Bir gün alimin birine sormuşlar
-Çocuklar neden bu kadar güzel ve temiz olur?
O zat hemen cevap vermiş.
-Günahsızlar temiz ve güzel olur. selametle.B)B)B)B)
1.437 görüntülenme · 14 yanıt
kasım hadiSELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM.
Bir gün alimin birine sormuşlar
-Çocuklar neden bu kadar güzel ve temiz olur?
O zat hemen cevap vermiş.
-Günahsızlar temiz ve güzel olur. selametle.B)B)B)B)

CEVDET-71VE ALEYKÜM SELAM DOĞRU SÖYLEMİŞ ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN
tevbeYA-HAKHAYIRLI GECELER KASIM ABİ ALİM DOĞRU SÖYLEMİŞ VALLAHİ...
kasım hadiseninde hayırlı gecelerin olsun kardeşim.
gecen hayr olunca gündüzünde hayr olur inş.eeee dogru söze ne denirki ? HA UNUTMADAN AVARTARIN GÜZEL OLMUŞ:evet
RABBIMA EMANET OL.
tevbeYA-HAKKASIM ABİM SAĞOLASIN ALLAH RAZI OLSUN...BU ARALAR Kİ DUYGULARIMI ANLATIYOR BU AVATAR...PEK GİRMİYORUM BU ARALAR SİTEYE FARKINDAYSAN GİRSEMDE BİŞEYLER YAZMIYORUM....:gulegule
tevbeYA-HAKZATEN BİRKAÇ GÜNDÜR ÇOK HASTAYDIM DAHA BU AKŞAM KENDİME GELDİM...BİRAZ DA SIKINTI VAR İÇİMDE SEBEBİNİ BİLMİYORUM.AMA GALİBA BENİM ÇOKKKKK DUAYA İHTİYACIM VAR...BU SIKINTILARIMDAN KURTULMAM İÇİN RABBİM BANA YARDIM ETSİN İNŞALLAH...
kasım hadigeçmiş olsun kardeşim.inan üzüldüm.RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN. sıkıntı bazen bendede olur.hemen bir yerlere gider onu atmaya çalışırım.
bak ben örnegin 6 yıldır fethiyeden dışarıya çıkamıyom.akrabalarım o yüzden hep fethiyeye gelirler.neden dersen "BU DA BANA İMTİHAN."
başka bir zaman sana söz bu konuyu sana anlatırım .RABBİM içindeki sıkıntıları gidersin,kalbine huzur versin.günlerin aydın ve sevinçli olsun inş.selametle.
kasım hadiDUA BÜYÜKLERİN DUASI OLSUN.
O AK SAKALLI GÖZÜ YAŞLI HAKK AŞIKLARININ DUASI OLSUN.
AGZI BAGLI TERTEMİZ SABİLERİN DUASI OLSUN
SEHER VAKTİ HAKK HAKK HAKK DİYEN DİLLERİN DUASI OLSUN
GÖNLÜN HUZUR CEBİN PARAYLA DOLSUN.
YÜZÜ GÜLEÇ,DİLİ TATLILAR SENİ BULSUN.
KASIM ABİNİN DUASIDA RABBİMİN KATINDA KABUL OLSUN.
AMİN AMİN AMİN.SELAMETLE
tevbeYA-HAKKASIM ABİM RABBİME EMANET OL...BENİM SABAH OKULUM VAR VE HALA UYUMADIM...HAYIRLI GECELER OLSUN İNŞALLAH.HAYIRLI UYKULAR..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26043-neden · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.