Vah Vahhh!!!!!

3.853 görüntülenme · 55 yanıt

Paylaş:
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

selamunaleykum guzel bir paylasimdi emegine saglik abi selam ve dua ile
...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

erciyes1984Selamunaleykum kasım abim senden zikir kampanyasına öncülük etmeni istiyorum büyüğümüz olarak.A.E.O

aleyküm selam ahmet
bahsettigin kampanyaya tabiiki katılırım.ama ben her daim burada olamıyorum.yani işler sıkışınca bazen buraya hiç ugrayamıyorum.ama bana bir formül söylersen düşünürüm.ALLAH razı olsun.selametle.
kasım hadi

kasım hadi

huzunlu_gurbet, post: 525722, member: 64185selamunaleykum guzel bir paylasimdi emegine saglik abi selam ve dua ile
...

aleyküm selam kardeşim .hoş geldin.ALLAH razı olsun.dua büyüklerin duası olaraktan üzerimize olsun.ALLAHIMA emanetsin kardeşim.
erciyes1984

erciyes1984

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

Abi önemli değil siteye girdikce kampanyaya katılırsın mesela şimdi 100 salavat'la + 100 sübhanallah'la katılabilirsin bitirince tekrar alırsın.
kasım hadi

kasım hadi

erciyes1984, post: 525728, member: 24008Abi önemli değil siteye girdikce kampanyaya katılırsın mesela şimdi 100 salavat'la + 100 sübhanallah'la katılabilirsin bitirince tekrar alırsın.

ahmet kardeşim.forumu benmi açayım yoksa senmi açacan.adetinide sen belirle ona göre başlayalım
erciyes1984

erciyes1984

kasım hadi, post: 525729, member: 39422ahmet kardeşim.forumu benmi açayım yoksa senmi açacan.adetinide sen belirle ona göre başlayalım

Abi ben actım konuyu seni bekliyom sen ğönlünden gecen kadar sana zahmet olmayacak şekilde adeti seç Kampanya yazıyor konu başlıgında.
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

[SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
ALLAH senden de razı olsun.amin.
ya avarttaki çocukgu görünce yanaklarını ısırasım geliyor.senin neyin oluyor. selametle.

Abi o benim biricik yeğenem BURHAN EMRE yaaaaaaaa onu bir görseniz offff offf kelimeler yetmiyor onun tatlılığını anlatmaya (şeker yok yok lokum,bal ,pekmez:K nebilim işte hepsinin karışımı)...selametle
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
kasım hadi

kasım hadi

meltem[SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
ALLAH senden de razı olsun.amin.
ya avarttaki çocukgu görünce yanaklarını ısırasım geliyor.senin neyin oluyor. selametle.

Abi o benim biricik yeğenem BURHAN EMRE yaaaaaaaa onu bir görseniz offff offf kelimeler yetmiyor onun tatlılığını anlatmaya (şeker yok yok lokum,bal ,pekmez:K nebilim işte hepsinin karışımı)...selametle

zaten resminden belli oluyor. ALLAH esirgesin.bahtını hayırlı eylesin amin.benim yerime benim agzımla onun iki ellerinden öp.olurmu.selametle.
erciyes1984

erciyes1984

Allah bağıslasın vatana millete hayırlı olur inşallah.
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

Allah sizlerden razı olsun ...abi o malesef yanımızda değil bayramda görmeye gidicem inşllh sizin adınızı onun minik ellerini öperim... erciyes kardeşim Allah razı olsun amin....
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
Y.e.K.M

Y.e.K.M

Kıdemli Üye · 116 mesaj

selamın aleyküm kardeşim paylaşımın çok güzeldi leyla ile mecnun u duyduk paylaşımın güzeldi...

A.E.O
selametle...
kasım hadi

kasım hadi

Y.e.K.M, post: 525805, member: 25977selamın aleyküm kardeşim paylaşımın çok güzeldi leyla ile mecnun u duyduk paylaşımın güzeldi...

