erciyes1984:) abi hakikaten yaa Allah razı olsun maşallah yüksetelim bencede yoksa sabaha kalmayacak 25.000 iyiymi_?
30,000
biraz dilimiz bu zikire alışsın.:evet:evet:evet
8.816 görüntülenme · 141 yanıt
erciyes1984:) abi hakikaten yaa Allah razı olsun maşallah yüksetelim bencede yoksa sabaha kalmayacak 25.000 iyiymi_?
kasım hadi30,000
biraz dilimiz bu zikire alışsın.:evet:evet:evet
Resulaydin
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
BENDE 500 TANE İLE BAŞLAYAYIM İNŞ.
SELAM VE DUA İLE
Gonlumun_guluEssalamun aleykum kardesim simdilik 500 tane alabilirim Allah (c.c.) ye emanet olun.
fatmanas.a ben şimdilik 500 alıyorum..bitirdikçe yine alırım .inşallah.allaha emanet olun
keltepes.aleyküm Kardeşim...
500 Tane Okudum...500 Daha Aliyorum..
Rabbim Kusursuz Kabul Etsin Inşallah..
A.e.olun Dua Ile...
Hayirli Geceler..
cennet_agaciesselamü aleyküm kusura bakmayın ancak girme fırsatı bulabildim 3.forumuda açmışsınız maşallah Allah kabul etsin inşaAllah bende 5000 tane alıyım şimdilik selametle hayırlı akşamlar...
cennet_agaciesselamü aleyküm kusura bakmayın ancak girme fırsatı bulabildim 3.forumuda açmışsınız maşallah Allah kabul etsin inşaAllah bende 5000 tane alıyım şimdilik selametle hayırlı akşamlar...
kasım hadialeyküm selam
inşaallah cennet-agacı,nın meyvesini yiyecek olan nur yüzlü kardeşim.senin bu çabanı mevlam cennetteki agaçların altında dinlenmeyle mükafatlandırsın inş.
selametle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25978-kampanya-3 · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.