Kampanya 3

8.816 görüntülenme · 141 yanıt

Paylaş:
erciyes1984

erciyes1984

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

cennet_agaci
RABBİM SİZLERDE DE RAZI OLSUN İNŞAALLAH ... 4. Kampanyayı bilmıyorum ama bence sayıyı 100.000 çıkartın kardeşlerım kızıcak belkı ama az olunca hemen bıtıyor... en iyisi mıktarı yükseltmek :D:D

Selamunaleykum kardeşim Allah razı olsun senin ğibi güzel kalpli kardeşlerimizin sayesinde dayanmıyor 4.nün miktarını bu bittikten sonra kararlaştırırız Allah kabul etsin A.E.OL:G
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

645 de ben alıyorum eklersiniz
erciyes1984

erciyes1984

SELAMUNALEYKUM KOMŞUM 200 BEN 300 ALDIM ALLAH HEPİMİZİNKİNİ KABUL ETSİN A.E.OL
erciyes1984

erciyes1984

cennet_agaci645 de ben alıyorum eklersiniz

Hesabı kolaylaştırdın :) a.e.o:G
cennet_agaci

cennet_agaci

erciyes1984Hesabı kolaylaştırdın :) a.e.o:G

EVET AYNEN ÖYLE OLDU AMA SANIRIM BIRAZDAN BUDA BITER ... GÖZÜM 500 DE KALDI BITSIN O 500 ALIRIM KIMSE ALMAZSA :K:K
derya86

derya86

Kıdemli Üye · 349 mesaj

Selamun Aleykum Kardeşim 500 Tanede Bana Yazarmisin Kimse Almadan Yetişeyim.rabbime Emanet Olun Inşallah
erciyes1984

erciyes1984

cennet_agaciEVET AYNEN ÖYLE OLDU AMA SANIRIM BIRAZDAN BUDA BITER ... GÖZÜM 500 DE KALDI BITSIN O 500 ALIRIM KIMSE ALMAZSA :K:K

:) Allah razı olsun tebrik ederim inşallah nickin gibi cennette bi agac olursun bizlerde altında gölgeleniriz Allah orada nuluşmayı nasip etsin A.E.OL:G
cennet_agaci

cennet_agaci

erciyes1984:) Allah razı olsun tebrik ederim inşallah nickin gibi cennette bi agac olursun bizlerde altında gölgeleniriz Allah orada nuluşmayı nasip etsin A.E.OL:G

AMİN İNŞAALLAH ADIMIN ANLAMI CENNET AGACI İNŞ RABBİM BİZLERİ ORDA DA AYIRMAZ SİZ BANA 500 DAHA YAZIN :D:D GERCİ FAZLALIK OLAN 500 GITTI AMA NEYSE
derya86

derya86

Kıdemli Üye · 349 mesaj

Selamun Aleykum Kardeşim Bana 500 Daha Yazarmisin
erciyes1984

erciyes1984

derya86Selamun Aleykum Kardeşim 500 Tanede Bana Yazarmisin Kimse Almadan Yetişeyim.rabbime Emanet Olun Inşallah

VEALEYKUMSELAM ALLAH KABUL ETSİN A.E.OL:G
erciyes1984

erciyes1984

derya86Selamun Aleykum Kardeşim Bana 500 Daha Yazarmisin
TAMAM OZAMAN SENİNLE BİTMİŞ OLDU ALLAH KABUL ETSİN DUASINI YAZARIZ İNŞALLAH A.E.OL:G
erciyes1984

erciyes1984

cennet_agaciAMİN İNŞAALLAH ADIMIN ANLAMI CENNET AGACI İNŞ RABBİM BİZLERİ ORDA DA AYIRMAZ SİZ BANA 500 DAHA YAZIN :D:D GERCİ FAZLALIK OLAN 500 GITTI AMA NEYSE

DERYA86 KARDEŞİMİZ BİTRDİ ALLAH KABUL ETSİN ARTIK 4. KAMPANYADA HEDEFİ YÜKSELTİRİZ MAŞALLAH :) :G
cennet_agaci

cennet_agaci

ŞÜKÜR BUDA ALLAHIN İZNİYLE BİTTİ RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM AHMET.

MAŞAALLAH BUDA BİTTİ. RABBİM YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARTMADI,İBLİSİN KIRILMADIK BİR YERİ KALDIMI.:K:K

ŞİMDİ GÜZEL KARDEŞİM EGER SENDE RAZI OLURSAN BU DUAYI B) CENNET AGACINA B) YAPTIRALIM.ÇÜNKÜ ÖTEKİ KAMPANYAYLA BU KAMPANYADA ÇOK EMEGİ VARDIR.
SEN NE DERSİN?
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Selam Aleyküm kardeşlerim dün aldığım 500 taneyi okudum ayrıca bugün 1000 tane daha okudum Rabbim kabul etsin tekrar okuduğum zaman eklerim inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı osun selam ve dua ile.Allah hepimizden razı olsun..
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
cennet_agaci

cennet_agaci

kasım hadiSELAMÜN ALEYKÜM AHMET.

MAŞAALLAH BUDA BİTTİ. RABBİM YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARTMADI,İBLİSİN KIRILMADIK BİR YERİ KALDIMI.:K:K

ŞİMDİ GÜZEL KARDEŞİM EGER SENDE RAZI OLURSAN BU DUAYI B) CENNET AGACINA B) YAPTIRALIM.ÇÜNKÜ ÖTEKİ KAMPANYAYLA BU KAMPANYADA ÇOK EMEGİ VARDIR.
SEN NE DERSİN?

ve aleyküm selam abicim böyle düşünmen beni çok mutlu etti çok saol yalnız ben duasını bilmiyorum nasıl yapıcağımıda bilmıyorum yapmayı çok isterdim...bir arastırıyım eğer bulabılırsem yaparım büyük bir zevkle hemde
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

kasım hadiSELAMÜN ALEYKÜM AHMET.

SEN NE DERSİN?

s.a allah hepinizden razı olsun maşallah gerçekten 3 günde bitti şeytanın kırılmadık tarafı kalmadı kasım abi kampanya 4 ne zaman başlayacak a.e.o

.: Abdurrahman Önül / Başlayalım Zikire :.
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

kasım hadi

kasım hadi

ekremeees.a allah hepinizden razı olsun maşallah gerçekten 3 günde bitti şeytanın kırılmadık tarafı kalmadı kasım abi kampanya 4 ne zaman başlayacak a.e.o

.: Abdurrahman Önül / Başlayalım Zikire :.

selamün aleyküm.
ahmet ne zaman hazır derse o zaman başlayacak.
her halde onun çalışmasını yapıyordur. bir konuşalım bakalım en kısa zaman da hazır olur.inş.selametle.
kasım hadi

kasım hadi

cennet_agaci
ve aleyküm selam abicim böyle düşünmen beni çok mutlu etti çok saol yalnız ben duasını bilmiyorum nasıl yapıcağımıda bilmıyorum yapmayı çok isterdim...bir arastırıyım eğer bulabılırsem yaparım büyük bir zevkle hemde

sen duanı yinede araştır ama inan canı gönülden edilen dua çok makbuldür.
çok süslü kelimelerden ziyade RABBINA sıgınaraktan samimi olarak istedigin dua daha makbuldür.
tabiiki ahmette tamam derse duayı sen yap.benim gönlümden geçen bu. selametle.
laves

laves

Kıdemli Üye · 285 mesaj

ben dun aksam bıtırırım dedım ama aldıklarımı bıtıremedım nolur hakkınızı helal edın benı bekleyebılırmısınız okuyorum az bısey kaldı
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.