGİNCE ORTAK OLMAYA ÇALIŞALIM.YOKLUGUNU FARK ETTİM AMA SIKINTIN OLDUGUNU BİLMİYORDUM.SELAMETLE.
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

ZATEN BİRKAÇ GÜNDÜR ÇOK HASTAYDIM DAHA BU AKŞAM KENDİME GELDİM...BİRAZ DA SIKINTI VAR İÇİMDE SEBEBİNİ BİLMİYORUM.AMA GALİBA BENİM ÇOKKKKK DUAYA İHTİYACIM VAR...BU SIKINTILARIMDAN KURTULMAM İÇİN RABBİM BANA YARDIM ETSİN İNŞALLAH...
ÂNI YAŞA...
kasım hadi

kasım hadi

tevbeYA-HAKZATEN BİRKAÇ GÜNDÜR ÇOK HASTAYDIM DAHA BU AKŞAM KENDİME GELDİM...BİRAZ DA SIKINTI VAR İÇİMDE SEBEBİNİ BİLMİYORUM.AMA GALİBA BENİM ÇOKKKKK DUAYA İHTİYACIM VAR...BU SIKINTILARIMDAN KURTULMAM İÇİN RABBİM BANA YARDIM ETSİN İNŞALLAH...

geçmiş olsun kardeşim.inan üzüldüm.RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN. sıkıntı bazen bendede olur.hemen bir yerlere gider onu atmaya çalışırım.
bak ben örnegin 6 yıldır fethiyeden dışarıya çıkamıyom.akrabalarım o yüzden hep fethiyeye gelirler.neden dersen "BU DA BANA İMTİHAN."
başka bir zaman sana söz bu konuyu sana anlatırım .RABBİM içindeki sıkıntıları gidersin,kalbine huzur versin.günlerin aydın ve sevinçli olsun inş.selametle.
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

kasım hadigeçmiş olsun kardeşim.inan üzüldüm.RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN. sıkıntı bazen bendede olur.hemen bir yerlere gider onu atmaya çalışırım.
bak ben örnegin 6 yıldır fethiyeden dışarıya çıkamıyom.akrabalarım o yüzden hep fethiyeye gelirler.neden dersen "BU DA BANA İMTİHAN."
başka bir zaman sana söz bu konuyu sana anlatırım .RABBİM içindeki sıkıntıları gidersin,kalbine huzur versin.günlerin aydın ve sevinçli olsun inş.selametle.

ALLAH RAZI OLSUN KASIM ABİM..NE OLUR DUA ET BANA...ŞU MADDİ SIKINTIM HERNEYSE DE HİÇ DEĞİLSE MANEVİ SIKINTILARIMI ATIP RABBİME DAHA ÇOK YÖNELMEM İÇİN DUA ET NE OLUR...:gulegule
ÂNI YAŞA...
kasım hadi

kasım hadi

-DUA BÜYÜKLERİN DUASI OLSUN.
-O AK SAKALLI GÖZÜ YAŞLI HAKK AŞIKLARININ DUASI OLSUN.
-AGZI BAGLI TERTEMİZ SABİLERİN DUASI OLSUN.
-SEHER VAKTİ HAKK HAKK HAKK DİYEN DİLLERİN DUASI OLSUN.
-GÖNLÜN HUZUR CEBİN PARAYLA DOLSUN.
-YÜZÜ GÜLEÇ,DİLİ TATLILAR SENİ BULSUN.
-KASIM ABİNİN DUASIDA, RABBİMİN KATINDA KABUL OLSUN.
-AMİN AMİN AMİN.SELAMETLE.
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

kasım hadiDUA BÜYÜKLERİN DUASI OLSUN.
O AK SAKALLI GÖZÜ YAŞLI HAKK AŞIKLARININ DUASI OLSUN.
AGZI BAGLI TERTEMİZ SABİLERİN DUASI OLSUN
SEHER VAKTİ HAKK HAKK HAKK DİYEN DİLLERİN DUASI OLSUN
GÖNLÜN HUZUR CEBİN PARAYLA DOLSUN.
YÜZÜ GÜLEÇ,DİLİ TATLILAR SENİ BULSUN.
KASIM ABİNİN DUASIDA RABBİMİN KATINDA KABUL OLSUN.
AMİN AMİN AMİN.SELAMETLE

AMİN AMİN AMİN KASIM ABİM SAĞOLASIN...PARADA PULDA GÖZÜM YOK...BEN RABBİME DAHA ÇOK YAKIN OLMAK İSTİYORUM ANCAK BUDUR BENİM KURTULUŞUM İNŞALLAH...
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

KASIM ABİM RABBİME EMANET OL...BENİM SABAH OKULUM VAR VE HALA UYUMADIM...HAYIRLI GECELER OLSUN İNŞALLAH.HAYIRLI UYKULAR..
ÂNI YAŞA...
kasım hadi

kasım hadi

tevbeYA-HAKKASIM ABİM RABBİME EMANET OL...BENİM SABAH OKULUM VAR VE HALA UYUMADIM...HAYIRLI GECELER OLSUN İNŞALLAH.HAYIRLI UYKULAR..

GECEN HAYR OLSUN.
:H:H:H:H
kasım hadi

kasım hadi

:T:T:T:T
allaha emanet ol
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.