babam'a

1.703 görüntülenme · 19 yanıt

Paylaş:
god one

god one

Kıdemli Üye · 440 mesaj

Baba

Sığmazsın bilirim bir kaç mısraya,
Anlatmak isterim seni dünyaya,
Acelen neydiki uçtun semaya,
Mezar,ının başında ağlarım baba,

Gururu sevgiyi senden öğrendim,
Mis gibi kokunu özledim baba,
Bu kadar genç yaşda ölmemeliydin,
Hasretin ciğerimi deliyor baba,

Bu kadar acıya nasıl dayandın,
Sabırlı olmayı öğrettin baba,
Bu koca dünyaya neden sığmadın,
Geride bıraktın bizleri baba,

Hastane yolları kaderin oldu,
Yanında biz varız üzülme baba,
O kanser illeti ecelin oldu,
Mevladan ümitler kesilmez baba,

Sen gittin kimsemiz kalmadı şimdi,
Bizi terketmeye hakkın yok baba,
Dostum dediklerin düşmandır şimdi,
İyiki namerdi görmedin baba,

Ağlarım gizlice sensiz günlerde,
Faydasız bilirim ağlamak baba,
Yaşamak isterdin sende bizlerle,
Sensizken mutsuzuz inanki baba,

Siğaran elinde kaşların çatık,
Nasılda sevğini gizlerdin baba,
Bir dilim ekmeğe soğanı katık,
Çayıda çok fazla severdin baba,
feyza85252

feyza85252

Kıdemli Üye · 223 mesaj

RE: babam'a

canımın içi bu şiir sana aitseee anlaşılan babanı kaybetmişsin Allah gani gani rahnmet etsin ben başın saolsunları pek sevmem dünyevi gelir bana bide yapmacık başımız Yyalnı Allah (c.c.)dır ondan başka sığınağımız yoktur ..Kalpten yazılan şiirin için ellerine sağlık Ahhh allah sabrınız artırsın namertlerede karşı koyma güzcü versin inşallah
god one

god one

Kıdemli Üye · 440 mesaj

canım bu benim kendi şiirim değil fakat babamın kendi babasına yazdığı bir şiir bende bunu babam öldüğünden beri saklarım benimde çok hoşuma gidiyor
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

Mübarek Üye · 3.537 mesaj

ÇOK GÜZEL BABA HASRETİ (8BENİM GİBİ) ÇEKENLERE VE BABASINI KAYBEDENLERE ALLAH YARDIM ETSİN
god one

god one

Kıdemli Üye · 440 mesaj

allah razı olsun kardeşim...rabbim kimseyi yetim bırakmasın inş.tabi o en hayırlısını veren en iyisini bilendir
god one

god one

Kıdemli Üye · 440 mesaj

allah babana gani gani rahmet eylesin inşallah.
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

BABAM ÖLMEMİŞ :) MEMLEKETTE
god one

god one

Kıdemli Üye · 440 mesaj

özürdilerim:)allah korusun ozaman
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

ÖNEMLİ DEGİL RABBİM BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN İNŞALLAH
god one

god one

Kıdemli Üye · 440 mesaj

inş.canım benim babası olan herkeze tek tavsiyem her sarılışınızda son kezmiş gibi doya doya sarılın.......hasreti çok acıveriyo yoksa....
tubagny

tubagny

Üye · 10 mesaj

god one haklı
ınsanın yanına sadece o kalıyor
sıırı okuyunca babam ıcın yazılmıs sankı dedım
bende babamı kanserden 43 gun once kaybettım
feyza85252

feyza85252

Kıdemli Üye · 223 mesaj

Allah rahmete ylesin kardeşim ben 4 yl önce kaybettim ama dün gibi..tek tesellim Allahdan gelen herşeye razı olmam
nurun sesi

nurun sesi

Yeni Üye · 4 mesaj

allah geçmişlerimize
rahmet eylesin
nurun sesi

nurun sesi

Yeni Üye · 4 mesaj

allah geçmişlerimize
rahmet eylesin
fidan

fidan

Mübarek Üye · 947 mesaj

feyza85252 yazdı:
Allah rahmete ylesin kardeşim ben 4 yl önce kaybettim ama dün gibi..tek tesellim Allahdan gelen herşeye razı olmam

