Kardeşlerim ilk olarak ben bugün İnşallahuteala yatsı namazına mütakip 100 ''vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym''diyerek başlatıyorum.Sizlerinde mesela,Sübahanallah,Allahuekber,Lailahaillallah,elhamdulillah veya başka biz zikirle devam ettirmenizi diliyorum.ALLAHIN RAHMETİ ÜZERİMİZE OLSUN.AMİN.
Dilimize kuvvet
1.531 görüntülenme · 6 yanıt
Euzubillahimineşeydanırracimbismillahirrahmanirrahim.Elhamdulillahirabbilalemin.Allahummesallialaseyidenamuhammedvealialaseyidenamuhammed.AMİN. Esselamunaleykum kardeşlerim Allahın izni ile dilimize kuvvet diyerek zikir zincirleri başlatalım,hepimizin katılımıyla cok güzel olacak diye düşünüyorum.
Kardeşlerim ilk olarak ben bugün İnşallahuteala yatsı namazına mütakip 100 ''vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym''diyerek başlatıyorum.Sizlerinde mesela,Sübahanallah,Allahuekber,Lailahaillallah,elhamdulillah veya başka biz zikirle devam ettirmenizi diliyorum.ALLAHIN RAHMETİ ÜZERİMİZE OLSUN.AMİN.
selamunaleyküm kardeşimbende bu aksam yatsı namazında yuz defa okurum ALLAHUEKBER diye okurum dilimize kuvvet.. selametle..
gizemmsevgiselamunaleyküm kardeşimbende bu aksam yatsı namazında yuz defa okurum ALLAHUEKBER diye okurum dilimize kuvvet.. selametle..
Vealeykumselam kardeşim Allah kabul etsin Allah razı olsun devam ettirmen dilegiyle.A.E.O
Koca sitede 1 kişiden talep geldi ilginç yaaa ben halkaya 100 salavatla güç katıyorum.Allah kabul etsin.Artırmak dileğiyle.
Zikir..
Zikir..
VeAleynaAleykümSelam AHMED Yeğenim..
Allah(CC) rızası için..500 Adet.."SÜBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ"
zikriyle katılmak istedim..
Amin inşaAllah..Allah(CC) razı olsun..
Selam ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
(Sayfa sizin nasıl olsa..ama Uveys adına devralırsanız oradan da devam ederiz..siz nasıl uygun görürseniz Yeğenim..)
Zikir..
VeAleynaAleykümSelam AHMED Yeğenim..
Allah(CC) rızası için..500 Adet.."SÜBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ"
zikriyle katılmak istedim..
Amin inşaAllah..Allah(CC) razı olsun..
Selam ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
(Sayfa sizin nasıl olsa..ama Uveys adına devralırsanız oradan da devam ederiz..siz nasıl uygun görürseniz Yeğenim..)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25645-dilimize-kuvvet · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Dilimize Ne Kadar Sahibiz Dini sohbet 15 cevap
- Dilimize sahip çıkmak Nasihatler 1 cevap
- Allah bana hidayet etsin güç kuvvet versin yeni katildim buraya yardim edin Tanışma Köşesi 10 cevap
- İMANA KUVVET Dini sohbet 2 cevap
- Kuvvet Yalnız Allahımdır... Nasihatler 1 cevap
- *O'ndan başka kuvvet yoktur* Allah (c.c) Hazretleri 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.