Acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne M.Akif
Bilgisayırınız BESMELE ile açılsın
7.395 görüntülenme · 51 yanıt
ALLAH razı olsun kardeşim sevabında bizlere ortak ol.:)yalnız bi şey sorcam.program şimdi ücretliyse bizim ücretsiz indirmemiz bir mesuliyet doğurur mu acaba?
Bacımın iffeti batmakda rezilin gözüne
hicretturkanALLAH razı olsun kardeşim sevabında bizlere ortak ol.:)yalnız bi şey sorcam.program şimdi ücretliyse bizim ücretsiz indirmemiz bir mesuliyet doğurur mu acaba?
kullandığımız office programları. winrar. xp veya vista. veya bilgisayara indirdiğimiz ilahiler.. oynadığımız oyunlar. o kadar çok ücretli program lisanssız kullanılıyor ki.. Allah sonumuzu hayır etsin..
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
Bu programı laptopuma indirmiştim,bi gün okula götürdüm kütüphaneye gidiyorduk,ben mescite gitcem die laptopu arkadaslara verdim,geri geldiğimde hepsi gülüodu,ben onlra besmeleyle açıldıgını söylemeyi unutmusum,onlara acınca laptopu,bütün kütüphane duymus o sessizlikte tabi dönüp bakmısşlar...OOhhh ii olmuş :P :P:)
:a21:bende indirdim:a20:
çok sagolasın allah razı osun.insanlar teknolojiyi hep böyle güzel şeyler için kullansalar ne kadar güzel olurdu...
çok sagolasın allah razı osun.insanlar teknolojiyi hep böyle güzel şeyler için kullansalar ne kadar güzel olurdu...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25709-bilgisayiriniz-besmele-ile-acilsin · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.