hey maşallah tosuna bak =))
4.602 görüntülenme · 13 yanıt
Ya Bu çocuk Kaç Yaşinda Bilemme Ama Ben 22 Yaşimdayim...bu çocuğun Kilosu Benim Kilom Kadar Var Galiba...bana Bi Vursa Yere Fotokopimi çikarir Galiba...:K:K
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK, post: 525446, member: 67239Ya Bu çocuk Kaç Yaşinda Bilemme Ama Ben 22 Yaşimdayim...bu çocuğun Kilosu Benim Kilom Kadar Var Galiba...bana Bi Vursa Yere Fotokopimi çikarir Galiba...:K:K
ayyy çok tatlisin yaaaa:K:K
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
vissss hemde ne tosun bayramlik valla masallah ....
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
huzunlu_gurbetayyy çok tatlisin yaaaa:K:K
ben mi tatlıyım sağolasın o senin tatlılığın ama öyle gerçekten...48 kilo bir yetişkin olarak bu çocuğa daha doğrusu bu tosuncuğa eşit sayılırım...safinaz dedikleri kadar varım ya ben...:K:K
ÂNI YAŞA...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25683-hey-masallah-tosuna-bak · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- MAŞALLAH DEMEDEN GEÇMEYİN SAKIN HA :)) Resimler 24 cevap
- Maşallah Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 4 cevap
- Maşallah Barekallah 3 Yaşındaki hafız kız... Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 7 cevap
- Çiçeklere Maşallah...! Risale-i Nur 268 cevap
- Işte azim maşallah Fıkıh ve Akaîd 2 cevap
- Maşallah sana güzel çocuk Rabbim sayınızı arttırsın 🤲 Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 0 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.