cinayet !

1.805 görüntülenme · 19 yanıt

Paylaş:
gizemmsevgi

gizemmsevgi

Kıdemli Üye · 185 mesaj

çok kötu oldummmmm:(:(:( cinayet yaaa resmenn....!
KERAY

KERAY

Kıdemli Üye · 129 mesaj

çok Zor Izledim Ve Dayanamadim Kapadim Krdeşim,küçücük Ama Cani Var.çoğu Insan Evlat Diye Yanarken,yapilmasin Bu Cinayetler Inşallah
Fatih dere

Fatih dere

Yeni Üye · 8 mesaj

cinayet

cinayet

arkadaşlar ALLAH ın vermiş oldugunu biz nasıl istemeyiz bence bu bir yerde ALLAH a isyandır.Rabbim islah eylesin.Rabbim kimseyi şaşırtmasın.
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

s.a kardeşim izleyemedim çpk kötüydü görüntü allah ıslah ersin allahın emirlerine karşı gelenleri a.e.o
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

s.y.h

s.y.h

Aktif Üye · 82 mesaj

çok olmuştu bunu göreli ben ..çok kötü olmuştum ..kürtaj=cinayettir ;)
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

izleyemedim çok Kötü Oldum....

Rabbim Islah Etsin Böyle Insanlari Inşallah..

A.e.olun Dua Ile..
s.y.h

s.y.h

Aktif Üye · 82 mesaj

bence sonuna kadar izlenmeli ve başkalarınada izletilmeli ..
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

________selamün aleyküm
sonuna kadar izleyemedim nasıl yapar bir anne bunları nasıl izin verir
rabbim ıslah etsin
hayırlı cumalar
selam ve dua ile_________
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

BU RESMEN CİNAYETTİR KARDEŞİM YA ÇOK KÖTÜ BAKAMADIM ZATEN GERİSİNİ DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM...
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

s.a ben denedim bi türlü acılmadı yaa merak ettim şimdi..
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

policdemo, post: 649340, member: 62565s.a ben denedim bi türlü acılmadı yaa merak ettim şimdi..

ve aleykümselam kardeşim çok kötü ya izlemeni tavsiye etmem ama merak etmen normal evet. sayfa açıldıktan sonra yukarıda bir uyarı çıkıyor. oraya sağ tıkla ve activex denetimini çalıştır demek gerekiyor sonra açılıyor video...
bende de aynısı olmuştu.
selametle...
ysmnkaos

ysmnkaos

Mübarek Üye · 1.327 mesaj

Korkunç...vahşet.....

bir insanı ahlaken değilde sadece zihnen eğitmek,

topluma bela kazandırmaktır...
yasagason

yasagason

Yeni Üye · 6 mesaj

şüphe

şüphe

tabi ki kürtaj cinayet ancak ben birşeyden emin olamadım.

görüntülerde parayla karşılaştırılan eller var örneğin.yanlız benim bildiğim kadarıyla cenin o kadar küçükken hatlarının böyle belli olmaması lazım.görüntüdekiler çok şekilliler,bu da bende gerçek mi maket mi olduklarına dair bir soru işareti oluşturdu. etkiyi arttırmak için biraz abartılmış bir video da olabilir.

yine de sonuç değişmez tabi kürtaj cinayettir.
sevgi dinc

sevgi dinc

Mübarek Üye · 529 mesaj

kürtaj cinayettır
vidyoyu seyrettım sonuna kadar ama cok kötü oldum
bunu kürtaj olan kadınlara seyrettıreceksınız sonra ne düşündüklerini ögrenmek isterdım
rabbım yüreklerıne vizdan versın allah affetsın

--------------------------------------------------------------------------------

tabi ki kürtaj cinayet ancak ben birşeyden emin olamadım.

görüntülerde parayla karşılaştırılan eller var örneğin.yanlız benim bildiğim kadarıyla cenin o kadar küçükken hatlarının böyle belli olmaması lazım.görüntüdekiler çok şekilliler,bu da bende gerçek mi maket mi olduklarına dair bir soru işareti oluşturdu. etkiyi arttırmak için biraz abartılmış bir video da olabilir.

yine de sonuç değişmez tabi kürtaj cinayettir.

ben maket oldunun sanmıyorum damarları falan belli oluyor kanlı zaten
yanı bana hıç maketmış gibi gelmedı et oldugu cok belli
selametle
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

bebeginde hiç bir problem yokken ve kurtaj olmak mecburiyetinde degilsen kesin ve kesin kurtaj cinayetlerin en basta gelenidir.... bu soyledigim yanlis anlasilmasin bazen bebek tam tutunup buyuyemiyor ve mecburen kurtaj olunmak zorunda kaliniyor yoksa oyle sakat dogacagi belli olan bebeklerden bahsetmiyorum selam ve dua ile...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
ESİLA NUR

ESİLA NUR

Kıdemli Üye · 159 mesaj

Her ne kadar görmesemde hepnzin söylediğine katılıyorum arkadaşlar.
ALLAH BÖYLELERİNİ ISLAH EYLESİN
نعىمة

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj

aman Allahım keşke izlemeseydim, ama kürtaj yapmayı uygun görenler mutlaka izlemeli...bu bir insan öldürmektir, bebeğin canına kıymaktır....kıyamette de bu bebek gelipte anne benim canıma niçin kıydın der
kürtaj kesinilkle yasaktır, süre ne kadar olursa olsun..
tek istisna eğer doktorlar hamilelik yüzünden kadının hayatı tehlikede olduğunu söylüyorsa..
Allah korusun ,bu ne vahşet, hatta izlediğim bir programda kürtaj esnasıda bebeğin iğneden kaçmaya çalıştığını , pıçakların de onu canlı canlı parçaladığını , önce ayağını sonra elini kopardığını kaydeden bir video gösterdiler...
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

Im_muslimve aleykümselam kardeşim çok kötü ya izlemeni tavsiye etmem ama merak etmen normal evet. sayfa açıldıktan sonra yukarıda bir uyarı çıkıyor. oraya sağ tıkla ve activex denetimini çalıştır demek gerekiyor sonra açılıyor video...
bende de aynısı olmuştu.
selametle...

sağol kardeş...keşke bakmasaydım ya bu ne böle tam vahşet ALLAH ıslah etsin nedim...
s.y.h

s.y.h

Aktif Üye · 82 mesaj

Kesinlikle cinayet, yukarıdaki görüntüler maket olamaz cımbızla dokunuyor bir yerde doktor esnekliği gerçek olduğu oradan anlaşılabilir :(
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.