EVET İNSANIN AKLINDAN HİÇ ÇIKMIYOR BENDE BABAMI 10 SENE ÖNCE KAYBETTİM AMA O SON HALİ O SARI VE SOĞUK YÜZÜ HİÇ AKLIMDAN ÇIKMIYOR O SOĞUK YANAĞINDAN SON ÖPÜŞÜM HELE HALA TADI BENDE ALLAH RAHMET ETSİN BÜTÜN ÖLÜLERİMİZE O ZAMNALAR ÇOK İSYAN ETTİM NİYE BENİM BABAM DİYE NİYE YANIMDA YOK DİYE YADA BABAM OLSA BÖYLE OLMAZDI DİYE ALLAH BU TÜR İSYANLARDAN CÜMLEMİZİ KORUSUN VE ŞUAN NEZAMAN ÇOK ÜZELSEM UMUTSUZ OLSAM ONU RÜYAMDA GÖRÜRÜM SANKİ BENİM ÜZÜLDÜĞÜMÜ ANLAMIŞ GİBİ O YEŞİL GÖZLERİYLE ÜMİT VERİR BANA SANKİ HİÇ GİTMEMİŞ HEP YANIMDAYMIŞ GİBİ GELİR.
feyza85252

feyza85252

Kıdemli Üye · 223 mesaj

EVET İNSANIN AKLINDAN HİÇ ÇIKMIYOR BENDE BABAMI 10 SENE ÖNCE KAYBETTİM AMA O SON HALİ O SARI VE SOĞUK YÜZÜ HİÇ AKLIMDAN ÇIKMIYOR O SOĞUK YANAĞINDAN SON ÖPÜŞÜM HELE HALA TADI BENDE ALLAH RAHMET ETSİN BÜTÜN ÖLÜLERİMİZE O ZAMNALAR ÇOK İSYAN ETTİM NİYE BENİM BABAM DİYE NİYE YANIMDA YOK DİYE YADA BABAM OLSA BÖYLE OLMAZDI DİYE ALLAH BU TÜR İSYANLARDAN CÜMLEMİZİ KORUSUN VE ŞUAN NEZAMAN ÇOK ÜZELSEM UMUTSUZ OLSAM ONU RÜYAMDA GÖRÜRÜM SANKİ BENİM ÜZÜLDÜĞÜMÜ ANLAMIŞ GİBİ O YEŞİL GÖZLERİYLE ÜMİT VERİR BANA SANKİ HİÇ GİTMEMİŞ HEP YANIMDAYMIŞ GİBİ GELİR.

canımsın yaaa inan öyle oluyo rabbim sabrımızı artırsın ve yolundan ayırmasın inşallah isyan kapılarını kapatsın gönlümüzdee
medahms

medahms

Mübarek Üye · 1.989 mesaj

s.a. teşekkürler kardeşim eline sağlık güzel bir şiir
cigdem

cigdem

Mübarek Üye · 548 mesaj

KARDEŞİM PAYLAŞIMIN İÇİN ÇOK SAĞOL.ELHAMDÜLİLLAH BABAM YAŞIYOR AMA BU TÜR YAZILARI OKUYUNCA İNSAN İSTİYORKİ HAYATTAYKEN DAHA ÇOK KIYMETLERİNİ BİLELİM.BABASI VEFAT EDEN KARDEŞLERİMDE İNŞ BAKİ BİR HAYAT VAR ORDA RABBİM BİZLERİ TÜM SEVDİKLERİMİZLE BULUŞTURUCAK.RABBİM SİZLEREDE SABIR VERSİN.
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

Mübarek Üye · 2.624 mesaj

selamun aleyküm canım benim.Allah rahmet eylesin güzel kardeşim..Allah sabırlar ihsan eyleisn.ben bütün kalbimle senin bu sabrı göstereceğini inanıyorum..canım benim unutmaki bizlerde yolcuyuz.ne mutlu babana ki geride senin giib çok hayırlı bir evlat bırakmış..yüreği güzel kardeşim ..rabbime emanet ol..
sevde

sevde

Yeni Üye · 4 mesaj

benim böyle bir acım yok ama yüce mevlam neyi ne zamn alacağını bilir ALLAH babasızlara sabır babası olupta kıymet bilmeyenlerede kaybetmeden değer bildirsin. neylerim dünya malını isterim aile bağını
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.