A.E.O
selametle...

aleyküm selam kardeşim.RABBIM yar ve yardımcınız olsun.ALLAHIMA emanetsiniz.selametle.
iklim.ela

iklim.ela

Mübarek Üye · 723 mesaj

SAĞOLUN SİZDE ALLAHA EMANET OLUN...
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

Paylaşımınız çok güzeldi. Allah( c.c.) razı olsun. Herkesin bakış açısı farklıdır . Kimisi yüz güzelliğine bakar gerisini önemsemez ; kimisi de gönül güzelliğine bakar. Allah'ın yarattığı her şey mükemmeldir. Kimse Allah'ın yarattığı şeyler hakkında güzel çirkin diye hüküm süremez! Bizim küçük gördüğümüz sivrisineğin bile bir çok özelliği vardır. Allah için bir kulu sevmek bambaşkadır. Allah için seven ondaki mükemmellikleri görür. Allah'ın rahmeti üzerinize olsun.

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
kasım hadi

kasım hadi

ashab_kiram, post: 525627, member: 27324
inşaalah hepimiz ALLAH aşkı ile yanalardan oluruz.ve her geçen gün rabbimize ve efendimiz(a.s.v)'e olan aşkımız artar.AMİN

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
NE GÜZEL BİR DUA ETMİŞSİN.""İNŞAALLAH HEPİMİZ ALLAH AŞKI İLE YANANLARDAN OLURUZ.""SENİN BU GÜZEL DUANA CANI GÖNÜLDEN,
AMİN B)
AMİN B)
AMİN.B)
ALLAHIMA EMANET OL KARDEŞİM.B)
@ebruli

@ebruli

Mübarek Üye · 811 mesaj

ALLAH razi olsun sizden cok ibretli bir paylasimdi.yuce rabbim bakipta gorenlerden vede ders cikaranlardan eylesin
kasım hadi

kasım hadi

roses_death88, post: 525886, member: 60391Paylaşımınız çok güzeldi. Allah( c.c.) razı olsun. Herkesin bakış açısı farklıdır . Kimisi yüz güzelliğine bakar gerisini önemsemez ; kimisi de gönül güzelliğine bakar. Allah'ın yarattığı her şey mükemmeldir. Kimse Allah'ın yarattığı şeyler hakkında güzel çirkin diye hüküm süremez! Bizim küçük gördüğümüz sivrisineğin bile bir çok özelliği vardır. Allah için bir kulu sevmek bambaşkadır. Allah için seven ondaki mükemmellikleri görür. Allah'ın rahmeti üzerinize olsun.

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
""Allah için bir kulu sevmek bambaşkadır. Allah için seven ondaki mükemmellikleri görür. Allah'ın rahmeti üzerinize olsun.""bu güzel sözlerin için teşekkür ederim.RABBİME emanet olun.selametle.
şenol kardeş

şenol kardeş

Yeni Üye · 7 mesaj

selamün aleyküm
paylaşımınız çok güzeldi çok teşekkür ederim.
herşeye hakkıyla bakıp ondan gercek anlamda ders çıkaranlardan olmayı allah bize nasip etsin.
selametle
kasım hadi

kasım hadi

@ebruliALLAH razi olsun sizden cok ibretli bir paylasimdi.yuce rabbim bakipta gorenlerden vede ders cikaranlardan eylesin

selamün aleyküm kardeşim
""yuce rabbim bakipta gorenlerden vede ders cikaranlardan eylesin""bu güzel duana ancak
AMİN B)
AMİN B)
AMİN B)
derim.ALLAH yar ve yardımcın olsun.selametle.
kasım hadi

kasım hadi

selamün aleyküm şenol kardeş.
insan oglu dünya gözüyle sadecegösterileni görüyor.ama gözünün keskinleştirildigi o an,her şeyi gerçek manada çok net ve berrak görmeye başlar. ALLAH o gün yar ve yardımcımız olsun.selametle.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.