Dualariniza Ihtiyacim Var
819 görüntülenme · 6 yanıt
Selamun Aleyküm Benim Eşim Askerde Ve Yokluğundan Kaynaklanan Sikintilarim Var.rabbim Kimseyi Bunaltmasin Sabretmek Zor Oluyor. Hepimiz Biliyoruz Ki Müminin Mümine Duasi Kabul Olurmuş... Ben De Sizden Dua Istiyorum Allah Sabrini Bol Verdiği Kullardan Eylesin.rabbim Hepinizden Razi Olsun...
Allahcc yar ve yardımcın olsunn ablacım.rabbim sabrını versinn..İnşallah rabbim cc içindeki sıkıntıları tez zamanda kurtarır ve ferahlığını verir..Eşin ve sen Allah'acc Emanet ol...Selametle...
Selamün Aleyküm
Rabbim öncelikle tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun Allah c.c. onlara güç ve kuvvet versin sağ sağlim yuvalarına dönmeyi nasip etsin
Rabbim sizinde yardımcınız olsun sabır versin tez zamanda eşinize kavuşmayı nasip etsin
Selametle Rabbime emanetsiniz:H
Rabbim öncelikle tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun Allah c.c. onlara güç ve kuvvet versin sağ sağlim yuvalarına dönmeyi nasip etsin
Rabbim sizinde yardımcınız olsun sabır versin tez zamanda eşinize kavuşmayı nasip etsin
Selametle Rabbime emanetsiniz:H
miyase özbekSelamun Aleyküm Benim Eşim Askerde Ve Yokluğundan Kaynaklanan Sikintilarim Var.rabbim Kimseyi Bunaltmasin Sabretmek Zor Oluyor. Hepimiz Biliyoruz Ki Müminin Mümine Duasi Kabul Olurmuş... Ben De Sizden Dua Istiyorum Allah Sabrini Bol Verdiği Kullardan Eylesin.rabbim Hepinizden Razi Olsun...
aleyküm selam eşinizi Allah sağ salim kavuşturmayı nasip etsin cümle din kardeşlerimle beraber
şeytanın vesveselerinden Allaha sığın şeytan devamlı vesvese verir ya bişey olursa ya birdaha göremessem gibi vesveseler verir ama kalbinizi ferah tutun çünkü Rahmana emanet bütün askerlerimiz sabırlı olup kalbinizi bozmayın vakit namazlarınızı ve teheccüd namazı kılın namazdan sonra dua edin namazdan sonraki dua en makbul olan duadır selametle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25930-dualariniza-ihtiyacim-var · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- dualariniza ihtiyacim var Görüş- Öneri- İstek 5 cevap
- Kardeşler Benim De Tefriciyeye Ihtiyacim Var Yardim Edebilir Misiniz Dini Hikayeler 1 cevap
- Kardeşler Benişm De Tefriciyeye Ihtiyacim Var Yardim Edebilir Misiniz Dini Hikayeler 30 cevap
- Yardima Ihtiyacim Var Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.