gerçek bir hikaye

789 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
eyüp1

eyüp1

Kıdemli Üye · 158 mesaj

bizim caminin imamından bahsetmek istiyorum

camimizin hocası bir zaman bilardoya gidiyordu oyuna merağındandır diye dedikodu yapılıyordu bu hoca yoldan çıktı hiç cami hocası oyuna gidermi gibilerinden dedikodular çıkmıştı.
biraz zaman sürdü bu durum sonralarda vakit namazlarında yeni yüzler görülmeye başlandı camiye hiç gelmeyenler vakit namazlarının çoğunu camide kılmaya başladılar
olay çok farklıymış hocamız bilardoya giderek oradaki insaları camiye namaza davet ediyormuş. ben sizin bilardonuza geliyorum sizde benimle camiye gelin namaz kılın diyerek namazın önemini güzelliğini anlatmış ve namaz kılmayan insanlara bir vesile olmuş.

Allah cümlemizi bu tür vesilelere nail eder inşallah
erciyes1984

erciyes1984

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

Selamunaleykum kardeşim malesef bizim toplumumuz ön yargılı ama ezelden beri böyle degilmi bu ön yargı bizim toplumda degişecek gibi gorunmuyor.AEO
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

Selamün aleyküm eyüp kardeş
ALLAH o hocadanda sendende razı olsun.niyet hayr olunca akıbette hayr oluyor.selametle.
eyüp1

eyüp1

Kıdemli Üye · 158 mesaj

erciyes1984Selamunaleykum kardeşim malesef bizim toplumumuz ön yargılı ama ezelden beri böyle degilmi bu ön yargı bizim toplumda degişecek gibi gorunmuyor.AEO

aleyküm selam inşallah değişek kardeşim selametle
eyüp1

eyüp1

Kıdemli Üye · 158 mesaj

kasım hadiSelamün aleyküm eyüp kardeş
ALLAH o hocadanda sendende razı olsun.niyet hayr olunca akıbette hayr oluyor.selametle.

aleyküm selam inşallah cümlemizden razı olsun Allah
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

Amin inşallah. İşin içini dışını bilmeden yargılıyorlar insanı. Halbuki imam çok hayırlı bir işe vesile olmuş. Allah'a emanet olun.

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.